Gość: lili IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 11.06.05, 08:08 czy ktoś wie gdzie podziały się szampony Ultra Doux? L'oreala albo Garnier? zastanawialam się bo to byly najlepsze szampony na świecie!!!!!!!!!!!!tęsknie za waniliowym takim dla dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nusiątko Re: Ultra Doux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:24 One były Garniera, który nalezy do l'oreala, ale to tak poza tematem. Też ich szukałam i nie ma nigdzie.Raz tylko spotkałam w tym roku w drogerii Natura Ultra Doux,ale jakiś do włosów farbowanych. Wydaje mi się,że pozostaje nam tylko wycieczka do Niemiec czy Francji,bo tam te szampony mozna dostać, jak również odżywki z tej serii!! Ja jeszcze pamietam reklamę telewizyjną tych szamponików.. ech cudne były.. Szukałam czegoś podobnego,ale nic nie jest w stanie im dorównać :-( Ale jeśli je znajdziesz to daj cynka, bo tez je bardzo brdzo lubiłam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: Ultra Doux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:48 Właśnie znalazłam,że te szampony mogą występować również pod nazwą Ultra Beauty lub Ultra Dolce,no ale jakoś produktów o takich nazwach nie widziałam w naszych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Wzieli i wycofali ;-) IP: *.110.99-84.rev.gaoland.net 12.06.05, 21:13 Wycofywanie produktow to jest niestety specjalnosc firm Garnier i L'Oréal. Ktory to juz fajny produkt wycofali z rynku! Ja juz nie wspomne o "Movidzie" Garniera, najmniej niszczacej wlosy farbie jakiej w zyciu uzywalam. Tez "wzieli i wycofali", jelopy. W Polsce przez dwa lata sie meczylam, na szczescie teraz mieszkam we Francji i Movidy oraz Ultra Doux mam do woli w kazdym markecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusiątko Re: Ultra Doux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:45 To masz fajnie!! No,ja niestety jakoś nie mam na razie perspektyw by się wyprowadzić z PL, najwcześniej dopiero po studiach (ale planuję w kazdym razie) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś