09.07.05, 16:46
kochane!
za pare godzin wyjezdzam na dwa tygodnie, nad morze- Leba. chcialam sie
pozegnac z wami na ten czas.
miewajcie sie cieplo i trzymajcie kciuki zeby mi pogoda dopisala:) wroce i
opisze jak sprawdzily sie kosmetyki zakupione na okolicznosc wyjazdu.
papa
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: jade! :) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:17
      Hmmmmm. Zazdroszcze:) Jeżdżę tam od 2 lat i w tym roku też mam zamiar. Tam jest
      cudownie, więc na pewno będziesz się świetnie bawić.
    • Gość: Aga Re: jade! :) IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:18
      ja jade w sierpniu do Ustki i mam nadzieje ze bedzie pogoda.A jakie komsetiksy
      kupiłas?
    • kociubek Re: jade! :) 09.07.05, 17:27
      Chociaz sie nie znamy, bardzo sie ciesze z twojego szczescia, baw sie dobrze,
      wypoczywaj i szybciutko do nas wracaj :)))
      • frrancuzeczka Re: jade! :) 09.07.05, 17:46
        dzieki:)
        kupilam:
        zestaw Dove, w kosmetyczce, bardzo ladnej zreszta jest: myjka, mydlo w kostce i
        balsam z jedwabiem- zalezalo mi glownie na tym balsamie, bo slyszalam o nim
        wiele pozytywnych opinii
        kosmetyki do opalania DAX
        tusz Astor z lycra, ten najnowszy

zakupilam tez stroj kapielowy, szorty i taka mala spodniczke, zeby eksponowac
        atuty- biust i zaslaniac niedoskonalosci spodniczka i szortami ;)
        • bzzzk Re: jade! :) 09.07.05, 23:42
          no to miłej zabawy:) ja tkwię w domu, bo mnie kumpela w ostatniej chwili
          wystawiła:/ bo jej ktoś coś lepszego zaproponował, chamstwo, wrrr, strasznie
          jestem zła, ale mam nadzieję, że też uda mi się gdzieś wyskoczyć jednak, z kimś
          innym:)
          pozdrawiam!
          • Gość: francuzeczka wrocilam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:52
            jak odsapne opisze wrazenia kosmetyczne i obyczajowo-urodowe obserwacje z plazy ;)
            pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka