kwoj1 18.06.05, 17:37 Chciałabym się poradzić Was jakie korektory pod oczy <dla mlodej cery> jest najlepszy. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kyoto Re: Korektor pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:46 jak mlodej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Korektor pod oczy 18.06.05, 19:32 hmm -duzo palisz? -nadczynnosc tarczycy? w tym wieku? hmmm zrob badania a z korektorow polecam ART DECO, choc pietnastolatka nie powinna wydawac pieniedzy na korektory gdyz nie winny byc jej potrzebne. kup sobie krem pod oczy z wyciagiem ze swietlika, postaw na nawilzenie. i zrob te badania, bo mozesz miec np.problemy z watroba... Odpowiedz Link Zgłoś
kwoj1 Re: Korektor pod oczy 18.06.05, 19:44 hmmm... dzięki za dobre rady :) A krem pod oczy już mam. Nie mam nadczynności tarczycy i nie palę. Mam po prostu sińce pod oczami po tatusiu i nic na to nie poradzę. Pozdrowienia 8-D Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Korektor pod oczy 18.06.05, 19:46 oby to nie byly problemy zdrowotne;) ale tak sobie mysle, ze korektor art deco jest dosc drogi jak na kieszen 15stolatki. moze sprobuj Revlon'u w pen'ie hmmm moze ktos inny doradzi...bo ja tylko to co sama sprawdzilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: Korektor pod oczy IP: *.acn.waw.pl 18.06.05, 20:08 ja polecam ten www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6e5e26a68c7105f25a447c4df4a0cf72&cmd=details&itemid=7284 niedrogi i do tego świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: Korektor pod oczy IP: 81.219.88.* 19.06.05, 12:14 Ja mam żólty korektor pod oczy Unifiance 01 La Roche Posay. Bardzo dobry, nietłusty, ma dużo pigmentu i swietnie chowa się pod podkładem i nie ściera sie. Bezzapachowy, świetny do skóry alergicznej. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: Korektor pod oczy IP: *.netcity.pl 19.06.05, 14:35 ja tez potwierdzam ze everfresh pod oczy jest REWELACYJNY. z krostkami radzi sobie troszke slabiej, ale i tak daje naturalny efekt wiec przerzucilam sie na niego z dermacolu ( a to juz jest cos;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Korektor pod oczy 19.06.05, 13:14 Polecam również żółty korektor pod oczy, bo świetnie kryje- głównie sińce. Osobiście uzywam Cinecitty. Odpowiedz Link Zgłoś