Dodaj do ulubionych

maseczka do tłustej cery

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 11:36
Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą maseczkę nawilżającą lub oczyszczającą
do mojej b. tłustej buźki, która jednocześnie produkuje dużo łoju ale tez
jest wysuszona i odwodniona już nie wiem jak mam ją pielęgnować.z góry
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasica Re: maseczka do tłustej cery IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 11:49
      ja z uporem maniaka polecam maseczke Avocado&oatmeal firmy Freeman, ma glinke,
      wiec oczyszcza a platki owsiane i awokado ladnie odzywiaja i wygladzaja. 21 zl
    • Gość: Teri Re: maseczka do tłustej cery IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 16:20
      Eris z serii Normamat:
      sciagajaca z glinka, fajnie matuje. Efekt dodatkowy: latwo przestraszyc
      otoczenie ;))
      Oczyszczajaco-rewitalizujaca, uzywam jej w szegolnosci wtedy, kiedy moja twarz
      ma sie wyjatkowo zle: jest i przesuszona i ma pryszcze. T.
      • Gość: Teri Re: maseczka do tłustej cery IP: *.abo.wanadoo.fr 21.07.02, 16:22
        Ceny Erisa: 20-25 zl za 75 ml. T.
        • Gość: Kaśka Re: maseczka do tłustej cery IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 21.07.02, 18:27
          Jeśli chodzi o nawilżenie to nieodmiennie polecam maseczkę Dax Cosmetics
          Minerały (nadaje się nawet do mojej tłustej buzi). A jeśli chodzi o
          oczyszczanie to ja używam maseczki z glinką mineralną St.Ives. Ostatnio nawet
          twarz mi się trochę mniej świeci ale nie wiem czy to zasługa tej maseczki czy
          preparatu salicylowego Erisu.
          pzdr.
          • Gość: wiwi Re: maseczka do tłustej cery IP: *.awf.eduedu.pl 21.07.02, 19:34
            Podzielam zdanie na temat maseczki z glinka St. Ives. Uzywam jej w lecie,
            kiedy moja cera sie troche wiecej przetluszcza i bardzo ja sobie chwale.
            Pozdrawiam:)
    • Gość: Mela Re: maseczka do tłustej cery IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:54
      Maseczka owocowa oczyszczajaco-wygladzajaca Dermiki do cery tradzikowej. Ladnie
      pachnie, ozywia koloryt skory, podobno enzymatycznie odblokowyje pory i
      pochlania nadmiar loju. Uzywam od bardzo downa i jestem jej wiekla fanka. Buzia
      od razu wyglada swiezo i ladnie. 40 ml kosztuje 15 zl.
      • Gość: Kasia Re: maseczka do tłustej cery IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 15:41
        Dziewczyny!Jaka cena maseczki z glinką St.Ives??
        • Gość: katrina Re: maseczka do tłustej cery IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.07.02, 17:29
          bardzo tanio, za ok 18-20zł masz wielka tube, ktora starczy Ci na lata.
        • Gość: Kaśka Re: maseczka do tłustej cery IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 22.07.02, 22:05
          Ja kupiłam za jakieś 16zł w drogerii Natura. Tuba ma 150ml więc to rzeczywiście
          dużo.
          pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka