Dodaj do ulubionych

Co się dzieje?

IP: 157.25.152.* 04.07.05, 21:36
Dziewczyny, co się dzieje na Forum? Poziom Bravo Girl: "Jestem najpiękniejsza
na świecie", "Mój pierwszy tampon", "Czy z fioletowymi oczkami ludzie się
będą ze mnie śmiać?", "Moje udko ma 43 cm w obwodzie, a chciałabym żeby miało
42. Co zrobić?". Żenująco niski poziom niektórych watków. Czy tylko mi to
przeszkadza?
Obserwuj wątek
    • imoe Re: Co się dzieje? 04.07.05, 23:07
      nie, ale nic się z tym nie da zrobic.
      • frrancuzeczka Re: Co się dzieje? 04.07.05, 23:09
        sa wakacje..moze wlasnie na FU zaczely sie udzielac czytelniczki Bravo ;)
        • Gość: Ania Re: Co się dzieje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:33
          Dokładnie. Rozpoczęły się wakacje, więc pojawiły się "rypane makijaże"
          cokolwiek to znaczy ;-), debaty o wyższości stringów nad "hipsterkami" (co za
          określenie), i dlaczego na ulicach wszystkie maja duże biusty. Żenada.
          • Gość: Meganka Re: Co się dzieje? IP: *.crowley.pl 05.07.05, 07:37
            Don't worry - za parę dni dzieciakom się znudzi i wszystko wróci do normy :-))
            Przynajmniej taką mam nadzieję :-))
            Pozdrawiam!
    • pixela Re: Co się dzieje? 05.07.05, 09:00
      Fakt, poziom zrobił się denny:((( Aby do września...
      • Gość: do Pixeli Re: Co się dzieje? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 10:23
        Wlasnie w ponizszym watku o powiekszaniu biustu odpisalas temu trollowi ;-)

pozdrawiam
        • pixela Re: Co się dzieje? 05.07.05, 10:39
          Gość portalu: do Pixeli napisał(a):

> Wlasnie w ponizszym watku o powiekszaniu biustu odpisalas temu trollowi ;-)

Dlaczego trolowi? Masaż powiększający biust istnieje, tylko wiadomo, że nie
          powiększy o numer w 3 tygodnie!!! I właśnie to napisałam...
    • Gość: AgaU Re: Co się dzieje? IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 09:03
      takie uroki otwartego forum.. srednia spoleczenstwa - nie oszukujmy sie - taka
      jest.
    • Gość: !v Re: Co się dzieje? IP: *.rwe.com 05.07.05, 09:10
      Ella, jestem za. Wejdźcie na innego rodzaju forum. Nie są tak oblegane jak to.
      I te wątki ostatnio takie puste i głupie. Dla mnie to forum ma przesłanie
      czysto informacyjne. Ale w sumie każdy ma inne problemy. A w jakich innych
      forach uczestniczycie?
      • maga19 Re: Co się dzieje? 05.07.05, 09:14
        Też wydaje mi się, że coś z tym poziomem nie tak. Kiedyś wchodziłam tu z
        przyjemnością i ciekawością, a teraz, co drugi wątek dotyczy spraw raczej mało
        związanych z tematyką forum. Nie wiem, czy dobrym wyjściem nie byłoby odebranie
        możliwości pisania osobom niezalogowanym. Tylko mnie nie zakrzyczcie teraz, ale
        w przypadku innych forów, to posunięcie sprawdziło się w 100%. Pozdr. Magda
        • Gość: jumbala forum kosmetyki- forum dla zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:35
          przynajmniej tak mi sie zdaje kiedys tam zajrzalam ...i jakos tak tylko narazie
          sie skonczylo... sa fora o kosmetykach z YR i ZIaji itd... no ale to nie to
          moze jakies w rodzaju Pielegnacja urody powinno byc? nie wiem ... wiem tylko ze
          jesli moga pisac tylko osoby zalogowane to czasami niektore tematy nie zostana
          poruszone, badz te osoby nie napisza... po prostu czasami lepiej o czyms pisac
          calkowicie anonimowo.... niestety o glupotach tez.... ja uwazam ze mozna by te
          watki usuwac, ale juz kiedys slyszalam ze niestetypowyzsze watki sa na temat
          forum i byloby to niezgodne z zasadami....no coz .
          Poza tym pamietam ze jak bylam mlodsza i mialam wakacje to calymi dniami na
          dworzu bylam - albo na basenie albo w cos gralismy albo do kina - zawsze cos
          bylo- teraz widac czasy sie zmienily i siedzi sie przy kompie....
          • kragmel regulamin forum gazeta.pl - tytułem wyjaśnienia 05.07.05, 09:46
            Gość portalu: jumbala napisał(a):

ja uwazam ze mozna by te
            > watki usuwac, ale juz kiedys slyszalam ze niestetypowyzsze watki sa na temat
            > forum i byloby to niezgodne z zasadami....no coz .

usuwane jest to, co podpada pod poniższe:

4.
            Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
            treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
            etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
            Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
            treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
            naruszających zasady Netykiety.

6.
            Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
            Gazeta.pl przekazów reklamowych.

i już.
            • Gość: jumbala no wlasnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:56
              to mi wlasnie smee wyjasniala...
              szkoda ze nie ma jakiegos uregulowania na temat tresci niezgodnych z tematem
              forum.....albo jakiegos ktory pozwalaby na wyeliminowanie takich watkow- ja
              calkowicie rozumiem bezsilnosc moderatorow, ale ciagle szukam sposobu:)
    • Gość: siniaczka przeciez IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.07.05, 09:31
      autorem tych durnych wątków jest jedna i ta sama osoba z neoplusa. Chłopak
      który jest również zalogowany (ma tysiące nicków)i udziela sie na wszsytkich
      forach.

Proponuje olewać, skoro adminiki sa bezsilne.
      • suzzzi Wymaganie logowania nic nie da. 05.07.05, 09:44
        O dziewczyny, dziewczyny.

Po pirwesze: Jeśli ktoś ma IP *.neoplus.adsl.tpnet.pl to to oznacza tylko tyle,
        że łączy się do internetu przez neostrade. Takich osób jest w Polsce mnóstwo. To
        nie musi być ciągle ta sama osoba.

Po drugie: Wymaganie logowania nic nie da. Bo każdy może sobie założyć konto. A
        nawet kilka i mieć kilka ników w ten sposób. Ponadto właśnie po zalogowaniu jest
        się bardziej anonimowym, bo przy postach zalogowanej osoby nie podawane jest jej IP.
        • justa_79 Re: Wymaganie logowania nic nie da. 05.07.05, 09:57
          ale nie każdemu trollowi będzie się chciało założyć konto i logować za każdym
          razem. a moderator i tak IP widzi, nawet po zalogowaniu.
          • Gość: Sandra Re: Wymaganie logowania nic nie da. IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 10:00
            Justeczko, wiele razy sama padlaś niechcący ofiarą trolla i odpisywałaś mu na
            posty ;-)

buziaki
            Sandra ;-)
          • suzzzi Do justy_79 05.07.05, 10:20
            Trolowi może się bardziej chcieć założyć konto i zalogować, niż uczciwej osobie,
            pragnącej się podzielić swoimi doświadczeniami.

Informacja o IP osobó zalogowanych jest zapewne dostępna administratorom, ale
            nie ma w niej nic więcej, niż w informacji o IP osoby niezalogowanej. A logując
            się ukrywamy swoje IP przed innymi użytkownikami.

Ponadto jeśli ktoś na dostęp do internetu przez np. neostrade, to jego IP się co
            jakiś czas zmienia i administratorzy nie mają możliwości określenia na podstawie
            IP, czy to cały czas ta sama osoba czy inna.
      • Gość: mimi Re: przeciez IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 09:59
        Dokladnie Siniaczko!!
        Jest to jedna i ta sama osoba, prawie dam glowę, ze to facet!
        Obserwuję forum juz od dluuugiego czasu, wkurza mnie to, ze dziewczyny daja sie
        nabierac i wciagac w te durne rozmowy.
        • Gość: ella Re: przeciez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:07
          Tak, to facet. Podpisuje się imieniem "Mariolka".
          • Gość: Sandra Re: przeciez IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 10:10
            Nie tylko Mariolka - jest tez annan_, kasia, ania, madzia, barbie, i tak w
            kolko. Zyczę mu impotencji.
            • Gość: Siniaczka Re: przeciez IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 05.07.05, 10:27
              On pisze równiez z Chello i innych IP. Proponuję obserwować, kto najdurniejsze
              podaje tematy.
    • jagapie Re: Co się dzieje? 05.07.05, 11:17
      przyłączam się do chóru zniesmaczonych. "różowe tipsiary" produkują wątki o
      tym, kto jest najpiękniejszy (oczywiście, one), o "śmierdzących" perfumach z
      górnej półki, opalaniu osób starszych, jak coś ukraść w sephorze i jednocześnie
      o tym, że zdarza im się "zapomnieć" o myciu, dużych biustach i dodzie
      elektrodzie. może róbmy swoje, a te wątki ignorujmy.
      • imoe Re: Co się dzieje? 05.07.05, 11:44
        ignorowanie to najlepszy sposób, ale niestety każdy z tych wątków cieszy się
        dużą popularnością...
        • jagapie Re: Co się dzieje? 05.07.05, 14:00
          juz same nazwy wątków odstręczają...
        • Gość: Lilka Re: do elli i reszty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:02
          Smutne jest to, co tutaj czytam. Przecież jeśli te wątki są według Was tak żenujące, to dlaczego do nich zaglądacie? To niestety forum dostępne dla wszystkich. Poza tym te zjechane przez was wątki traktują w rzeczywistosci o "urodzie", w mniejszym lub większym stopniu, ale traktują, prawda? Przyznaje, ze niektóre z nich bywają irytujące, ale wówczas staram się je omijać i już, a nie obrażać autorow i knuć co by to zrobić, żeby nie wszyscy mogli korzystac z forum.D.la innych właśnie Wasze zachowanie może okazać się żenujące. Radzę troszeczke wyluzować.
          • Gość: Ania Do Lilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:41
            Ale kilka panienek z "tampaxowymi" problemami zaniża poziom całego Forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka