Gość: nata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:35 Ratunku! czy jest jakis sposob na 'odchudzenie' stop??Moje sa dosc szerokie, da sie cos z tym zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ili Re: szerokie stopy IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.06.05, 14:10 Ja mam znowu wąskie i nie moge kupić sandałków, bo z każdego buta stopa mi "ucieka" :/ Może któraś wie, gdzie można dostać wąskie buty?? Sorki za zaśmiecanie wątku :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: szerokie stopy IP: *.dolsat.pl 11.06.05, 14:12 Gość portalu: Ili napisał(a): > Ja mam znowu wąskie i nie moge kupić sandałków, bo z każdego buta stopa > mi "ucieka" :/ > > Może któraś wie, gdzie można dostać wąskie buty?? witaj, mam ten sam problem, b.szczupłe stopy, niedawno u siebie w miescie znalazłam szewca który mi zwerza buty - od zimowych kozaków, po pantofle i letnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ili Re: szerokie stopy IP: *.inter / *.inter-c.pl 11.06.05, 15:34 Własnie trochę się boje, ze stracą "fason" :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: szerokie stopy IP: *.dolsat.pl 11.06.05, 16:22 tez sie o to bałam, ale zupełnic nic nie widac, zero kleju czy czegoś takiego:) trafiłam na dobrego szewca:) za przerobienie kozaków bierze ok 40zł, za letnie 20, czasem 30 w zależności od tego ile pracy mu to zajmie. pieniadze jak pieniadze no ale w czyms chodzic musze a na boso to tak jakos głupio:D Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: szerokie stopy 11.06.05, 15:49 Taki uklad kosci. Kosci myslisz ze odchudzisz? Pozostaje przyzwyczaic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maeva Re: szerokie stopy IP: *.kaptech.net 11.06.05, 20:03 Tez mam ten problem. Koszmar, zadne letnie buty na mnie nie pasuja, im bardziej odkryte, tym gorzej... Z zazdroscia patrze na dziewczyny noszace klapki japonki :-((. Uwazam ze na slicznych, drobnych stopkach wygladaja one niesamowicie seksownie. Niestety, nie sa dla mnie... Szerokie, nieladne stopy to jest feler na ktory niestety, chyba nie mozna absolutnie nic poradzic...trezba by sobie chyba wyciac zewnetrzna kosc - niewykonalne... Odpowiedz Link Zgłoś