Gość: kasiash IP: *.chello.pl 04.06.05, 16:35 Witam! Własnie znalazłam ten dziwny produkt w Allegro... Co o Tym sądzicie? Takia podróba czy nowość? allegro.pl/show_item.php?item=52909853 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? 04.06.05, 17:19 Yyy...z mojej wiedzy wynika, że 'extension' znaczy wydłużenie. Aczkolwiek ten produkt na Allegro nie wygląda mi na podróbę, tylko zdjęcia trochę podejrzanie niewyraźne... Nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aknee Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.05, 19:15 hmmm, ja jestem pewna, ze double extension to... tusz do rzes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aknee Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.05, 19:19 To bzdura jakas, nie moze to byc zaden blyszczyk, opakowanie ma ksztalt identyczny jak tusz do rzes wlasnie, i ta nazwa - podwojne WYDLUZANIE. Ktos sobie prymitywne zarty stroi. Cena tez odstarsza - smiesznie niska jak za tak genialna nowosc - daj sobie lepiej spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.chello.pl 04.06.05, 19:23 Dla mnie to beszczelna podróba i już.A jeszcze zdjęcie takie podejrzanie niewyraźne. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? 04.06.05, 19:28 bzdura jakas... Uzywam zarowno blyszczykow Loreala, jak i tuszu do rzes... Nie ma takiego blyszczyka, za to jest tusz- tylko ze zamiast rozowego koloru jest zlote opakowanie, z jednej strony biala odzywka, a z drugiej czarny tusz. ktos kit wciska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiash Re: Double Extension L'Oreal - (BŁYSZCZYK)??? IP: *.chello.pl 04.06.05, 21:01 Sama mam i Glam shine i taki tusz. Ale to wygląda dziwnie. Opakowanie jak tuszu ale nigdzie nie mogę znaleźć że cos takiego zostało wypuszczone przez L'Oreala. Odpowiedz Link Zgłoś