Gość: ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 19:23 komu? mi akurat nie, co nie znaczy, że Tobie nie zapcha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: 62.93.46.* 12.06.05, 19:38 to sprawa indywidualna, ale wiekszosci osob zapycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:40 a mi nie zapycha tralala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: 62.93.46.* 12.06.05, 19:41 a skad wiesz/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:44 no a skad justa wie? widze ze mi ten krem sluzy. cera mi sie po nim nie psuje, nie tworza sie zaskorniki. a skad wiesz, ze wiekszosci osob zapycha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:33 Wiele osób go sobie chwali, ale mi wogole nie pasuje :( Mimo że mam wrażliwą i raczej suchą cerę, to się po nim błyszczę i mam taki tłusty film na twarzy. Użyłam kilka razy i oddałam mamie, bo dla mnie niefajny. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 20:44 ja uzywałam w wakacje na noc (na dzień filtr) i było ok, cera była ładna (ale fakt, ze to było 1.5 mies. zero makijażu i ogólny minimalizm) teraz coś (nie wiem co) spowodowało ze mam tonę zaskórników na twarzy i w ramach fobii unikam parafiny i takich tam. Resztę nivei wsmaruję w ciało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:08 Co Wy z tym kremem wyskakujecie do twarzy? Przecież to typowy krem do ciała!!! Trudno się dziwić że zapycha, skoro jak wszystkie kremy do ciała ma glicerynę i inne takie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 21:47 a od kiedy to niby on jest do calego ciala? owszem mozna, ale jest za lekki, mi tam nic nie zapycha jest to jeden z moich ulubionych kremow, swietnie sie wchlania, stosuje tez pod makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:06 od zawsze - zajrzyj na strone Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: czy nivea soft zapycha pory? IP: *.aster.pl 12.06.05, 22:08 Ze składu wynika, że może zapychać. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: czy nivea soft zapycha pory? 12.06.05, 22:17 glicerynę mają też kremy do twarzy, więc to nie jest argument. jest to krem do twarzy i ciała, ja go stosowałam przez ładnych parę lat tylko na twarz, raz, że do ciała za lekki, dwa, że np. tubka 75 ml mało ekonomiczna ;) dla mnie to dosyć lekki, nietłusty krem nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: czy nivea soft zapycha pory? 13.06.05, 00:46 Ma w składzie potencjalne zapychacze. Większość cer bedzie zanieczyszczał, ale to w sumie kwestia bardzo indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
anaeva Re: czy nivea soft zapycha pory? 13.06.05, 08:17 A które nie zapychają? Bo ja nie wiem:-( Odpowiedz Link Zgłoś