Dodaj do ulubionych

schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie.

IP: *.chello.pl 24.07.05, 18:20
jadłam przez dwa tygodnie codziennie na śniadanie serek homogenizowany danio,
obiad 2 brzoskwinie bardzo duże, na kolacje około 2 kilo arbuza i duży jogurt
400 gram danona. Do tego rano 40 i wieczorem 40 brzuszków. Super, zgubiłam
zbędny tłuszczyk i oponkę na brzuszku. Troszkę tylko zapadły mi się policzki,
ale i tak cieszę się ze swojego wyglądu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anetka Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:22
      ja bym umarla z glodu:(
      • Gość: kleo Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.chello.pl 24.07.05, 18:30
        najgorsze były dwa pierwsze dni, zapychaczem głodu była u mnie woda niegazowana
        żywiec cytynowy.
        • edavenpo Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 24.07.05, 18:38
          Nie wiem czy ci gratulowac ze sie cieszysz ze swojego wygladu czy desperowac nad twoja naiwnoscia...

Oczywiscie ze schudniesz na diecie z serka Danio i arbuzow. Problem w tym ze jak tylko wrocisz do
          normalnego jedzenia to przytyjesz wiecej niz zgubilas. Wiem ze kracze ale taka jest smutna prawda. A
          jesli pozostaniesz na takiej 'diecie' to sie nabawisz problemow z zoladkiem i awitaminozy.

Jak chcesz utrzymac wage to jedz duzo brazowgo ryzu, kaszy, i tony warzyw, szczegolnie zielonych i
          owocow (znacznie wiecej niz dwie brzoskwinie i arbuza) i orzechow. Do tego ryby i kurczak.

Zgubienie 4.5 kilo w ciagu dwoch tygodni jest niezdrowe i tyle.

Dziewczyny, nie wariujcie.

• Gość: kasik Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:03
            popieram!!!!!!!!!!
            potem efekt jojo
            4,5 kilo to bardzoooo dużo jak na 2 tygodnie
          • Gość: diete-tyczka Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: 81.210.113.* 24.07.05, 19:08
            Prawdą jest, jak piszę Szanowna Koleżanka, że waga wróci. Wraca po każdej
            diecie, która polega na obniżeniu spożywanych kalorii, z reguły mało rozsądnym i
            tak, żeby " ino mniej zeżreć". Jedzenie Danio, arbuzów i picie sztucznej jak
            silikon wodzie pseudomineralnej z dodatkiem sztucznej cytrynki jest właśnie taką
            "dietą". Niezdrową, nierozsądną, "niebezpieczną".
            Prawdą jest również to, że rozsądna dieta, składająca się z gotowanych zbóż,
            takich warzyw z niewielkimi ilościami owoców (tak, tak, niewielkimi- organizm
            człowieka trawi tylko niewielką część surowizny), mięsa. Nabiał należy starać
            się wyeliminować, jeśli to niemożliwe- ograniczyć drastycznie ilośc jogurcików,
            kefirków i innych takich bo są one wyjątkowo niezdrowe i nie sprzyjają
            chudnięciu. Żadnych soków słodzonych, słodyczy, etc. Przede wszystkim jednak
            najważniejszy jest rozsądek i umiar. A głodowanie na wynik to kolejny krok w
            stronę rozawlenia sobie organizmu i dodania kolejnych chorób do listy tych,
            które męczą nas już teraz.

Pozdrawiam
            • Gość: diete-tyczka Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: 81.210.113.* 24.07.05, 19:10
              no prawdą jest to, że taka dieta (wymieniona przeze mnie w poście powyżej) nie
              jest zła:)
            • lisowa2 Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 24.07.05, 19:13
              u mnie to w ogole kosmiczna sprawa....waga doslownie mi 'lata':P
              strasznie łatwo zgubic mi pare kg, jaki je przybrac:)
              przyklad od wczoraj schudlam 2 kg,! i to nie dlatego ze chcialam, tylko bylam taka zajeta ze jadlam w biegu byle co (to i tak duzo skoro udalo mi sie cos chapnac:)) no i dzis staje na wadze i co sie okazuje? 2 kilo mniej:P
              ale harowka sie skonczyla teraz odpoczywam i pewnie odzyskam moje kg:)
              • madai Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 24.07.05, 21:51
                a ja zawsze waze tyle samo!! obzeram sie, albo nie jem-zawsze 51 kg. Dziwne nie?
                • edavenpo Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 24.07.05, 21:53
                  Mloda pewnie jestes... Tez tak kiedys moglam ale niestety zblizam sie do trzydziestki wiec metabolizm
                  juz nie ten sam ;-)
                  • Gość: iwka Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: 217.11.140.* 24.07.05, 22:09
                    święte słowa... do 25 rż, chudłam 5 kg w 2 tyg, ale teraz mam 30 latek i w
                    miesiąc 2 kg na tej samej diecie trudno zrzucić...
    • Gość: pris Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 25.07.05, 07:01
      hehehe ja to samo... niestety to jest głównie woda i mięśnie, tłuszczu niewiele
      zeszło i dlatego jojo takie staszliwe.
      w 3tyg schudłam 5kg jedząc 2 banany i serek wiejski dziennie. Super, ale słaba
      jestem niesamowicie. no i plus praca intensywna dość ;) nie triumfuję, bo bardzo
      głupi sposób na chudnięcie mnie naszedł.
    • Gość: _senyaa_ Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 07:16
      A to ciekawe(z tymi jogurtami i serkami)bo udowodniono,że wapń wspomaga
      odchudzanie,zywe kultury bakterii poprawiaja trawienie i perystaltykę jelit,a
      generalnie od białka trudno utyc(trudniej niz od wegli i tłuszczów)
      • Gość: basia-bma Re: do diete-tyczki IP: *.crowley.pl 25.07.05, 09:30
        A dlaczego nabiał jest niewskazany ? Zainteresowało mnie to, bo staram się
        zdrowo odżywiać (zależy mi na utrzymaniu wagi, ew. zgubieniu ze 3 kg
        i "odżywieniu" skóry i własów, zwłaszcza włosów). Jem dużo warzyw, mniej owoców
        (i tyko niektóre), ryby, pestki dyni, słonecznika, orzechy. Nabiał mnie w
        ogóle "nie ciągnie", ale z rozsądku jem co jakiś czas chudy serek wiejski, a
        może wcale nie muszę go włączać ?
        A co z produktami zbożowymi - co jest polecane i jaki % diety powinny
        stanowić ? Np. pieczywo razowe, pełnoziarniste, chrupkie - włączyć czy lepiej
        nie jeść ?
        Oczywiście nie jem słodyczy, białego chleba, ziemniaków makaronu itp. Nie
        smażę, ale olej w niewielkich ilościach dodają do sałatek.

Pozdrawiam
        Basia
    • Gość: Asia Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:01
      No ja z kolei nie schudłam tyle, najwyżej dwa kilo, ale nie stosuje takiej drastycznej diety, jem normalne sniadania, na obiad sałatkę np grecką, słodyczy zero, tłuszcze ograniczone tylko do oliwy do sałatki. I kolacje o 18stej np pieczywo wasa z Bieluchem. Tylko kiedy zauważe efekty;(??
    • karoleena3 Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 22.12.13, 14:11
      Myślisz, że przedmówczynie po 8 latach wejdą na ten wątek?
      • karoleena3 Re: schudłam 4,5 kilo w 2 tygodnie. 22.12.13, 14:12
        i dadzą się nabrać na Twoją słabą kryptoreklamę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka