Gość: Krysia I "martwa" strona internetowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:54 Strona internetowa służy tylko do podania numerów smsów w konkursach. Można to zrobić przecież w gazecie! Nie ma spotkań z ekspertami na czacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miri Re: I "martwa" strona internetowa!!! IP: *.chello.pl 18.06.05, 18:07 Strona internetowa TS - spojrzcie na strone internetowa Pani, Zwierciadła, Elle czy Marie Claire w ogóle jej nie mają. W porównaniu strona intrnetowa TS jest o niebo lepsza. Od lipca zmienił sie na pozytywnie dział "Psychologia". Wystarczy spojrzeć na wczesniejsze nr - "Ratunku!!Moj chłopak się do mnie wprowadza". "Ratunku!!Zostałam szefową!!". Ratunku!!!!! - pomyslałam, gdy je zobaczyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:19 Fajnie, że Wy też zauważyłyście, że to już nie to samo pismo. Czytałam "TS" przez siedem lat, ale po kilku ostatnich numerach przestałam kupować !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 193.28.226.* 17.06.05, 15:53 TS zmienia grupe docelowa. Chce pozyskac do grona czytelniczek troche mlodsze pokolenie. To bardzo swiadome zmiany, choc szkoda ze z uszerbkiem na jakosci...: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polly 19 Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.uje.nat.hnet.pl 17.06.05, 17:20 No coz, mnie tez ostatni numer troche rozczarowal. Zwlaszcza ta okropna torba. Zdenerwowalo mnie to ,ze nie mozna kupic gazety bez tego gadzetu. Mam nadzieje ze sie poprawia. Oprocz Twojego Stylu czytam takze Elle (bardoz je lubie ) i od niedawna Marie Claire. LOd czasu do czasu kupuej tez Urode ale bez dodatkow,bo malo tresci a duza cena. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przestaję kupować Twoj Styl 17.06.05, 19:59 Nareszcie, już nie mogłem wytrzymać! (podpisano) Twój Styl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1978 Re: Zwierciadlo!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 01:45 Jest super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Przestaję kupować Twoj Styl 19.06.05, 16:36 Dopisuje się. Badziewie. A juz brak gazety bez gadzetu to szczyt. Ja z uporem maniaka kupuje tylko gazety bez dodatków. A w torbie mama nosi zakupy. Ja bym z tym nigdzie nie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:34 ale wywolalam burzę przyznać musze,ze ja od czasu przerzucenia się z dlugopisu na klawiaturę robię straszne byki,choć mam fiola na punkcie gramatyki i ortografii a teraz...az wstyd w każdym razie dobrze,że ktoś zworicil uwagę na faletonistow Passent już się w/g mnie wypalila,nic ciekawego ani smiesznego nie pisze to samo Zulawski wlasciwie nie ma o czym czytać kiedyś latalam jak wariatka do kiosku "czy już jest"??? cokolwiek,TS,Elle itd kupowalam,siadalam z kawką i rozkoszowalam się nowym pismem,obrazkami nie wiem ,moze doroslam,dojrzalam i nie daję się omomic pudrem brązującym na lato,który "muszę mieć"(oczywiście za 250 pln) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:42 wiesz z tymi felietonami to jest tak, ze Krakowskie Przedmiescie strasznie lubialam,wydaje mi sie, ze Agata niezle pisze, dowcipnie i ironicznie, krotko, ale jakby... w kolko to samo? nudno? powtarzalnie? nie wiem. jeszcze czytam, choc niespecjalnie uwazam na tresc, ot takie czytanie, bo w tym pisnie niewiele juz jest aby czytac ... Zulawskiego nie czytalam od dwoch lat, nuda na pudy, dlugasnoooo, az odrzuca, uwielbialam pana Tomasza L - majsterszyk, dobrze ze teraz pisuje do zwierciadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: PS IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:43 super burze wywolalas!!! nalezalo im sie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 84.43.103.* 20.06.05, 09:53 TS nie czytam juz od kilku lat, bo nie ma tam nic do czytania tylko reklamy do ogladania. Tym z Was, ktore lubia poczytac polecam ZWIERCIADLO. Ciekawe artykuly, piekne zdjecia. Miesiac bez Zwierciadla to miesiac stracony a dla mnie kupienie tego pisma to kilkudnoiwe polowanie na poczatku miesiaca, bo nie mieszkam w Polsce. Ale jak juz kupie moja ukochana gazetke to jestem najszczesliwsza na swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.06.05, 04:36 zaprenumeruj. ja tez mieszkam za granica tez polowalam na zwierciadlo, ale czesto mi wykupywali, prosilam wiec mame w PL o przyslanie, ech........... bylo wokol tego straszne zamieszanie :) zupelnie niepotrzebnie. moze nie jest tanio, ale gazeta zawsze jest. i juz sie skonczyly "polowania" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika74 Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 212.75.114.* 20.06.05, 15:44 Hura! Jest ktoś, kto mysli tak jak ja!!! Twój Styl to raczej Ich Bezguście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bali Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:24 Podpisuję się obiema rękami, ale ... Próżne nasze żale. W tym wszystkim liczy się tylko zysk. Marketingowcy i inni spece łamali sobie głowy, by dojść do wniosku, że młode dziewczyny są teraz grupą docelową. Nie my, wierne trzydziestoletnie ;) Poza tym gadżety "gratis", za które płacimy to też lep na nowego czytelnika. Ma zachęcić do kupienia i tym samym zyskania nowego naiwnego. Jak w banku. Otwórz u nas konto-potem mamy cię w nosie, bo limit wyrobiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Przestaję kupować Twoj Styl IP: 212.160.172.* 21.06.05, 08:19 Ja też kiedyś kupowałam TS namiętnie, ale juz po nim..ostatnio z rok temu do podrózy pociągiem. Najbardziej wkurza mnie: primo: ogrom reklam, zdecydowanie przesadzone oraz polecane zabiegi/kosmetyki - radaktorki TS chyba żyją na planecie Utopia, to jest żenująco-śmieszne, niech przejadą się po W-wie i popytają kogo na to stać. Albo lepiej - niech wychylą nos poza stolyce - zapraszam do Lublina i popytają ludzi. Nie wiem kogo stać na kosmetyki po kilkaset złotych. Wkurza mnie tylko takie oderwanie od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś