Gość: nadine IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.07.05, 13:51 jakie są??wachałyscie je?w Polsce niedostępne w sklepach...podobno waniliowo- magnoliowe...mhh.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: "Curious"-perfumy Britney... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:59 Mozna kupić na allegro-ja tak zrobiłam:) Są magnoliowo-waniliowe- raczej słabo sie rozwijają na skórze, ale dość ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: "Curious"-perfumy Britney... IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.07.05, 14:45 właśnie kuszą mnie na Allegro:-)))ale chciałam wpierw poznać opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: "Curious"-perfumy Britney... IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 06.07.05, 22:47 up up, moze któraś z was jeszcze sie nie wypowiedziała:-))?? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2kk Re: "Curious"-perfumy Britney... 06.07.05, 14:00 hey ;) ja wachalam je w tamtym roku jak bylam na wakacjach w nowym jorku,rzeczywiscie sa piekne a flakon jeszcze piekniejszy...szkoda ze nie ma ich w Polsce(przynajmniej nie slyszalam)..a w USA juz premiera nowego zapachu Britney Spears pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: "Curious"-perfumy Britney... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:43 a moze po co przepłacac....;) www.allegro.pl/show_item.php?item=56916248 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: "Curious"-perfumy Britney... IP: *.xdsl.tiscali.nl 08.07.05, 16:37 W Holandii sa i musze powiedziec ,ze dosc beznadziejne.Nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś