Dodaj do ulubionych

TIPSY W GLIWICACH..

IP: *.kopnet.pl 07.06.05, 18:58
Hello!! macie jakies namiary na tanie ale i solidne uzupelnienie paznokci w
Gliwicach??obecnie po3buje uzupelnienia "na gwalt" i tanio!!! Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 09:52
      hmm..oj chyba tu nie siedza osobki z Gliwic...a szkoda..
      • hennessy1 Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 10:29
        Moja przyjaciółka robi prywatnie w domu paznokcie żelowe. Mogę Ci ją z czystym
        sumieniem polecić, byłam jej modelką na szkoleniu :) Ma mnóstwo klientek, ale
        chyba na kolejną by się nie obraziła. Można się z nią umawiać właściwie na
        każdą porę dnia. Za paznokcie bierze 70-80 zl. Ile za uzupełnienie, tego nie
        wiem. Jeżeli jesteś zainteresowana, to daj znać na mojego maila
        honorata_81@wp.pl - wyślę Ci jej numer. Pozdrawiam.
        • Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 10:45
          kobietki..juz Wam napisalam e-maile takze sprawdzcie poczte..
    • aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 10:40
      ja robię w gliwicach na nowym swiecie - jeszcze nie uzupełniałam, ale tipsy
      fajnie mi sie trzymaja...zelowe uzupełnianie to 30 zeta...jak cos to mój meil
      babecka@interia.pl
      • Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 11:16
        hmm.. aniaada ale ten numer to jest prosto do salonu w ktorym robia..czy on
        jest do kogos do domu??:>
        • aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 11:26
          to numer na komórke do dziwczyny która mi robi tipsy - w domu...w salonie tak
          tanio to trudnoby znalesć...
          • Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 11:33
            no wlasnie tak tez myslalam...a powiedz mi jak sie nazywa..zebym wiedzala jak
            bede dzwonic:) pozdrawiam!
            • aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 11:40
              agnieszka
              • aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 13:33
                hej julcia - jak sie tam wybierzesz to daj znać..
                • Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 13:54
                  oki doki maj dirrrrrr :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka