Gość: AlicjaMarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:55 Uzywacie wody termalnej do nawilżania twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duże_v Re: wida termalna IP: *.smrw.lodz.pl 24.06.05, 17:00 Ja używam - jak zmyję papkę mleczkiem to psikam wodą termalną LRP. Chwilę czekam, a potem przykładam chusteczkę. A na to kremoladę kładę. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: wida termalna 24.06.05, 17:53 Uzywan, zeby przezyc w klimatyzowanym biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: woda termalna IP: 213.241.34.* 25.06.05, 16:16 woda (jakakolwiek, termalna też) nie nawilża skóry o ile nie jest podawana doustnie. nieumiejętne stosowanie wody termalnej moze wrecz nasilić wysuszenie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: justy... IP: 213.241.34.* 25.06.05, 18:42 tak, jak pisze duże_v, czyli trzeba osuszyć skórę, zanim woda sama wyschnie. a sama woda służy raczej do odświeżania i łagodzenia, niż do nawilżania. Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: justy... 25.06.05, 18:49 to dobrze bo mnie wlasnie o lagodzenie bardziej chodzi :] dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jagapie łagodzi 27.06.05, 14:12 łagodzi, jak najbardziej. uzywam najczęsciej po demakijażu, kąpieli i rano. super zestawienie, które poprawiło mi rewelacyjnie stan cery: maseczka z glinki zielonej (ale nie sama glinka) i spryskiwanie tego co jakiś czas wodą termalną. chodze taka śliczna z zieloną papkąm z godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś