Gość: julcia_bleble IP: *.kopnet.pl 07.06.05, 18:58 Hello!! macie jakies namiary na tanie ale i solidne uzupelnienie paznokci w Gliwicach??obecnie po3buje uzupelnienia "na gwalt" i tanio!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 09:52 hmm..oj chyba tu nie siedza osobki z Gliwic...a szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 10:29 Moja przyjaciółka robi prywatnie w domu paznokcie żelowe. Mogę Ci ją z czystym sumieniem polecić, byłam jej modelką na szkoleniu :) Ma mnóstwo klientek, ale chyba na kolejną by się nie obraziła. Można się z nią umawiać właściwie na każdą porę dnia. Za paznokcie bierze 70-80 zl. Ile za uzupełnienie, tego nie wiem. Jeżeli jesteś zainteresowana, to daj znać na mojego maila honorata_81@wp.pl - wyślę Ci jej numer. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 10:45 kobietki..juz Wam napisalam e-maile takze sprawdzcie poczte.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 10:40 ja robię w gliwicach na nowym swiecie - jeszcze nie uzupełniałam, ale tipsy fajnie mi sie trzymaja...zelowe uzupełnianie to 30 zeta...jak cos to mój meil babecka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 11:16 hmm.. aniaada ale ten numer to jest prosto do salonu w ktorym robia..czy on jest do kogos do domu??:> Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 11:26 to numer na komórke do dziwczyny która mi robi tipsy - w domu...w salonie tak tanio to trudnoby znalesć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 11:33 no wlasnie tak tez myslalam...a powiedz mi jak sie nazywa..zebym wiedzala jak bede dzwonic:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada Re: TIPSY W GLIWICACH.. 09.06.05, 13:33 hej julcia - jak sie tam wybierzesz to daj znać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia_bleble Re: TIPSY W GLIWICACH.. IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 09.06.05, 13:54 oki doki maj dirrrrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś