roodanaserio 12.08.02, 16:38 Cala ksiazeczka :) r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roodanaserio Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 16:39 O ja gupia, narobilam 3 watki, w tym jeden z bledem :)))) r Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 16:42 Hihi; to w końcu w TS czy w Elce ten przewodnik?;))) s. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 16:44 Roodi, Babo jedna :-))) Powiedz wreszcie po ludzku co i jak, bo nie wiem :-)))) Pijana jestes??? :-))) A nie juz pamietam tort i glowa... H. Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 16:49 helena25 napisała: > Roodi, Babo jedna :-))) Powiedz wreszcie po ludzku co i jak, bo nie wiem :-)))) Pijana jestes??? :-))) A nie juz pamietam tort i glowa... Heheheh. Jest w TS, ktory juz nowy wyszedl. Dali do folii ksiazeczke cala, przewodnik po s., opis rozniastych kosmetykwo do makijazu, pielegnacji, wlosow itp. Jest kupon rabatowy - 30 % [wazny do konca wrzesnia] oraz mozna sie umowic na makijaz :) r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: 213.134.140.* 12.08.02, 16:53 roodanaserio napisała: > Jest kupon rabatowy - 30 % [wazny do konca wrzesnia] oraz mozna sie umowic > na makijaz :) > > r Minia-Kinia, na co ten kupon, na wszystko jak leci, caly asortyment, czy jakies wyjatki????? Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 16:58 Gość portalu: Helena napisał(a): > Minia-Kinia, na co ten kupon, na wszystko jak leci, caly asortyment, czy jakies wyjatki????? Pisza "na produkty sephora". To ja nie wiem, czy caly asortyment, czy na ichniejsze tylko. Ale mysle, ze na caly. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: 213.134.140.* 12.08.02, 17:05 roodanaserio napisała: > Pisza "na produkty sephora". > To ja nie wiem, czy caly asortyment, czy na ichniejsze tylko. Ale mysle, ze na > caly. > r Na moje w takim razie to tylko brandowane Sephora i nic wiecej, zedne tam Diorki, czy inne. Trudno, ale maja kilka fajnych rzeczy na ktore bym sie skusila z 30% znizka. Papi H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:19 Eee... to tylko na sephore, tak mysle. A rooda.. hmmm.. Kiedy w koncu ten slub, bo zaczynam sie niepokoic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 17:22 Gość portalu: agul napisał(a): > Eee... to tylko na sephore, tak mysle. A rooda.. hmmm.. Kiedy w koncu ten slub, bo zaczynam sie niepokoic?:) Ze co ?:) Zaprosze was przeca kobity, nie denerwujsia :) 21.09 r Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 17:27 tylko na sephore, bykami napisane. znaczy, malymi bykami. ja sobie kupie ten szminko-blyszczyk, moze nawet dwa - ostatni po prawej na rozkladowce i jakis drugi. mysle na pierwszym od lewej, ale jesli toto jest kryjace, to mi usta znikna.... i moze ten puder, bo mi sie moj konczy. i pewnie pol serii white. o rany, jak ja lubie zakupy.... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:32 xx, a ta seria white to co tam jest fajnego? Bo ja nigdy nie kupuje sephory bo mi sie jakies niefajne to wydaje. A czemu maja Ci usta zniknac? I gdzie maja zniknac?;-) ROODA!!! Nie wpraszam sie na Twoj slub chociaz chetnie bym Cie zobaczyla w tych wczesnowiecznych szatach;-) tylko sie o Ciebie niepokoje - ze zmysly postradasz przez te przygotowania, vide watki o dodatku sephory:)))))))))))))))) Tez nie mialam humoru, ale mi sie poprawil jak zobaczylam te Twoje watki:)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roodanaserio bez l Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.man.axelspringer.com.pl 12.08.02, 17:44 Gość portalu: agul napisał(a): > Nie wpraszam sie na Twoj slub chociaz chetnie bym Cie zobaczyla w tych wczesnowiecznych szatach;-) No i bardzo dobrze, bo ja mialam zamiar zapraszac zanim o tym pomyslalas :) > tylko sie o Ciebie niepokoje - ze zmysly postradasz przez te przygotowania, A tak, to juz bliskie :) Potem mnie odwioza do Tworek, gdzie bede spedzac cuuuuudowne dni, niczym nie wypelnione. :) r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:46 Gość portalu: roodanaserio bez l napisał(a): > Gość portalu: agul napisał(a): > > > Nie wpraszam sie na Twoj slub chociaz chetnie bym Cie zobaczyla w tych > wczesnowiecznych szatach;-) > > > No i bardzo dobrze, bo ja mialam zamiar zapraszac zanim o tym pomyslalas :) > Ooo, jak milutko:) > > tylko sie o Ciebie niepokoje - ze zmysly postradasz > przez te przygotowania, > > > A tak, to juz bliskie :) Potem mnie odwioza do Tworek, gdzie bede spedzac > cuuuuudowne dni, niczym nie wypelnione. > > > :) I wiadomo z kim:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa sephora white i inne 12.08.02, 17:52 agulku, no ta biala blyszczykoszminka - jesli jest otalnie kryjaca, to przy moim kolrze skory bede miala biala skore i biale usta, ergo - nie bedzie ust;) a co do sephory white - nie uzywalam tego, zreszta to chyba nowosc, ale srebrzysty puder do mnie przemawia. i moze jeszcze ten balsam do ciala, bo cos mi sie konczy ostatnio... a nie, przeciez kupilam dwa alpha silki na mazurach i mam ten nowy st. ives, ale co tam, ta sephora tania jest:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: sephora white i inne IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 18:01 A jest tez zlocisty puder do ciala? Czy tylko srebrzysty? bo mi by bardziej zlocisty pasowal.. A z tym balsamem to ja mysle ze koniecznie, ale to koniecznie musisz kupic, przeciez masz tylko trzy, czwarty, moim zdaniem,jest absolutnie niezbedny. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: sephora white i inne 12.08.02, 18:17 jest zlocisty, wez no przejrzyj ta ksiazke z sephory;) i nie badz zlosliwa, to ja jestem zlosliwa;))) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: sephora white i inne IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 18:19 anexxa napisała: > jest zlocisty, wez no przejrzyj ta ksiazke z sephory;) Nooo zaraa.. nie chce mi sie. > i nie badz zlosliwa, to ja jestem zlosliwa;))) Sorki, zagalopowalam sie troszku. Never again, promise;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: sephora white i inne 12.08.02, 18:22 "Kto z kim przestaje, takim się staje" No po mnie przecież właśnie widać;)) pzdr z już rozjaśniającej się po ulewie Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 18:28 A ja prenumeruję TS i żadnej książeczki nie ma:-(((((( A chętnie bym coś zakupiła w S z takim rabatem:-( Pozdrrrr... :-( eMka Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 19:10 O_O jak to, nie ma? a plyte kilara z muzyka z pianisty masz? tak czy owak, dzwon do redakcji i opieprz kogos, kogo sie da. prenumerantki powinny miec lepiej niz normalni, wydaje mi sie, bo sa lojalne wobec pisma. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 20:54 Płytka CD jest, ale co mi z tego, jak i tak nie jestem koneserem takiej muzyki:- ) (pewnie komus zaraz podpadne;-)))). Wiecej pozytku mialabym z upustu:-) Tak swoja droga, to ciekawe, czy u mnie zabraklo przez przypadek, czy tez wogole ta ksiazeczka nie dotarla do prenumeratorow.... Wysle do nich maila, bo 30% nie przepuszcze:-))) eMcia Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 21:27 Ja rowniez mam TS z plyta ale bez ksiazeczki! :( Dopiero tu przeczytalam, ze byl taki dodatek. TS kupilam w kiosku - zawoliowany, nienaruszony. hm... d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.satkabel.com.pl 12.08.02, 22:08 w moim TS tez nie ma zadnej ksiazeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 23:04 Gość portalu: doris napisał(a): > w moim TS tez nie ma zadnej ksiazeczki czy to przypadkiem nie jest tak, ze ksiazeczki dolozyli tylko w do tych egzmplarzy TS, ktore sa sprzedawane w warszawie? ja z prenumeraty tez nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: W TS przewodnik po sephorze :) 12.08.02, 23:08 tylko do warszawskich? dlaczego? przeciez, jak czytam pod koniec beautybook, sephory sa w calej polsce...? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 23:42 anexxa napisała: > tylko do warszawskich? dlaczego? przeciez, jak czytam pod > koniec beautybook, sephory sa w calej polsce...? > > xx. niby racja, a jednak nie wszedzie dodali. probuje sie tylko domyslic wg jakiego klucza. j. Odpowiedz Link Zgłoś
raisa Re: W TS przewodnik po sephorze :) 13.08.02, 00:43 w moim kujawskim zadupiu na zadupiastym osiedlu sprzedaja TS z owa ksiazeczka:-) poza tym to cos lipne TS ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.helion.pl 13.08.02, 08:55 W Gliwicach też z książeczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 12:15 Ale ruda mnie zdenerwowalas. Polecialam kupic TS i co? i pstro, ksiazeczki niet. A ja naiwna myslalam, ze w koncu dowiem sie co to za cudo ta sephora. To teraz Ty mnie powiedz, jak na spowiedzi wszystko, co to i gdzie to. Wiem, ze w GM jej nie ma, bo chcialam sobie kupic gwiezdny pyl, na ktory choruje od miesiecy, ale pupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 12:18 Ale ruda mnie zdenerwowalas. Polecialam kupic TS i co? i pstro, ksiazeczki niet. A ja naiwna myslalam, ze w koncu dowiem sie co to za cudo ta sephora. To teraz Ty mnie powiedz, jak na spowiedzi wszystko, co to i gdzie to. Wiem, ze w GM jej nie ma, bo chcialam sobie kupic gwiezdny pyl, na ktory choruje od miesiecy, ale pupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 12:19 Ale ruda mnie zdenerwowalas. Polecialam kupic TS i co? i pstro, ksiazeczki niet. A ja naiwna myslalam, ze w koncu dowiem sie co to za cudo ta sephora. To teraz Ty mnie powiedz, jak na spowiedzi wszystko, co to i gdzie to. Wiem, ze w GM jej nie ma, bo chcialam sobie kupic gwiezdny pyl, na ktory choruje od miesiecy, ale pupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.08.02, 12:25 hahah, faktycznie chyba się zdenerwowałaś:PPP sephora to sieć perfumerii, francuska bodajże, sprzedaje marki selektywne i kilka tańszych (bourjois, max factor, arancil, l'oreal, alessandro itp.), oraz swoje własne produkty: kolorówkę, troszkę pielegnacyjnych, śmiszne kosmetyki do kąpieli (takie rozpuszczane w wannie kuleczki, rybki, delfinki) i akcesoria do włosów (spinku, gumki), kosmetyczki, lusterka itp. www.sephora.com Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: W TS przewodnik po sephorze :) 13.08.02, 13:16 Gość portalu: Marcy napisał(a): > Ale ruda mnie zdenerwowalas. Polecialam kupic TS i co? i pstro, ksiazeczki niet. I'm sorry, nie odpowiadam za TS i ich dystrybucje. W moim ksiazeczka byla. I wielu innych tez, jak widac po watku. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcy Re: W TS przewodnik po sephorze :) IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 21:18 Dzieki za info. Wiem juz prawie wszystko. Nawet nie wiedzialam, ze mi sie wyslalo, a tu az 3 razy, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Odpowiedź z TS 13.08.02, 21:00 Oto odpowiedz jaka dostalam z TS na maila: "Szanowna Pani, książeczka o której Pani wspomina jest to reklamówka i niestety nie dostaliśmy jej do całego nakładu. Zamieszczona jest tylko w 1/3 całego nakładu. Prenuemrata nie dostała jej - tak życzył sobie reklamodawca. Zresztą zabrakło by do nakładu prenuemraty. Także na pewno nie była to nasza zla wola . Pozdrawiam..... Dział Prenumeraty" No i dupa ciepla :-) Najwyrazniej nie zawsze lojalnosc poplaca:-((( M Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa propozycja moja, o taka ;) 13.08.02, 21:06 co za scierwo:/ emka albo inne - jak ktoras nie ma tej ksiazeczki, jest z wawy i chce kupic znizkowo w sephorze, mozemy sie umowic jakos kiedys i pojsc razem. preferuje sephore w reducie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: propozycja moja, o taka ;) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 21:16 A ja moge moj kupon komus oddac, bo teraz zrobie sobie zakupki w body shopie i patrze, ze mam tyle tych kosmetykow w domu, to moge oddac, bo we wrzesniu pewnie nie bede kupowac. A jak nawet, to tez moge z kims kupic na jeden kupon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: do agul IP: 62.233.167.* 13.08.02, 22:05 Gość portalu: agul napisał(a): > A ja moge moj kupon komus oddac, bo teraz zrobie sobie zakupki w body shopie i > patrze, ze mam tyle tych kosmetykow w domu, to moge oddac, bo we wrzesniu > pewnie nie bede kupowac. A jak nawet, to tez moge z kims kupic na jeden kupon:) agul, wiesz, bardzo bym cos chciala konkretnego z bodyshopu, a niestety jestem juz po wyjezdzie. I tak sobie mysle, czy nie moglabym przez Ciebie jakos tego kupic? ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 22:09 Jedna rzecz? Bo juz mam pozamawiane tysiace:) A, i skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: do agul IP: 62.233.167.* 13.08.02, 22:16 Gość portalu: agul napisał(a): > Jedna rzecz? Bo juz mam pozamawiane tysiace:) > A, i skad jestes? z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 22:18 A odpowiedz na pierwsze pytanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: do agul IP: 62.233.167.* 13.08.02, 22:21 Gość portalu: agul napisał(a): > A odpowiedz na pierwsze pytanie?:) a to sie zagapilam, jedna, jedna. to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 22:35 Jak jedna to moge:) Co to ma byc - cala nazwe poprosze, pojemnosc i cene:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: do agul IP: 62.233.167.* 13.08.02, 22:36 Gość portalu: agul napisał(a): > Jak jedna to moge:) > Co to ma byc - cala nazwe poprosze, pojemnosc i cene:) a mozesz podac priva to sobie popiszemy? chyba ze Ci wygodniej napisac do mnie damona@poczta.gazeta.pl cena zalezy od miejsca wyjazdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 22:41 Wyslalam Ci @:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em beautybook IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.08.02, 21:23 dają książeczkę przy zakupach w Sephorze beautybook - jesień 2002 i jest zniżka 20% na produkty Sephory ważna do końca września nie wiem czy to samo było razem z gazetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: beautybook IP: *.future-net.pl 13.08.02, 21:29 w książeczce jest 30 % (tej z TS). byłam dziś w spehorze i też widziałam przy kasie stosy tych beautybooków. natomiast nie ma jeszcze serii white/brown i pani sprzedawczyni w ogóle nie wiedziała, o co mi chodzi, musiałam jej tłumaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Sephora a wytlumaczenia TS??? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 21:39 To jak to sie ma do wyjasnien TWojego Stylu ktory napisal, ze nakladu by nie starczylo dla prenumeratorek a tu cale stosy na ladach w sephorze? To jakas sciema! Twoj Styl cos oszukuje. To tak jak z Elle ostatnio, jak dali do niektorych gazet Deco a do innych nie. PEwnie tez im zabraklo, albo raczej zostaly niesprzedane,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Sephora a wytlumaczenia TS??? 13.08.02, 21:40 ale agul, podobno w sephorach leza takie z 20% znizki, a te sa specjalne, na koncu jest logo ts i pisza ze 30% znizki... tak czy siak, jest to niefajne. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa kupony znizkowe w Dziewczynie 13.08.02, 21:45 dobra, nie smiac sie, ja pracuje w wydawnictwie co ten periodyk wydaje, a ze lubie sobie poczytac, skoro i tak mam za darmo, to wzielam. w dziewczynie jest jakis tam szkolny kalendarz, niewazne. ale koncowe kartki w nim sie licza. dla wielbicielek fastfooda McDonalds jest kupon na kazdy miesiac poczawszy od wrzesnia 2002, w kazdym miesiacu jakas konkretna znizka na kanapy czy inne kury. ja jestem proste dziewcze i jak mi czasem sie chce jesc, to mcd jest w sam raz po zakupach w gc;) tak wiec kuponiki sa bliskie memu zoladkowi i bede je sukcesywnie zuzywac, akurat raz na miesiac, to mnie nie zabije, tak sobie mysle... druga seria kuponow jest jeszcze lepsza: sa to bowiem kupony na zegarki swatcha, moim zdaniem fajne, jesli ktos sie nosi na luzno-sportowo albo nawet i nie, ale lubi i moze zaakcentowac poczucie humoru w dziedzinie strojow. znizki sa od 10 do 20% na rozne linie. no i tyle. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 21:49 :-)))))))))))))))))))))))))) Hmmm... a sa tam jakies fajne porady z ktorych moglabym skorzystac albo moze Ty skorzystalas,np. moj mezczyzna pije duzo piwa, czy w zwiazku z tym mozemy sie kochac bez zabezpieczenia? :-))))))))) Hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: kupony znizkowe w Dziewczynie 13.08.02, 22:01 mnostwo - miedzy innymi podryw w 7 dni, troche o klamczuchach (artykul pod chwytliwym tytulem "kozucha-klamczucha", przebija go tylko tytul materialu o torebkach z jakiegos wczesniejszego numeru - "torba-borba"), art o shakirze z dokladnymi instrukcjami w co sie ubrac i jak umalowac zeby wygladac jak ona, oraz jedna anorektyczka (albo zamorzona glodem nastolatka) jako dziewczyna dziewczyny - 173 cm wzrostu i cale 45 kg wagi!!!! polecam to pismo;))))))))))))))) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 22:08 O boszszsz... myslalam ze moda na anorektyczki juz minela, ale widze, ze nastolatki dalej beda glodowac, jezu, az sie boje miec dziecko. Ale przyznaje ze tytuly maja genialne:)))))))))))))))) Usmialam sie:) Chyba bede kupowac dziewczyne i czerpac z niej inspiracje;-) Jest cos o kosmetykach? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: kupony znizkowe w Dziewczynie 13.08.02, 22:18 o kosmetykach... cos tam o przeciwtradzikowych, ale malutko, tylko przeglad z cenami, nic konkretnie. potem jakas maszkara pomalowania kosmetykami maybelline i pisza, co i jak, juz lepiej, ale dziewuche wzieli jak na moj gust przekoszmarna. potem "latem badz kwiatem" (o bozeeeee) i kosmetyki look, tu opisane szczegolowo. jedna z rad - zeby usta kusily, najpierw obrysowac je korektorem (whut?), potem konturowka, potem wypelnienie, osuszenie bibulka i puder na to. potem wszystko zwilzyc odrobina wody albo jezykiem. no coz, na pewno bedzie ciekawie smakowac:/ nowosci kosmetyczne na moje oko sprzed 3 miesiecy, z takiego dlugiego to nie maja tego cyklu wydawniczego. ach, i jeszcze list od czytelniczki nt. bylych dziewczyn - byli chlopcy tez bywaja uciazliwi. otoz jej byly podpalil wycieraczke jej obecnemu chloakowi i grozil, ze go pobije. ahahahahaha. xx. krytyczna Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: kupony znizkowe w Dziewczynie 14.08.02, 09:24 Oj, Agul i Anexxa, tak się zaczytałam, że prawie się spóźniłam do fryzjera, a tam pan Tomasz, patrząc na moje sianko: "a co to za loczki?", po czym wyszłam 40 min później z prostymi włosami w jakimś kształcie... Żebym tylko potrafiła to potem odtworzyć :-))). Tak czy inaczej, thanx za miły początek dnia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.08.02, 10:30 Cala przyjemnosc po naszej stronie:) A to o ktorej Ty bylas u tego fryzjera? Bo mi to wyglada na jakas nieludzka godzine... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: kupony znizkowe w Dziewczynie 14.08.02, 11:16 a o 8:30 ;-). To nie tak źle, normalnie uczę o 7:30 :-))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.08.02, 11:28 Dla mnie to dosc nieludzka pora, bo ja o tej godzinie zazwyczaj wstaje:) Fajnie z prostymi wloskami nie?:) Polecam zel Clinique do prostowania, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nici Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: 62.233.188.* 08.09.02, 12:51 Heh, ja w wieku chiba 12 lat stwierdzilam ze dziewczyna jest czasopismem czysto "inteligenckim", a porady w stylu "do czego służy podkład" zniżają poziom mojej wiedzy kosmetycznej i przerzuciłam się na inne gazetki, ale ten kupon rabatowy na swatcha mie zachecil, moze gdzies jeszcze znajde ten numer w kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: kupony znizkowe w Dziewczynie 08.09.02, 13:20 nie znajdziesz, w kioskach od paru dni jest juz nowy numer. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul A co fajnego w nowym nr?:> IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 08.09.02, 16:07 Anexxa, Ty się orientujesz w literaturze młodzieżowej:-) Jakie fajne porady w tym miesiącu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: A co fajnego w nowym nr?:> 09.09.02, 11:08 literaturze, boooze;))) nie wiem, jak mi rooda przywiezie to ci powiem, bo nie wydam na to kasy;)) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nici Re: kupony znizkowe w Dziewczynie IP: 62.233.188.* 08.09.02, 19:38 wem wem, myślałam raczej o empiku np. tam czesto są stare numery, jesli nie to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
emka1 Re: propozycja moja, o taka ;) 14.08.02, 19:51 Hej Anexxa, Dzieki za propozycje, ale jestem z Wrocka, wiec nic z tego... Przejde sie do S i zobacze co to za ksiazeczka z tym kuponem na 20%. Moze sie na cos skusze.... znajac siebie, to znow wydam kase odkladana na autko:-))) Pozdr... M Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszka Wracajac do ad remu 14.08.02, 09:20 Tak się zastanawiam czy jeden kupon jest na jedne zakupy a nie na jedna rzecz? Bo jakoś węszę podstęp Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Wracajac do ad remu IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.08.02, 09:24 Nie nie, jeden kupon na jedne zakupy, jak chcesz, to mozesz caly asortyment sephory wyniesc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: Wracajac do ad remu 14.08.02, 10:21 Ale wyraznie napisano, ze dotyczy tylko asortymentu marki Sephora, wiec nie takie to znowu cudowne. Ja tam nie szczegolnie przepadam za Sephora, kupuje glownie pylek ksiezycowy i w sumie tyle. Jednak z taka znizka, moze cos wygrzebie fajnego. H. Odpowiedz Link Zgłoś