Dodaj do ulubionych

Patch System Yves Rocher

IP: *.waw.cdp.pl 24.07.02, 13:47
ciekawa jestem czy ktoś tego używał, i czy są po tym jakieś rezultaty, dla
mnie to jest troche za drogie, ale może warto uzbierać pieniążki...
proszę doradźcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: Patch System Yves Rocher IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.07.02, 13:53
      Ja mialam ten zel w zielonej tubie, taki wiekszy, bo z tego co wiem to sa dwa.
      No wiec jakiegos szczegolnego efektu wyszczuplajacego nie zauwazylam ale mialam
      akurat okres potwornego obzarstwa wiec troche przytylam, nie wiem jakby sie
      sprawdzil jakbym normalnie jadla, bo teraz znowu schudlam, ale juz go nie
      uzywam:) Zel byl super pod wzgledem chlodzenia - tak chlodzil skore ze przez 15
      minut bylo mi zimno. Swietny na upaly, zima bym go nie uzyla. A, jeszcze -
      skora jest po nim gladziutka.
      • Gość: Kajka Re: Patch System Yves Rocher IP: *.datastar.pl 24.07.02, 16:20
        Ja miałam ten specyfik w przezroczystej buteleczce do nakładania szpatułką. po
        3 tygodniach regularnego stosowania zauważyłam pewien efekt, jakbym pozbyła się
        trochę wody ze skóry, ale wielkiego wyszczuplenia nie było.
    • Gość: Masia Re: Patch System Yves Rocher IP: *.dtcentrum.pl 25.07.02, 13:18
      Ja kupiłam ten chłodzący żel z serii Patch System. Chłodzi faktycznie mocno,
      ale żeby poza tym wyszczuplał, to nie zauważyłam. Ale używam go dopiero od 7-8
      dni, więc może jeszcze za wcześnie na efekty?
      • asinek Re: Patch System Yves Rocher 25.07.02, 20:41
        Hej i ho, ja mialam te plastry odchudzajace, efekt jest zaden, niestety.
        Kosztuja slono. W uzyciu sa co prawda przyjemne, ale nie kupilam ich dla samej
        przyjemnosci. Ani nie zmienil mi sie obwod uda, ani gladkosc skory, ani stopien
        celulitu. Jednym slowem - moglam lepiej zainwestowac pieniadze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka