kobietka_jm 09.06.05, 21:01 Czy stosowałyście kremy Lumene z serii Vitamin + możecie podzielić się opiniami? na wizażu niewiele na ten temat :( dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawska Re: LUMENE VITAMIN+ opinie IP: 57.66.193.* 13.06.05, 14:25 ja tez zainteresowalam sie ta seria, ale na razie nie moge sie zdecydowac, bo mam cere sklonna do podraznien , a probek nie moge dostac i....zastanawiam sie wydawac kase czy nie ? moze jednak ktos podzieli sie swoim doswiadczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: LUMENE VITAMIN+ opinie 13.06.05, 16:25 Osobiscie uwielbiam kosmetyki Lumene i jeszcze nigdy sie na nich nie zawiodlam ale o kremie o ktorym piszecie nic nie wiem! Nie stosowalam go! Ale sama sie chetnie dowiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fausta Re: LUMENE VITAMIN+ opinie IP: *.autocom.pl 13.06.05, 20:03 stosowałam ten krem wiosną myślałam że odżywi mi cerę po zimie niestety rozczarowałam się efektów nie było Lumene ma bardzo dobre kosmetyki kolorowe pilegnacyjne bardzo średnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: LUMENE VITAMIN+ opinie IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.05, 22:13 a który konkretnie z tej serii używałaś i Cię rozczarował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: LUMENE VITAMIN+ opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:35 up Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm stosuję LUMENE VITAMIN+ 27.06.05, 11:54 kupiłam Lumene VITAMIN + ADVANCED C-ENERGY krem intensywnie witaminowy i stosuję od okolo tygodnia mam skórę normalną/suchą i ten kremik pod makijaż , na dzień się nadaje, jednak na noc trzeba położyć go na jakieś serum lub jeszcze inny kremik bo jak dla mnie za słabo nawilża mimo tak krótkiego okresu używania widzę , że kremik mi służy, twarz faktycznie jest rozjaśniona, promienna ...a wcale więcej nie sypiam :) jak zużyje cały słoiczek wystawię ocenę na wizażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 74 Re: LUMENE VITAMIN+ opinie IP: *.ras.sth.bostream.se 27.06.05, 14:37 a ja mam z tej serii vitamin plus krem age defying intensive care i jestem bardzo zadowolona.mam 30 lat i zmarszczek raczej nie mam,ale bylam przez tydzien na wakacjach i slonce pomimo stosowania 30 spf zrobilo troche szkody.pani w sklepie polecila mi wlasnie ten krem.dobrze sie wchlania,odzywia,wygladza buzke.pomimo,ze mam cere kaprysna ,mieszana,dobrze jej sluzy.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: LUMENE VITAMIN+ opinie 27.06.05, 15:07 Age-Defying Intensive Care to właśnie LUMENE VITAMIN+ RADIANT C-ENERGY :))) no chyba że Ewo chodziło Ci o krem na noc LUMENE VITAMIN+ RETINOL NIGHT Age-Defying Night Care polecany do cery normalnej i suchej ? Kremik na dzień z tej serii polecany jest do wszystkich rodzajów cery. jak zużyję swoje zapasy kremów na noc, przetestuję i ten z retinolem :) Odpowiedz Link Zgłoś