Gość: real IP: *.lublin.mm.pl 07.07.05, 13:36 Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem solidnie, ale jak jest z uzytkowaniem? I jakby jakaś dobra dusza mogła napisać jej wymiary :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia76 Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.u.mcnet.pl 07.07.05, 13:44 wymiarow dokladnych nie znam bo torbe mam w domu,ale jest naprawde spora. nie tak wielka jak ta z TS, ale spora. jest podluzna - dosc szeroka, na wysokosc ok. 25 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.crowley.pl 07.07.05, 13:44 Zmierzę w domu :) Ja mam czarno-białą, noszę na aerobic i jestem z niej bardzo zadowolona :))Fajnie wygląda i akurat mi się tam wszystko mieści. I ma ładne krótkie uszy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.lublin.mm.pl 07.07.05, 13:57 Dzięki dzięki :) Szukam torby "autokarowej", do której mogłabym zapakować najpotrzebniejsze rzeczy, mogłybyście napisać czy sprawdzi sie w tej roli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:03 a ma któraś link, żeby obejrzeć tą torbę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:08 www.uroda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmmmm Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:11 kaszanka, mam ja na jakies domowe pierdoły, bardziej warto kupic dla samoopalacza, na ulice z taka torba bym nie wyszła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:46 nie się raczej podoba. kupiłam czarną,ale rzeczywiście połakomiłam sie na samoopalacz, który w sklepie kosztuje 27 zł. a jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto 07.07.05, 19:50 To w jednym numerze jest i samoopalacz i torba? Myślałam, że do wyboru. Cena pewnie odpowiednio wzrosła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: torba z Urody - podpowiedzcie czy warto IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.07.05, 20:02 i cienie też są? aż 4 prezenty..ja chyba kupie, bo samoopalacz super a torba moze sie na plaze przyda;) ile kosztuje ta gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll2 cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:14 a ile kosztuje ten numer? bo z chęcią kupiłabym dla samoopalacza :D Odpowiedz Link Zgłoś
cloyes Re: cena 07.07.05, 22:44 11.60, ale w zestawie jest "tylko" torba i samoopalacz. aha na torbie jest wszywka "viva" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: cena IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 13:51 własnie kupiłam. Toprbajest delikatnie mówiąc średnia. ja kupiłam dla samoopalacza,ale jest wazny tylko do października. Pewnie wszytskie mają taki krótki termin wazności. Co do torby: -okropnie smierdzi -jest niestarannie uszyta, przynajmniej moja ma pełno wiszacych nitek -biała wszywka VIVA -zamykana na suwak - z boku ma mała, niezamykana kieszonkę, niby na komórkę,ale to chyba po to, by ulatwić zadanie złodziejowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: cena 08.07.05, 15:11 W Olivii też jest torba do wyboru w trzech wersjach kolorystycznych, nr kosztuje 7,50 zł. Ktoś juz ma ta torebkę? Warto kupować ? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Olivia+torba ? 08.07.05, 15:13 Nie, pomyliłam się olivia z torba kosztuje 14,90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: cena IP: *.u.mcnet.pl 08.07.05, 15:16 jest lepiej zrobiona niz ta z urody, ale mniejsza i mniej przydatna na zakupy np. ta z olivii bardziej przypomina damska torebke z tym ze nie ma suwaka a tylko waski pasek na magnez. troche nie bardzo wiem gdzie mozna z nia biegac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankee dajcie linka tej torby z Oliwi IP: *.b.jawnet.pl 08.07.05, 20:00 prosze dajcie linka tej torby z Oliwi Odpowiedz Link Zgłoś