Dodaj do ulubionych

Mały biust

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 21:53
Witam pierwszy raz na forum
Mój problem to bardzo mały biust. Czy macie jakieś sposoby na jego powiększenie (coś oprócz operacji, choć
pewnie będzie to jedyna możliwość). Czy ten temat był już gdzieś na forum?
Niestety, wiem że faceci zwracają na to cholerną uwagę i tym bardziej czuję się fatalnie przy innych,"lepiej
zbudowanych". Co więc robić???
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Mały biust IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 22:16
      Faceci są różni, jedni lubią dużybiust, inni średni, są też amatorzy zupełnie
      niewielkich. Nie powinnaś się tym aż tak przejmować, są ważniejsze zagadnienia
      w temacie panie-panowie.
      Jeśli chodzi o bezoperacyjne powiększanie, to cudów nie ma: staniki typu push-
      up, ćwiczenia rozbudowujące mięśnie piersiowe, wkładki do stanika, złudzenia
      optyczne typu marszczenia i falbanki na wysokości biustu, ciemny dół, jasna
      góra itp. Ale cudów nie ma.
      Wiem, że łatwo mi to mówić, ale nie zadręczaj się tym. Skup się na tym, co
      uważasz za swoje atuty.
    • kasiulek Re: Mały biust 11.08.02, 23:36
      Ogladalam dzisiaj w niemieckiej TV program, w ktorym 3 Niemki z malymi biustami
      poddaly sie 3 roznym 'zabiegom' majacym na celu powiekszenie biustu:

1. sluchanie CD z nagranym seansem hipnotycznym (!!!!) - zero efektu (nic
      dziwnego:)))
      2. zazywanie jakichs dziwacznych kapsulek z wyciagiem z jakiegos kaktusa nie-
      wiadomo-skad plus smarowanie zelem ujedrniajacym (tez jakas super-specjalna
      recepta) - zero efektow, poza lekkim ujedrnieniem skory na piersiach
      3. najdziwniejsze dziwo:))) - cos w rodzaju kubka zakladanego na piers z
      dolaczona pompka, ktora miala dzieki podcisnieniu (czy jakos tak:) wywolywac
      powiekszenie piersi - dziewczyna, ktora to testowala dostala jakiegos zapalenia
      sutka i zrezygnowala, oczywiscie bez efektu.

Czego to ludzie nie wymysla... Az trudno uwierzyc w naiwnosc (chyba naiwnosc?)
      ludzi...
    • Gość: Kaśka Re: Mały biust IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 12.08.02, 00:10
      Dziewczyno, nie przejmuj się, naprawdę są faceci, którzy lubią małe biusty. Np.
      mój chłopak twierdzi, że co się nie mieści w dłoni to marnotrawstwo :) A poza
      tym (tu przytaczam opinie znajomych, płci brzydkiej oczywiście) najważniejsza
      jest proporcjonalność i pewnego rodzaju "dopasowanie" rozmiaru biustu do osoby,
      jej ogólnej budowy, a nawet charakteru :) Moim zdaniem jedyny sposób na mały
      biust to pokochać :) No i ważny jest odpowiedni dobór biustonosza, poczytaj
      wątek "nowy biuścik bez skalpela, rewelacja".

Pozdrawiam serdecznie

Kaśka (z małym biustem)
    • Gość: renia Re: Mały biust IP: *.radio.com.pl 12.08.02, 10:57
      Nie przejmuj się, dobrze tu jedna z dziewczyn napisała - chodzi o proporcje,
      jeśli jesteś ogólnie szczupła to nie ma siły na ogromny biust. Ja zauważyłąm
      poprawę (malutką) dzięki pigułkom anty. Działa dopóki bierzesz, robisz przerwę -
      i wszystko się kurczy, niestety. Poza tym znalazłąm sobie świtną firmę
      bielizny. Intimissimi, mają bardzo ładnie powiekszające staniki. Naturalnie to
      wygląda, w przeciwieństwie do push-upów np. triumpha
      • Gość: gAndzia Re: Mały biust IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 11:42
        a ja ci radze wizyte u pani hani - mnie zmieniła miseczkę z a na d i od razu
        inaczej się czuję:)))) po kilkunastu dniach noszenia biustonoszy w nowym
        rozmiarze biuścik jest kształtniejszy (chociaż i tak nic mu nie brakowało:))) i
        jakby pełniejszy. no i w staniku wygląda na dwa razy wiekszy niż przedtem.
        jesli chodzi o powiekszenie to ponoć skuteczny jest krem pulanny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka