Dodaj do ulubionych

Depilacja.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:15
hEJ MAM pytanko....nie bardzo wiem jak zaczac...otoz chodiz o depilacje
ciala..posiadam depilator firmy broun ale niestety straaaasznie glosno
chodzi:>wiec nei bardzo mam chec go uzywac-sam dzwiek mnie przeraza;)czy
wasze tez sa takie glosne??;)poza tym wpadalam an pomysl zeby wloski z nog
usuwac pesteta...boli troszeczke ale chyba nie beda odrastac tak szybko jak
po maszynce???czy ktoras z Was probowala tego sposobu???Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: annan_ Re: Depilacja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:24
      tez mam brauna i chodzi dosyc glosno. ale mama ma starszy model i jest jeszce glosniejszy :P pesetke...hmm...chce ci sie? a moze masz trzy wloski na krzyz? wiec czy warto je usuwac? no, koniec zartow. nie boj, sie, warczenie nie boli. a peseta jest bardzo czasochlonna. depilator dziala tak samo, tylko szybciej, i, jak zauwazylas, warczy
      • Gość: ;) Re: Depilacja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:26
        a co z depilacja miejsc intymnych...tez depilator???
        • Gość: annan_ Re: Depilacja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:33
          ja probowalam... boli baardzo (tam jest duzo ciensza i bardziej unerwiona skora), udalo mi sie jedynie uformowac paseczek z przodu, pachwiny odpadaa, nawet boje sie tam zblizyc z wylaczonym depilatorem (a jestem bardzo odwazna, pachy udalo mi sie wydepilowac, ze az sie zalalam krwia). jesli juz, to wosk labo golenie.
          • bibi.mal Re: Depilacja..... 06.08.05, 11:42
            Ja też kiedyś próbowałąm depilować depilatorem bikini i pachy - skutek
            podobny ;p Teraz używam do tych miejsc kremu - taki spowalniający efekt
            odrastania włosków - raz na tydzień i jest ok ;)
            • Gość: annan_ Re: Depilacja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:46
              a co myslisz o usunieciu tam wloskow woskiem u kosmetyczki, a potem samemu w domku depilatorem? moze to jest mysl? wloski beda juz slabsze, skora troche przyzyczajona do takiego bolu. jak myslisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka