Dodaj do ulubionych

lysanel active / SVR

IP: *.acn.waw.pl 03.07.05, 00:02
Co sądzicie o tym kremie? likwiduje zaskórniki, wygładza? kosztuje koło 40zl,
więc chciałabym wiedzieć czy opłaca się w to inwestować; próbowałam już Vichy
Normaderm i efekty są marne, więc może jak to jest mocniejsze to pomoże???
Obserwuj wątek
    • Gość: Joasiak Re: lysanel active / SVR IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 03.07.05, 00:44
      o wiele mocniejsze. poczekaj z tym do jesieni, poza tym na twarz przy
      stosowaniu tego kremu coś z wysokim filtrem i uważaj, jesli masz skłonność do
      pekania naczynek, bo może podrażnić.
    • kaemka Re: lysanel active / SVR 03.07.05, 12:38
      Zużyłam jedną tubkę. Nie zauważyłam żadnej poprawy, nawet nie czułam, że go
      nałożyłam na twarz. No, ale ja jestem gruboskórna, może na Ciebie podziała.
      • Gość: lala Re: lysanel active / SVR IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 03.07.05, 14:37
        ja tez sie zastanawiam nad kupnem tego kremiku, podobnie jak Kulka uzywalam
        vichy normaderm ale tez bez wiekszych efektow :( a moze ktos poleci jeszcze
        jakis inny fajny kremik?
    • Gość: Kulka Re: lysanel active / SVR IP: *.acn.waw.pl 03.07.05, 21:44
      Zatem jeśli jest to za mocne to już nie wiem za co mam się zabrać ... :(
      denerwuje mnie to, że nie znalazłam jeszcze żadnego kremu, który poprawiłby choć
      w minimalnym stopniu moją cerę; jak macie jakieś super-kremy na "uroki" cery
      mieszanej, skłonnej do podrażnień to będę wdzięczna :)
      • Gość: Joasiak Re: lysanel active / SVR IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 03.07.05, 21:48
        słabszy jest Effaclar K La Roche Posay lub Cleanance K Avene. ten pierwszy na
        mnie nie działał, ten drugi i owszem i jest słabszy niż Lysanel, ale też do
        stosowania raczej jesienią, bo można nabawić się przebarwień.aha, i Diacneal z
        Avene też dobry, ale to samo: na jesień.
        a na teraz to nie wiem, co ci polecić. najwazniejsze i tak są filtry.
        moze zainwestuj w jakiś dobry peeling albo kup sobie maseczkę z glinki a ten
        Lysanel np. w październiku...? ja tak właśnie robię:-)
        pozdrawiam serdecznie
        • weana Re: lysanel active / SVR 03.07.05, 22:37
          Lysanel działa pod warynkiem ze stosujesz go pierwszy raz w życiu. Jeśli
          stosowałaś kiedyś i po dłuższej przerwie chcesz go używać znowu, to nie
          zadziała. Możesz spróbować Effaclar A.I. na cłą twarz a nie punktowo, nie robią
          się po nim ropne krostki, buzia jest gładka i nie ma zaczerwienienia...
          naprawdę działa i efekty są spektakularne. Polecam. Dobry jest też Skinoren,
          Diferin i Brevoxyl ale skóra po nich schodzi, jest zaczerwieniona i przesuszona
          ale tylko na początku stosowania.
    • Gość: Kulka Re: lysanel active / SVR IP: *.acn.waw.pl 04.07.05, 10:49
      dzięki za propozycje :) za lysanel wezmę się więc jesienia, jeśli nie będzie
      efektów po innych rzeczach. Może wypróbuję ten Effaclar? jeszcze raz dzięki, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka