Gość: ewe IP: 194.150.99.* 02.08.05, 22:04 ... tak, już biegnę kupić sobie te wszystkie super kosmetyki, żeby z rana mieć cudny, rozświetlony makijaż w stylu etno. Tylko nie wiem czy uda mi się jeszcze dzisiaj załatwić kredyt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaczarovana Re: Makijaże w stylu etno IP: *.c207.msk.pl 13.08.05, 15:21 co to za pomysł żeby proponowac makijaz cieniami za 200 zl??? kogo na to stac??? zolte ,dobre cienie ma przeciez inglot i nie tylko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bettina Re: Makijaże w stylu etno i afryka- ceny:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.05, 22:46 Podjęłam ten trud i zliczyłam koszt zrobienia makijażu etno: 893 złote, makijażu afryka: 679 zł. Proponuję jednaego dnia trzasnąć sobie etno, następnego afrykę- ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Makijaże w stylu etno 17.10.05, 22:53 był już chyba kiedyś podobny wątek, zdaje mi się, że chodziło wtedy o makijaż w stylu hippie. faktycznie dziwne, że proponują zawsze takie drogie kosmetyki, bo w końcu znaczna część Polek używa tańszych. i się nie dziwię, bo po co, u diabła, inwestować w żółty cień, który najprawdopodobniej będzie tylko chwilowym kaprysem (przynajmniej dla większości). nadal mam zdanie, że powinna być strona podzielona na 2 czesci i pokazane w jednej kosmetyki drogie, a w drugiej tańsze, o tym samym przeznaczeniu i podobnych odcieniach. dla każdego coś miłego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś