Gość: musli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:31 wygładza chropowatą twarz? jak tak to jaki proszę o rady nigdy nie używałam ale mam taką trochę szorstką twarz, różne zaskórniaki i bardzo podobają mi się u dziewczyn gładkie buzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geri Re: czy podkład ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:34 Raczej daje efekt "tynku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musli Re: czy podkład ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:43 czyli nie warto zawracac sobie głowy?? tak czy siak buzia nie będzie gładka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musli Re: czy podkład ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:58 hoppa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy podkład ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:02 Jeśli masz szorstką skórę to jest może ona zbyt słabo nawilżona. Spróbuj poużywać jakiegoś kremu do skóry odwodnionej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: czy podkład ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:29 Na zaskórniaki bardzo pomaga oczyszczanie:)Bardzo ważne zeby podkład dobractak aby nie było go widać.Bardzo dobry jest Giordani gold z Oriflame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geri Re: czy podkład ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:31 Może spróbuj lekkiego podkładu typu krem koloryzujący np. Vichy "Lumineuse" - wygładza, a nie robi "tapety". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy podkład ??????????????? IP: *.magma-net.pl 05.08.05, 14:43 z tanszych "Nivea"krem tonujacy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś