mejbi 15.07.05, 16:52 Jak w temacie. Co szybciej wysusza wypryski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BENZACNE:) Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:29 benzacne. polecam, mi poradzila pani w aptece. kosztuje ok.8zl, a jest super- mam gladka cere, bez wypryskow, z ktorymi wczesniej mialam troszke do czynienia! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.broker.com.pl 15.07.05, 18:35 Clearasil w kulce, wysuszacz pryszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:20 Pasta cynkowa. Zawiera więcej cynku niż maść. Odpowiedz Link Zgłoś
livia79 Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:27 Zgadzam sie.Pasta cynkowa wysusza najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? 15.07.05, 19:40 Benzacne mi nie służy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:53 a co to jest benzacne? masć jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) BENZACNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:58 Zgadzam się Benzacne jest the best! Tak to jest maść ale może byc też tonik, równie skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: BENZACNE!!! 15.07.05, 22:23 Naprawde polecam ten wysuszacz, jest lepszy od masci cynkowej a nawet pasty lassari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwareq Re: BENZACNE!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 22:24 beznacne jak sie na zbyt długo zostawi może przesuszyć wiec trzeba uważać. a jak jest z ta pasta cynkowa? u mnie jest twarda woda i m.innymi dzieki temu skóra mi sie łątwo przesusza na twarzy. do tej pory stosowałąm maść, ale jeżeli móiecie że pasta jest lepsza może spróbuje. tylko czy mi na pewno nie podrazni twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 22:37 > Jak w temacie. Co szybciej wysusza wypryski? Pasta do zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwareq Re: Co lepiej wysusza od maści cynkowej?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.07.05, 13:06 jeszcze spirytus, ale to juz naprawde extreme :D a pasta do zebów dobre jest też do czyszczenia bizuterii szczególnie srebrnej :) Odpowiedz Link Zgłoś