a_ 01.08.02, 11:49 Czy mogłybyście polecic dobrą (=trwałą!!!) kredkę do oczu. Ostatnio używałam Clinique i byłam zadowolona, ale niestety musze kupić coś ze średniej półki cenowej....Najlepiej kolor ciemnoszary. Co byście radziły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: Dobra kredka do oczu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 14:03 Polecam L'Oreal oraz arcancil. Może zachwytów nie wzbudzają ale są po prostu dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha3 Re: Dobra kredka do oczu 01.08.02, 15:43 ciemnoszara kredka Palomy - u mnie wytrzymuje na powiece naprawde dlugo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: Dobra kredka do oczu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.08.02, 19:56 ja rowniez polecam L'Oreal zwłaszcza nr 118 Metallic Grey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Dobra kredka do oczu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 10:52 Dokładnie tenże miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: Dobra kredka do oczu 02.08.02, 11:04 a ja uzywalam kiedys Isadory i byla ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Dobra kredka do oczu IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.08.02, 12:35 a ja właśnie niedawno kupiłam isadorę (z gąbką na drugim końcu) i coraz mniej mi się podoba :( już oriflame visions jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Dobra kredka do oczu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 21:18 jak dla mnie dobre i trwałe, tylko dość twarde, sa kredki sephory. no i wybór kolorów duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Dobra kredka do oczu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 21:21 Pewnie masz na myśli sephora artist? sephora collection (te mniejsze) są trochę miększe i również dobre. Odpowiedz Link Zgłoś