Dodaj do ulubionych

torba z Urody - podpowiedzcie czy warto

IP: *.lublin.mm.pl 07.07.05, 13:36
Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem solidnie, ale jak jest z uzytkowaniem? I
jakby jakaś dobra dusza mogła napisać jej wymiary :)
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.u.mcnet.pl 07.07.05, 13:44
      wymiarow dokladnych nie znam bo torbe mam w domu,ale jest naprawde spora. nie
      tak wielka jak ta z TS, ale spora. jest podluzna - dosc szeroka, na wysokosc
      ok. 25 cm.
    • Gość: Meganka Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.crowley.pl 07.07.05, 13:44
      Zmierzę w domu :) Ja mam czarno-białą, noszę na aerobic i jestem z niej bardzo
      zadowolona :))Fajnie wygląda i akurat mi się tam wszystko mieści. I ma ładne
      krótkie uszy. Polecam
    • Gość: real Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.lublin.mm.pl 07.07.05, 13:57
      Dzięki dzięki :)
      Szukam torby "autokarowej", do której mogłabym zapakować najpotrzebniejsze
      rzeczy, mogłybyście napisać czy sprawdzi sie w tej roli?
      • Gość: Natka Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:03
        a ma któraś link, żeby obejrzeć tą torbę ?
        • Gość: ania Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:08
          www.uroda.pl/
          • Gość: mmmmmmmmmmmm Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:11
            kaszanka, mam ja na jakies domowe pierdoły, bardziej warto kupic dla
            samoopalacza, na ulice z taka torba bym nie wyszła!
            • Gość: jasiek Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:46
              nie się raczej podoba. kupiłam czarną,ale rzeczywiście połakomiłam sie na
              samoopalacz, który w sklepie kosztuje 27 zł. a jest świetny
              • calineczka1 Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto 07.07.05, 19:50
                To w jednym numerze jest i samoopalacz i torba? Myślałam, że do wyboru. Cena
                pewnie odpowiednio wzrosła? :)
                • Gość: smee Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.05, 20:02
                  i cienie też są? aż 4 prezenty..ja chyba kupie, bo samoopalacz super a torba
                  moze sie na plaze przyda;)
                  ile kosztuje ta gazeta?
    • Gość: babedoll2 cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:14
      a ile kosztuje ten numer? bo z chęcią kupiłabym dla samoopalacza :D
      • kociubek Re: cena 07.07.05, 21:58
        No właśnie ile kosztuje???
        • cloyes Re: cena 07.07.05, 22:44
          11.60, ale w zestawie jest "tylko" torba i samoopalacz. aha na torbie jest
          wszywka "viva"
          • Gość: gocha221 Re: cena IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 13:51
            własnie kupiłam. Toprbajest delikatnie mówiąc średnia. ja kupiłam dla
            samoopalacza,ale jest wazny tylko do października. Pewnie wszytskie mają taki
            krótki termin wazności.
            Co do torby:
            -okropnie smierdzi
            -jest niestarannie uszyta, przynajmniej moja ma pełno wiszacych nitek
            -biała wszywka VIVA
            -zamykana na suwak
            - z boku ma mała, niezamykana kieszonkę, niby na komórkę,ale to chyba po to, by
            ulatwić zadanie złodziejowi:-)
            • aldonap22 Re: cena 08.07.05, 15:11
              W Olivii też jest torba do wyboru w trzech wersjach kolorystycznych, nr
              kosztuje 7,50 zł. Ktoś juz ma ta torebkę? Warto kupować ?
              • aldonap22 Olivia+torba ? 08.07.05, 15:13
                Nie, pomyliłam się olivia z torba kosztuje 14,90 zł
              • Gość: monia76 Re: cena IP: *.u.mcnet.pl 08.07.05, 15:16
                jest lepiej zrobiona niz ta z urody, ale mniejsza i mniej przydatna na zakupy
                np. ta z olivii bardziej przypomina damska torebke z tym ze nie ma suwaka a
                tylko waski pasek na magnez. troche nie bardzo wiem gdzie mozna z nia biegac.
                • Gość: frankee dajcie linka tej torby z Oliwi IP: *.b.jawnet.pl 08.07.05, 20:00
                  prosze dajcie linka tej torby z Oliwi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka