Dodaj do ulubionych

Dobry krem MATUJACY

12.07.05, 15:32
Szukam skutecznego kremu matujacego. Do tej pory uzywalam Garniera (taki w
blekitnej tubce) - jest w miare OK, ale szukam czegos lepszego. Czy ktos moze
cos polecic?? Moze jakis apteczny?? Potrzebuje czegos mocnego na nos, czolo i
brode:)
Z gory dzieki za rady!!
Aha, przy nazwie podawajcie od razu cene w przblizeniu, ok?:)
Obserwuj wątek
    • butters77 Re: Dobry krem MATUJACY 12.07.05, 17:02
      Plizzzz!!:)
      • orissa Re: Dobry krem MATUJACY 12.07.05, 17:12
        Mnie miło zaskoczył Eris nawilżająco-matujący under twenty anti acne, cena
        przystępna (ok.14zł) i obecnie zastąpił mi droższą (39zł) emulsję Erisa.
    • Gość: magda Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:24
      ja polecam : Estee Lauder - Clear Difference i Lancome - Pure Focus
      • Gość: kasia Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 19:02
        mnie swietnie matuje happyderm l'oreala - nie jest stricte matujacy, jednak dla
        mnie najlepszy pod tym wzgledem
        kosztuje ok 25 pln
    • Gość: zulka Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:14
      moje typy Happyderm, L'Oreal Pure Zone, Nivea Visage nawilżająco matujacy do
      cery tłustej i mieszanej-nie wysuszają jak Garnier
      • Gość: ania Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.echostar.pl 12.07.05, 19:53
        BIODERMINE z apteki. REWELACJA!!! Poczytaj na wizaz.pl Cena przystepna a efekt
        rewelacja. Ja zawsze mialm problem ze swieceniem a Garnier pomagal na 1 h.
        • oko_jeza Re: Dobry krem MATUJACY 12.07.05, 20:04
          Biodermine, albo emulsja matująca iwostinu, oba bardzo polecam :)
    • mikams75 Re: Dobry krem MATUJACY 12.07.05, 20:14
      avene z aptecznych.
    • Gość: ana Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:04
      Ja bardzo lubie z aptecznych- SVR, Lysanel Matt Kosztuje ok 40 zł
    • butters77 Re: Dobry krem MATUJACY 13.07.05, 09:24
      Dzieki, dziewczyny!
      Co do Garniera, to zgadzam sie z przedmowczyniami - faktycznie mocno matuje, ale
      skora strrrrasznie wysuszona, no i po godzince sebum uderza ze zdwojona sila:)
      • uullaa Re: Dobry krem MATUJACY 13.07.05, 10:08
        Żel na dzień z Iwostinu. Nie blokuje porów, przez co po jakimś czasie nie
        następuje efekt nadprodukcji sebum. Jest siuper, jakbyś wodę w twarz wlewała.
        Gorąco polecam.
        • butters77 Re: Dobry krem MATUJACY 13.07.05, 11:03
          Dzieki, na pewno sprobuje! A ile mniej wiecej kosztuje ten Iwostin na dzien?
          • Gość: Joasiak Re: Dobry krem MATUJACY IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 13.07.05, 12:34
            polecam Lysanel Mat (40ml - 40pln) lub Biodermine z apteki (tubka, nie pamiętam
            objętości - 20pln).
    • b_e_a Re: Dobry krem MATUJACY 13.07.05, 19:33
      Co jest lepsze:emulsja matujaca czy żel Iwostin?? BO u mnie w aptece sa oba i nie wiem co wybrać! Pomóżcie prosze
    • Gość: Asia Iwostin - Purritin emulsja matujaca!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.07.05, 19:55
      Najwazniejsze, ze dziala!! dla mnie rewelacja!!
      • Gość: wiera Re: Iwostin - Purritin emulsja matujaca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:49
        a czy któraś z Was próbowała nowego kremu matującego Nivea Visage? bardzo mnie
        on kusi i jestem ciekawa opinii:)
        pozdr
        • oko_jeza Re: Iwostin - Purritin emulsja matujaca!! 13.07.05, 21:41
          ja polecam emulscje matującą, dla mnie była wybawieniem :) wreszcie przestałam się świecić :P
        • butters77 Nivea Visage matujacy 14.07.05, 09:18
          Tak, ja mialam probke.. Niestety, dla mnie bardzo kiepski - mialam wrazenie, ze
          to zwykly krem nawilzajacy, skory nie matowal wcale:( Chyba ze tak wolno sie
          wchlania albo cos - ale na pierwszy rzut oka po prostu blyszczalam sie bardziej
          niz bez kremu.
    • uullaa Re: Dobry krem MATUJACY 14.07.05, 09:55
      A propos Iwostinu: jak na razie u mnie potwierdziły się wszystkie opinie z
      wizażu o tej firmie. Te pozytywne (przeważające tam). A żel na dzień zebrał
      lepsze oceny od emulsji matującej. Ale uważam, że na noc lepszy jest krem C+E
      niż Purritin. W nocy niech się świeci cera, byle się odżywiała. Pozdrawiam.
      • julia_roberts Re: Dobry krem MATUJACY 14.07.05, 10:22
        A czy można na Iwostin żel nalożyć bezpośrednio podkład? Jak się zachowuje jako
        baza?
      • butters77 Re: Dobry krem MATUJACY 14.07.05, 10:30
        A ile mniej wiecej kosztuja te wymienione przez Ciebie kosmetyki Iwostin?
        Zwlaszcza emulsja mnie interesuje:)
        • uullaa Re: Dobry krem MATUJACY 14.07.05, 10:49
          Jako baza zachowuje się dobrze. Bo nic po nim nie jeździ. Wszystko ładnie
          wsiąka. Tylko pod oczki nie polecam. Oczywiście tutaj powstaje kwestia dobrego
          podkładu. A Iwostiny kosztuja circa 25 zeta.
          A teraz ja spytam: a jaki podkład polecicie na teraz? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka