Gość: Mila IP: 217.96.36.* 01.08.02, 08:36 Natknęłam sie wczoraj na konsultantkę z Oriflame i zauważyłam w katalogu, że podkład matujący jest w promocji, za jedyne 19,90 zł! Niby nie pieniądze, ale co o nim sądzicie? Warto zamówić? Pzdr Mila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: podkład matujący Oriflame IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 01.08.02, 10:34 Też go widziałam bo mam akurat ten katalog. Ale go nie zamówię, a to dlatego że z poprzdniego katalogu zamówiłam ten w sztyfcie i jest beznadziejny, mam zamiar go oddać, ciekawe cy się uda? Oddawałyście coś konsulatantkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: podkład matujący Oriflame IP: 217.96.36.* 01.08.02, 11:48 Oddawałam płyn do demakijażu, bez problemu. Dlatego tak sobie myślę, że zawsze będę mogła zwrócić podkład matujący, gdy mi nie "podejdzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: podkład matujący Oriflame IP: 217.96.36.* 05.08.02, 11:23 proszę, odpowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
olka28 Re: podkład matujący Oriflame 05.08.02, 19:36 Używałam przez kilka lat i byłam naprawdę zadowolona, wg mnie warto spróbować. Wiele oczywiście zależy od tego jak bardzo przetłuszcza Ci sie skóra, ale przy "umiarkowanym" przetłuszczaniu jest OK. Oczywiście efekt jest widoczny przez kilka godzin, po powrocie z pracy trzeba zmyć i ew nałożyć kolejną porcję. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś