Gość: estessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:48 Jaki możecie polecić? Najlepiej sypki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klara Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.4web.pl 11.07.05, 08:50 Vipera z drobinkami rozswietlającymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasiak Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 11.07.05, 08:52 podbijam. nie musi być sypki, byle nie rozświetlał twarzy do błysku żarówy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estessa Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:52 A ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.4web.pl 11.07.05, 08:55 około 20 zł:) to ten puder esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24897&session=dfa0075ecc9ff3a3 Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 11.07.05, 11:45 Najlepszy jest Revlon Skinlights, a z tanszych Hean jest przyzwoity jesli chodzi o pudry sypkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:48 Ja niedawno kupiłam brązujący sypki clinique, ma mnóstwo rozświetlających drobinek, bardzo ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 11.07.05, 11:56 Zgadzam się co do Heana. w ogóle myslę, że nie ma co inwestować w drogie pudry - co innego podkład. Ja używam Lancome Color ID i na to Heana za 12 zł i wcale się nie gryzą. Bardzo ładnie rozświetla, drobinki są delikatne i nie ma efektu brokatowej damy z wiejskiej dyskoteki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY 11.07.05, 12:25 Vipera, Revlon Skinlights (ale tu już mówimy o efekcie choinki, błyszczy się okrutnie, na całą twarz bym nie nałożyła), niedostępny już w Polsce Clinique Gentle Light (bombowy). Ostatnio kupiłam puder Lancome z przedostatniej kolekcji Starlette - transparentny, skrzy sie milionem drobinek, nakładam go na całą twarz i na ciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PUDER ROZŚWIETLAJĄCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:38 polecam sypki inglot...sa 4 odcienie matowee i 4 rozswietlajace... jak dla mnie bardzo udany zakup...uzywam go na twarz szyje dekolt i ramiona...efekt swietny... i cena takze....w porownaniu do revlon skinlight za ponad 90 zeta inglot przy swoich 25 chyba wygrywa bezsprzecznie... Odpowiedz Link Zgłoś