xxx69 Re: makijaż permanentny? 16.07.05, 20:44 Przepraszam nie chcąca wcisnełam enter. Czy ktos wie może coś na temat makijażu permanentnego brwi?Na czy dokładnia polega zabieg,jak długo utrzymuje się i czy mocno wydłuża brwi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matylda007 Re: makijaż permanentny? 06.08.05, 13:48 Coś nikt nie chce Ci odpowiedzieć. A szkoda ... Też jestem ciekawa ile to kosztuje i jak trwały jest efekt Odpowiedz Link Zgłoś
xxx69 Re: makijaż permanentny? 07.08.05, 16:17 Problem w tyn, że tu w ogóle żadko kiedy można otrzymać odpowiedź na pytanie. Wiekszość osób piszących na tym forum zadaje tylko pytanie pani doktor i czeka na odpowiedź, a w inne wątki nawet nie zagląda(nawet jak zna odpowiedz i wie jak pomóc) A do pani Oksany nie można mieć żalu, że nie odpowiada we wszystkich wątkach i tak już tylu osobą pomogła, a przecież niekiedy pozbywa się przez to potencjalnych klientów. P.s. może ktoś zna adres jakiegoś innego forum o włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
natka369 Re: makijaż permanentny? 09.08.05, 17:45 nie wiem jakie ceny sa w Posce ale w UK makijaz pernamentny brwi koszuje okolo 150 GBP, i trzeba go potem uzupelniac. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: makijaż permanentny? 17.08.05, 08:56 Witam Makijaż permanentny jest bardzo starą, pochodzącą z Chin metodą, polegającą na precyzyjnej inplantacji barwnika pochodzenia roślinnego do głębszych warstw naskórka. Wykonuje się go m.in. w celu korekty lub podkreślenia brwi, oczu, ust. A więc jak najbardziej możesz skorzystać z tego zabiegu w celu wydłużenia brwi (sama zdecydujesz na ile). Efekty tego typu makijażu są długotrwałe i utrzymują się nawet do 2 lat. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś