Gość: mm IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.07.05, 00:04 Używała któraś z was? Są rzeczywiście takie dobre wzmacnieja łamliwe paznokcie? Zastanawiam sięnad kupnem tylko czy sa warte swojej ceny a może polecicie mi coś innego?: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: Sally Hansen 29.07.05, 00:06 a który konkretnie preparat cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panininka Re: Sally Hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:08 Odżywki są beznadziejne! Łuszczą się po jednym dniu, nawet przy pierwszym zmywaniu garów;) Nic nie dają. Maximum growth pokrywa paznokcie warstwą, która pozostaje na długo po zmyciu odżywki, a która zamiast wzmacniać paznokcie, odkleja sie od nich, łuszczy i powoduje rozdwajanie płytki. Nie warto wydawać pieniędzy na zniszczone paznokcie... Dużo lepszy efekt dają kremy nawilżające, a czasami można na paznokcie nałożyć zwykłą odżywkę do włosów, potrzymać kilka minut i spłukać;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Sally Hansen 29.07.05, 00:32 kupilam tylko jedna: get stroing i wogole sie nie sprawdzila - paznokcie zamiast stac sie lepszymi poprostu rozmiekly, do ladu doprowadzil je dopiero utwarddzacz z firmy KillyS kolorowka tez jest kitowa - pare dni temyu skusilam sie na ich manicure w GC i sie mocno zawiodlam - za 30 zeta mialam tylko wyciete skorki i pomalowanie, w dodatku lakier odprysl po 4 godzinach (to juz wole moja stara manikiurzystke, ktora w tej samej cenie wyciela skorki, wypolerowala plytke paznokcie i starla martwy naskorek wokol niego, wtarla oliwke i pomalowala...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Sally Hansen IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.07.05, 00:35 Ups dzięki za odpowiedźi to dobzre że jej jeszcze sobie nie kupiłam. Jaką więc odżywke do paznokci polecacie? Z góry dzięki za odpowiedźi:) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Sally Hansen 29.07.05, 00:36 polecam produkty KillyS - mi odpowiadaja i przynajmniej jeszcze sie na nich nie zawiodlam, jezeli zas chodzi o preparat przyspieszajacy wzrost paznokcia to najbardziej mi odpowiada tez z Inglota - reszty ich odzywek nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Sally Hansen IP: 212.244.249.* 29.07.05, 10:36 Polecam lakier nabłyszczający - 38zł Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: Sally Hansen 29.07.05, 08:40 Ja polecam Nailgrowth miracle Sally hansen, taki w złotej buteleczce( pojemność 13,3 ml). Po ostrej kuracji odchudzającej moje paznokcie po prostu były tragiczne, miekkie jak papier, łamliwe... Poczytałam trochę na forum, przejrzałam wizaż i zdecydowałm się na NM sally. Nie żałuję wydanych 37 zł, bo rzeczywiście paznokcie mi sie wzmocniły, może ten bajer,że szybciej rosną nie jest do końca prawdziwy, ale wzmocniły sie na 100 %. Lakier nie odpryskuje, trzyma sie twardo parę dni.Paznockie stały się mocne i nie łamią się, a co ważniejesze uzywam go i uzywam a lakier nadal jest ok, nie zgęstniał, nie zmętniał i wciąż sie sprawdza.Używam od marca br.Może to kwestia ważności produktu albo warunków przechowywania( ja trzymam w lodówce wszystkie lakiery). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś