Dodaj do ulubionych

Co lepiej wysusza od maści cynkowej??

15.07.05, 16:52
Jak w temacie. Co szybciej wysusza wypryski?
Obserwuj wątek
    • Gość: BENZACNE:) Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:29
      benzacne. polecam, mi poradzila pani w aptece. kosztuje ok.8zl, a jest super-
      mam gladka cere, bez wypryskow, z ktorymi wczesniej mialam troszke do
      czynienia! pzdr
      • Gość: pump_it_up Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.broker.com.pl 15.07.05, 18:35
        Clearasil w kulce, wysuszacz pryszczy.
    • kleopatryx Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:20
      Pasta cynkowa. Zawiera więcej cynku niż maść.
      • livia79 Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:27
        Zgadzam sie.Pasta cynkowa wysusza najlepiej.
    • mejbi Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:40
      Benzacne mi nie służy :(
      • Gość: ana Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:53
        a co to jest benzacne? masć jakaś?
        • Gość: :) BENZACNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:58
          Zgadzam się Benzacne jest the best! Tak to jest maść ale może byc też tonik,
          równie skuteczny
          • pump_it_up Re: BENZACNE!!! 15.07.05, 22:23
            Naprawde polecam ten wysuszacz, jest lepszy od masci cynkowej a nawet pasty
            lassari.
          • Gość: szuwareq Re: BENZACNE!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 22:24
            beznacne jak sie na zbyt długo zostawi może przesuszyć wiec trzeba uważać. a jak
            jest z ta pasta cynkowa? u mnie jest twarda woda i m.innymi dzieki temu skóra mi
            sie łątwo przesusza na twarzy. do tej pory stosowałąm maść, ale jeżeli móiecie
            że pasta jest lepsza może spróbuje. tylko czy mi na pewno nie podrazni twarzy?
    • Gość: Nessie Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 22:37
      > Jak w temacie. Co szybciej wysusza wypryski?

Pasta do zębów...
      • Gość: szuwareq Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 13:06
        jeszcze spirytus, ale to juz naprawde extreme :D

a pasta do zebów dobre jest też do czyszczenia bizuterii szczególnie srebrnej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka