Gość: asia IP: *.gv.shawcable.net 17.06.05, 06:46 Czy ktos moze mi powiedziec gdzie mozna we Wroclawiu dostac farby do wlosow Farouk??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgielka83 Re: farouk we Wroclawiu? 17.06.05, 12:43 byłam raz w hurtowni fryzjerskiej na Sienkiewicza (w pobliżu Kredki i Ołówka to jest)szukajac jedwabiu Farouk- maja tam baaardzo duży wybór wszystkiego, więc farby tej firmy pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: farouk we Wroclawiu? IP: *.gv.shawcable.net 17.06.05, 16:48 Dziekuje za odpowiedz, ale...nie ma jej tam:( A moze u ktoregos z fryzjerow mozna ja dostac? Czy mozna kupowac je on line? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: farouk we Wroclawiu? IP: *.gv.shawcable.net 18.06.05, 20:54 No wlasnie czy ktos widzial??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: farouk we Wroclawiu? 18.06.05, 22:19 znalazłam ostatnio w małym fryzjerskim sklepiku na ul. Kluczborskiej (koło Jednosci i Nowowiejskiej).kosztuje tam 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: farouk we Wroclawiu? IP: *.gv.shawcable.net 18.06.05, 23:20 Farba??? Czy piszesz o jedwabiu?Bo 8 zl to cos za malo na farbe.. Odpowiedz Link Zgłoś