IP: *.softpro2.pl 15.06.05, 12:40
hej dziewczyny czy ktoras z was umie robic taki kompleksowy?? chcialam isc do
szkoly do uczennic ale skonczyly sie zajecia juz a na wizyte u ksoemtyczki
troche mnie nie stac. oczywiscie zaplace za pedicur tylko rozsadnie hehehe
czekam na wpisy a ja jestem z sosnowca moga byc okolice tez pozdarwiam
Obserwuj wątek
    • zakreta1881 Re: pedicur 15.06.05, 13:03
      up
    • Gość: Ania Re: pedicur IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:46
      A może Ty umyjesz mi nogi??? Bez obrazy, ale za kogo Ty masz tutejsze
      forumowiczki żeby Ci miały robic pedikiur? Nie możesz za darmo w szkole
      kosmetycznej u uczennic, to idź do profesjonalnej kosmetyczki/pedikiurzystki,
      na pewno w Sosnowcu jest ich wiele. Skąd ludzie biorą takie pomysły jak autorka
      wątku?
      • Gość: :P Re: pedicur IP: *.softpro2.pl 15.06.05, 14:45
        nie pisze tego w formie obrazy... przeciez uczennice robia np. topsy za 50 zl
        czy henne . mycie nog jak to sama okreslilas nalezy do ich obowiazkow jezeli
        klienta sobie tego zazyczy czy w salonie czy tez nie. nie ejst to moj wymysl a
        co tobie nozek nie myja jak robisz pedicur ?? placisz 60 zl i co i jescze sama
        myjesz zycze wszystkim takiej klientki bezsens
    • Gość: Sandra Re: pedicur IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.05, 14:56
      No ty chyba z choinki spadlaś...po pierwsze samo Twoje pytanie jest bez sensu,
      po drugie- taka elegantka z ciebie, a nie wiesz, ze w warunkach domowych nie ma
      możliwosci odkażenia sprzętu po twoich nogach??
      co za ciemnogród, ludzie!!!
      • Gość: Ania Re: pedicur IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:07
        Dokładnie. Albo autorka wątku myśli, że tu na Forum same pedikiurzystki siedzą,
        albo jest tak bezczelna,że myśli, że któraś się zgłosi żeby jej zrobić 9w domu,
        nie w domu) pedikiur. Może zaproponuj swojej dentystce, żeby Ci zrobiła
        pedicure? Dla mnie to ta sama logika. Chcesz mieć profesjonalnie, idź do tej
        szkoły do uczennic albo zapłać i idź do salonu, nie ośmieszaj się tu na forum.
        • Gość: Ania Re: pedicur IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:09
          P.S. A pedikuir potrafie sobie zrobic sama w domu, więc się o mnie nie martw.
          • Gość: !! Re: pedicur IP: *.softpro2.pl 15.06.05, 22:08
            oj nie martwie buahahaha zaprzatanie takimi osobami jak ty glowy bezsens wiec
            nie odpisuja na posty tym bardziej moje posty bo ejstes beznadziejna NIE PISZ
            MI TUTAJ swoich farmazonow i kon wasc wstydu oszczedz
            • Gość: Ania Re: pedicur IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:43
              "ejstes beznadziejna NIE PISZ
              MI TUTAJ swoich farmazonow i kon wasc wstydu oszczedz"
              Nie zniżę się do Twojego poziomu, za nisko bym się musiała schylać (nie tylko
              do pedikiuru). A "nie pisz mi tutaj" możesz sobie pisać do kogoś, kto Ci
              pozwala rozkazywać, bo ja do tego grona osób nie należę. Brak Ci, dziewczyno,
              KLASY, i tyle.
              • Gość: ja Re: pedicur IP: *.softpro2.pl 16.06.05, 09:32
                a tobie brak wstydu jak ktos cos mowi a tym bardziej NIE to sie dostosowuje a
                jakos jestes bezczelna i nie pisz tu wiecej
                • Gość: Ania [...] IP: *.tuv.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:50
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ja Re: pedicur IP: *.softpro2.pl 15.06.05, 22:09
        nie wiem na jakiej zasadzie to dzial byc mzoe tak samo jak wspomnaine przeze
        mnie tipsy henna itp przeciez dorabiaja sobie tak dzwiczyny czyz nie??? chyba
        sie nie myle ..
    • monia70 zapraszam do Białegostoku 16.06.05, 12:49
      u mnie pedicure kosztuje 35 zl z malowaniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka