24.06.05, 13:19
A znacie takie kosmetyki; www.cosmoveda.de/catalog/
Strona jest po niemiecku, ale natknęłam się na nie w Żółtym Cesarzu.

Obserwuj wątek
    • kraxa to jest bardzo Ok 24.06.05, 14:14
      sprzedaja w purvitalu. Nie kupowalam dotad bo nie najtansze. Ile koszuja w
      polskich realiach, bardzo jestem ciekawa.
      • mami7 Re: to jest bardzo Ok 24.06.05, 14:19
        Przznam szczerze, że w tej chwili nie powiem ;-)
        Wzięłam ulotkę, pooglądałam i się właśnie zastanawiam. Jak się znowu wybiore to posprawdzam.
        Miałam w ręce szampon i jesli się nie mylę kosztował w granicach 30 kilku zł.
        Krem do twarzy Pitta jakies 50-60 zł.
        Ale jak dokładnie sprawdzę to dam znać.
        • kraxa posprawdzaj tez dokladnie sklady, bo wiesz jak to 24.06.05, 14:29
          bywa. Niby maja jakis sklep internetowy, ale nie dziala. Zapytaj jeszcze o
          mozliwosc ewentualnego zakupu przez siec bo ja jestem z Trójmiasta. Fajnie, ze
          to znalazlas, pozdrawiam Cie i zmykam z roboty bo sie dzis fatalnie czuje.
          • mami7 Re: posprawdzaj tez dokladnie sklady, bo wiesz ja 11.07.05, 14:30
            W szampnie składniki raczej naturalne, za wyjatkiem: lauryl glucoside (chyba ;-), cocamidopropyl betaine, mnie akurat nie przeszkadza.
            Nie było więcej chemii.
            Co do kupowania, w realu widzialam tam. Mam z ulotki dystrybutora: Kraber s.c., Wrocław, kraber.biuro@wp.pl
            Co do kupna, można w wegetraiańskim, www.wegetarianski.pl/cesarz/index.html
            Oni prowadza sprzedaż wysyłkową. Myślę, że chętnie będą odpowiadać tez na pytania.
            W sklepiku widziałam kilka produktów, w necie pokazali jedynie chyba kremy z Cosmovedy.

Czytasz "Wegetariański Świat" Żółty Cesarz, czy www.wegetarianski.pl to ich sklepik. W osatniej gazetce było o kosmetykach naturalnych, a na osatniej stronce reklamka włąsnie Cosmovedy.
            Jak pokończe aktualne kosmetyki, zacznę testowac chyba te.

Acha widziałam na pólkach też trochę zywności z Cosmovedy, ale juz kto inny zajmuje sie dystrybucją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka