Dodaj do ulubionych

czy nivea soft zapycha pory?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:49
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 19:23
      komu? mi akurat nie, co nie znaczy, że Tobie nie zapcha ;)
    • Gość: szkodnik Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: 62.93.46.* 12.06.05, 19:38
      to sprawa indywidualna, ale wiekszosci osob zapycha.
      • Gość: francuzeczka Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:40
        a mi nie zapycha tralala :)
        • Gość: szkodnik Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: 62.93.46.* 12.06.05, 19:41
          a skad wiesz/?
          • Gość: francuzeczka Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:44
            no a skad justa wie? widze ze mi ten krem sluzy. cera mi sie po nim nie psuje,
            nie tworza sie zaskorniki.
            a skad wiesz, ze wiekszosci osob zapycha?
            • Gość: Iza Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:33
              Wiele osób go sobie chwali, ale mi wogole nie pasuje :( Mimo że mam wrażliwą i
              raczej suchą cerę, to się po nim błyszczę i mam taki tłusty film na twarzy.
              Użyłam kilka razy i oddałam mamie, bo dla mnie niefajny.
              • mgielka83 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 20:44
                ja uzywałam w wakacje na noc (na dzień filtr) i było ok, cera była ładna (ale
                fakt, ze to było 1.5 mies. zero makijażu i ogólny minimalizm)
                teraz coś (nie wiem co) spowodowało ze mam tonę zaskórników na twarzy i w ramach
                fobii unikam parafiny i takich tam. Resztę nivei wsmaruję w ciało:)
    • Gość: bibi Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:08
      Co Wy z tym kremem wyskakujecie do twarzy? Przecież to typowy krem do ciała!!!
      Trudno się dziwić że zapycha, skoro jak wszystkie kremy do ciała ma glicerynę i
      inne takie...
      • Gość: tralala Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 21:47
        a od kiedy to niby on jest do calego ciala? owszem mozna, ale jest za lekki, mi
        tam nic nie zapycha jest to jeden z moich ulubionych kremow, swietnie sie
        wchlania, stosuje tez pod makijaz.
        • Gość: bibi Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:06
          od zawsze - zajrzyj na strone Nivea
          • Gość: Aneta Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.aster.pl 12.06.05, 22:08
            Ze składu wynika, że może zapychać.
      • justa_79 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 22:17
        glicerynę mają też kremy do twarzy, więc to nie jest argument. jest to krem do
        twarzy i ciała, ja go stosowałam przez ładnych parę lat tylko na twarz, raz, że
        do ciała za lekki, dwa, że np. tubka 75 ml mało ekonomiczna ;) dla mnie to
        dosyć lekki, nietłusty krem nawilżający.
    • balbina_alexandra Re: czy nivea soft zapycha pory? 13.06.05, 00:46
      Ma w składzie potencjalne zapychacze. Większość cer bedzie zanieczyszczał, ale
      to w sumie kwestia bardzo indywidualna.
      • anaeva Re: czy nivea soft zapycha pory? 13.06.05, 08:17
        A które nie zapychają?
        Bo ja nie wiem:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka