Dodaj do ulubionych

eris under 20- ktory krem?

10.06.05, 23:38
o ile wiem maja w ofercie dwa. wisniowy energetyzujacy i orzechowy
relaksujacy. nie wiem na ktory sie zdecydowac. nie ma zadnych konkretow
odnosnie efektow pielegnacyjnych i nie wiem czym sie kierowac przy wyborze.
pomozecie?;)
Obserwuj wątek
    • frrancuzeczka Re: eris under 20- ktory krem? 10.06.05, 23:50
      aha jeden z nich zawiera parafinum liquidum a drugi nie. nie pamietam juz ktory
      ale to jest do sprawdzenia.
    • aniielica Re: eris under 20- ktory krem? 11.06.05, 01:04
      właśnie dzisiaj kupiłam mojej siostrze w przeznecie ten wiśniowy. Ładnie pachnie, ma lekka konsystencję i ładnie się rozprowadza. a co do innych własciwosci i tego jak działa to nie wiem. Jeszcze nie zdążyła przetestować.
    • Gość: bibi Re: eris under 20- ktory krem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:32
      Nie polecam czereśniowego!!! Nabyłam jakiś miesiąc temu, ale stoi na półce
      bezczynnie. Zacznę od podstaw - konsystencja w porządku, ale zapach już mniej -
      mnie kojarzy się z płynem do prania, którego używam. Bardzo średnio się
      wchłania , pozostawia warstwe, a oprócz tego zapycha trochę pory. Najgorszy nie
      jest, bo znam jeszcze gorsze, ale to kolejny przeciętniak, z tendencją
      do "kiepski"!!!
      A ten drugi z tej serii pewnie jeszcze bardziej klejąco-lepiący, bo przeciez
      odżywczy. Aż strach się bać...
      • bzzzk Re: eris under 20- ktory krem? 11.06.05, 14:24
        och, a takie nadzieje pokładałam w tym kremie kiedy go kupiłaś i pierwsze
        wrażenie było tak pozytywne;) ale trudno, pozostanę w takim razie przy
        Happydermie- to moj ideał:)
        pzdr.
        • frrancuzeczka Re: eris under 20- ktory krem? 11.06.05, 19:01
          no wlasnie a ten Happydermie do jakiej jest cery? rzeczywiscie jest taki dobry?
          • Gość: bibi Re: eris under 20- ktory krem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:30
            są dwie wersje - do skóry suchej i wrażliwej, albi do normalnej i mieszanej!
            Kremik jest super, skóra robi się po nim taka aksamitna w dotyku. Polecam go ,
            bo efekt jest super za niewygórowane pieniądze
            • Gość: Virginia Woolf Re: eris under 20- ktory krem? IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 11.06.05, 20:32
              a ja nie polecam tego energizującego. klei się, lejący, słabo nawilża i w ogóle
              niepotrzebnie mamę naciągałam...poza tym boję się go uzywac, bo wyskoczyły mi
              po nim jakies grudki na policzku:-(aha, zapach, który w toniku jest ok, tu się
              w ogóle nie sprawdza.
              • Gość: francuzeczka Re: eris under 20- ktory krem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:06
                hmm czyli juz dwie negatywne opinie o wisniowym/czeresniowym. ciekawa jestem jak
                ten orzechowy-relaksujacy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka