Dodaj do ulubionych

perfumy " alternatywne" !!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:15
co myslicie o tej wodzie perfumowanej,tzn nie chodzi mi o zapach bo wiem jak
pachnie ale czy bedzie sie dlugo utrzymywać ?? i czy to zrodlo jest pewne ??
wg was warto kupywac takie " alternatywne " perfumy ??ta perfuma bedzie miala
taki zapach jak orginalna ?? i czy ktos kupowal z tej stronki cos ?
zapachy.h4.pl/product_reviews.php?cPath=1_6&products_id=68
czkam na wasze opinie :):):
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelina :) Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:28
      a to ???
      www.zapachy.abc24.pl/default.asp?kat=2455&pro=46090 ?
    • Gość: Nessie Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.acn.waw.pl 26.06.05, 14:10
      > ??ta perfuma bedzie miala

Panie Boże, spuść nogę i kopnij...

• Gość: Tygryska Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 26.06.05, 14:11
      Lepiej sobie zaoszczędzic pieniadze i kupić perfumy po których wiadomo czego
      sie spodziewać.
    • Gość: alternatywa Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:19
      czy możecie mi wyjaśnić co znaczy słowo alternatywne?
      • Gość: slowniczek Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 17:02
        alternatywa w tym wypadku to taki zamiennik oryginalu
        • Gość: Zaira :) IP: *.tele2.pl 26.06.05, 18:18
          czyli 'alternatywa' to od dzisiaj 'podroba', hmm...
          • Gość: ewelina :) :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:25
            up
    • anexxa Re: perfumy " alternatywne" !! 26.06.05, 20:26
      Równie dobrze może pachniec ładnie, jak i pachnieć jak wysypisko śmieci. Nie
      wiadomo, co to jest, jakich składników użyto ani czy nie uczuli Cię. Proponuję
      rozejrzeć się za średniopółkowymi zapachami albo odłożyć pieniądze i kupić
      oryginał.
    • Gość: JASIEK Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:31
      > wg was warto kupywac takie " alternatywne " perfumy ...
      KUPOWAĆ...nie kupywać oto jest pytanie
      • Gość: Zaira aaaaaaa IP: *.tele2.pl 26.06.05, 22:48
        na 'kupywac' nie zwrocilam uwagi, wygladalo jak kupowac..
        ty wez dziewczyno slownik i potem pisz cokolwiek.. i ta 'ta perfuma'...
        • Gość: li0o Re: aaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:43
          up
    • Gość: Nat Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:15
      Hehe, do dziś żyłam w świadomości, że perfumy alternatywne to nazwa na naturalne perfumy (nie wyprodukowane przez firmę kosmetyczną, tylko osobiście w słoiczku). Ludzi bawiązy się w kosmetyki naturalne stosują często nazwę "alternatywne".
      A tu się okazuje, że jest to także eufemistyczne określenie podróby :)
      A co do samego pytania - kiedyś w jakimś CH napadła mnie lolitka z urządzeniem do psikania w garści i spryskała mnie czymś obrzydliwym, pytając w tym samym czasie, czy może. Zanim zdązyłam odpowiedzieć (i w ogóle połapać się, czy to napad, czy co) śmierdziałam obrzydlistwem, a panienka usiłowała się ze mną wykłócac, że chciałam zostać paskudztwem zlana, bo nie powiedziałam jej w porę, że nie chcę... I tu powiem Ci, Ewelinko, że to coś bardzo długo utrzymywało się na moim ubraniu (niestety). Musiałam je wyprać, żeby przestało śmierdzieć. Sęk w tym, że teoretycznie były to perfumy Cacharel, które nawet miło pachną, ale w praktyce na mnie śmierdziało to-to jak nieszczęście.
      • Gość: Mezczyzna Re: perfumy " alternatywne" !! IP: *.server.ntli.net 01.07.05, 20:00
        A ja myslalem ze chodzi o naturalne "zapachy spod pachy".

LOL.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka