Dodaj do ulubionych

Przestaję kupować Twoj Styl

• Gość: Krysia I "martwa" strona internetowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:54
      Strona internetowa służy tylko do podania numerów smsów w konkursach. Można to
      zrobić przecież w gazecie! Nie ma spotkań z ekspertami na czacie...
      • Gość: miri Re: I "martwa" strona internetowa!!! IP: *.chello.pl 18.06.05, 18:07
        Strona internetowa TS - spojrzcie na strone internetowa Pani, Zwierciadła, Elle czy Marie Claire w ogóle jej nie mają. W porównaniu strona intrnetowa TS jest o niebo lepsza.
        Od lipca zmienił sie na pozytywnie dział "Psychologia". Wystarczy spojrzeć na wczesniejsze nr - "Ratunku!!Moj chłopak się do mnie wprowadza". "Ratunku!!Zostałam szefową!!". Ratunku!!!!! - pomyslałam, gdy je zobaczyłam....
    • perejil Re: Przestaję kupować Twoj Styl 17.06.05, 14:39
      zgadzam sie w 100%!!!!
    • Gość: Majka Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:19
      Fajnie, że Wy też zauważyłyście, że to już nie to samo pismo. Czytałam "TS"
      przez siedem lat, ale po kilku ostatnich numerach przestałam kupować !!
    • Gość: sylwia Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 193.28.226.* 17.06.05, 15:53
      TS zmienia grupe docelowa. Chce pozyskac do grona czytelniczek troche mlodsze
      pokolenie. To bardzo swiadome zmiany, choc szkoda ze z uszerbkiem na jakosci...:
      (
    • Gość: Polly 19 Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.uje.nat.hnet.pl 17.06.05, 17:20
      No coz, mnie tez ostatni numer troche rozczarowal. Zwlaszcza ta okropna torba.
      Zdenerwowalo mnie to ,ze nie mozna kupic gazety bez tego gadzetu. Mam nadzieje
      ze sie poprawia. Oprocz Twojego Stylu czytam takze Elle (bardoz je lubie ) i od
      niedawna Marie Claire. LOd czasu do czasu kupuej tez Urode ale bez dodatkow,bo
      malo tresci a duza cena.
    • yoma Re: Przestaję kupować Twoj Styl 17.06.05, 19:59
      Nareszcie, już nie mogłem wytrzymać!

(podpisano) Twój Styl
      • klamczucha3 do Yoma 17.06.05, 20:33
        ?
        • Gość: kaja1978 Re: Zwierciadlo!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 01:45
          Jest super!!!!
    • przeciwcialo Re: Przestaję kupować Twoj Styl 19.06.05, 16:36
      Dopisuje się. Badziewie. A juz brak gazety bez gadzetu to szczyt. Ja z uporem
      maniaka kupuje tylko gazety bez dodatków. A w torbie mama nosi zakupy. Ja bym z
      tym nigdzie nie wyszła.
      • Gość: AZ Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:34
        ale wywolalam burzę
        przyznać musze,ze ja od czasu przerzucenia się z dlugopisu na klawiaturę robię
        straszne byki,choć mam fiola na punkcie gramatyki i ortografii
        a teraz...az wstyd
        w każdym razie dobrze,że ktoś zworicil uwagę na faletonistow
        Passent już się w/g mnie wypalila,nic ciekawego ani smiesznego nie pisze
        to samo Zulawski
        wlasciwie nie ma o czym czytać
        kiedyś latalam jak wariatka do kiosku "czy już jest"???
        cokolwiek,TS,Elle itd
        kupowalam,siadalam z kawką i rozkoszowalam się nowym pismem,obrazkami
        nie wiem ,moze doroslam,dojrzalam i nie daję się omomic pudrem brązującym na
        lato,który "muszę mieć"(oczywiście za 250 pln)
        • Gość: kaja Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:42
          wiesz z tymi felietonami to jest tak, ze Krakowskie Przedmiescie strasznie
          lubialam,wydaje mi sie, ze Agata niezle pisze, dowcipnie i ironicznie, krotko,
          ale jakby... w kolko to samo? nudno? powtarzalnie? nie wiem. jeszcze czytam,
          choc niespecjalnie uwazam na tresc, ot takie czytanie, bo w tym pisnie niewiele
          juz jest aby czytac ... Zulawskiego nie czytalam od dwoch lat, nuda na pudy,
          dlugasnoooo, az odrzuca, uwielbialam pana Tomasza L - majsterszyk, dobrze ze
          teraz pisuje do zwierciadla.
        • Gość: kaja Re: PS IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:43
          super burze wywolalas!!! nalezalo im sie!!! :)
    • Gość: kacha Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 84.43.103.* 20.06.05, 09:53
      TS nie czytam juz od kilku lat, bo nie ma tam nic do czytania tylko reklamy do
      ogladania. Tym z Was, ktore lubia poczytac polecam ZWIERCIADLO. Ciekawe
      artykuly, piekne zdjecia. Miesiac bez Zwierciadla to miesiac stracony a dla
      mnie kupienie tego pisma to kilkudnoiwe polowanie na poczatku miesiaca, bo nie
      mieszkam w Polsce. Ale jak juz kupie moja ukochana gazetke to jestem
      najszczesliwsza na swiecie:)
      • Gość: Aska Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:36
        zaprenumeruj.
        ja tez mieszkam za granica tez polowalam na zwierciadlo, ale czesto mi
        wykupywali, prosilam wiec mame w PL o przyslanie, ech........... bylo wokol
        tego straszne zamieszanie :) zupelnie niepotrzebnie.
        moze nie jest tanio, ale gazeta zawsze jest. i juz sie skonczyly "polowania" :)
    • Gość: Mika74 Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 212.75.114.* 20.06.05, 15:44
      Hura!
      Jest ktoś, kto mysli tak jak ja!!!
      Twój Styl to raczej Ich Bezguście :-)
    • Gość: Bali Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:24
      Podpisuję się obiema rękami, ale ... Próżne nasze żale. W tym wszystkim liczy
      się tylko zysk. Marketingowcy i inni spece łamali sobie głowy, by dojść do
      wniosku, że młode dziewczyny są teraz grupą docelową. Nie my, wierne
      trzydziestoletnie ;) Poza tym gadżety "gratis", za które płacimy to też lep na
      nowego czytelnika. Ma zachęcić do kupienia i tym samym zyskania nowego
      naiwnego. Jak w banku. Otwórz u nas konto-potem mamy cię w nosie, bo limit
      wyrobiony ;)
      • Gość: nina Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 212.160.172.* 21.06.05, 08:19
        Ja też kiedyś kupowałam TS namiętnie, ale juz po nim..ostatnio z rok temu do
        podrózy pociągiem. Najbardziej wkurza mnie: primo: ogrom reklam, zdecydowanie
        przesadzone oraz polecane zabiegi/kosmetyki - radaktorki TS chyba żyją na
        planecie Utopia, to jest żenująco-śmieszne, niech przejadą się po W-wie i
        popytają kogo na to stać. Albo lepiej - niech wychylą nos poza stolyce -
        zapraszam do Lublina i popytają ludzi. Nie wiem kogo stać na kosmetyki po
        kilkaset złotych. Wkurza mnie tylko takie oderwanie od rzeczywistości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka