daisy81 07.08.05, 10:04 ja az przykro mowic ale na dzien obecny zadnych a zamierzam kupic jakies na wlosy i capivit z beta karotenem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertige Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 10:11 1. Beta Karoten - na skórę, 2. Skrzyp Max - włosy, paznokcie - widać efekty, 3. Chrom organiczny 4. Rutinoscorbin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy81 Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 07.08.05, 10:50 a ten chrom to na co? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 11:42 Gość portalu: daisy81 napisał(a): > a ten chrom to na co? co by się słodyczy jeść nie chciało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 10:24 Tak, to bardzo przykre. Może to się poważnie odbić na Twoim zdrowiu, że o urodzie nie wspomnę. Natychmiast biegnij do apteki. Tylko uważaj, żeby nie przekroczyć swojej dziennej dawki kalorii, jak łykniesz garść tych tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 10:25 To było do Daisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:50 Aż przykro mówić? A po kiego grzyba tabletki, skoro w tej chwili masz zatrzęsienie świeżych warzyw i owoców? Dziewczyno, nie dawaj sobie wmówić, że latem potrzebna Ci chemia! Poza tym ostrożnie z beta karotenem - nadmiar szkodzi na wątrobę (podobnie jak nadmiar soku marchwiowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:42 ojejku, jakie niektore osobki sa niemadre.... po licho pakowac w siebie te tablety (rutinoscorbin??? latem???), skoro, jak juz powiedziala moja przedmowzyni, sa teraz warzywka, owocki... a nawet jesli by ich nie bylo... wszystkie macie niedobor witamin?? badalyscie to? lekarz wam zalecil uzupelnianie sztucznymi witaminami?? skad wiecie, ze to jest wam niezbedne?? ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 10.08.05, 07:55 Gość portalu: annan_ napisał(a): > po licho pakowac w siebie te tabl > ety (rutinoscorbin??? latem???), wzmacnia słabe naczynia krwionośne. nie tylko latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aishaa Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:52 ja na przyklad musze brac rutinoscorbin ciagle, zalecenie lekarza, bo jestem w grupie podwyzszonego ryzyka jesli chodzi o zylaki, no i juz mam kilka pajaczkow na nogach. Tak wiec doskonale rozumiem rutinoscorbin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:08 Wydaje mi sie ,ze tematem forum jest "jakie tabletki zazywacie?" a nie ( co wyszlo w podtekscie) glupku po co zazywasz tabletki? pomyliliscie forum Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 10:52 1. vitapil 2. skrzyp polny 3. vitamina c/rutinoscorbin-zalezy co mam akurat po reka. Odpowiedz Link Zgłoś
b_e_a Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 11:13 Dziewczyny jakie tabletki powinnam brać jeśli zależy mi na poprawieniu skóry twarzy? Dzięki temu forum zdałam sobie sprawe że wogóle powinnam brać witaminy na poprawienie wyglądu. Jutro ide do apteki i coś chce kupić tylko pomózcie mi wybrać! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 11:43 silikę - głównie na problemy ze skórą. i widzę efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 07.08.05, 13:25 Rozpuszczalne witaminki z magnezem w pracy (o ile pamiętam), beta-karoten (bom świeżo wywakacjowana). Poza tym preferuję zżeranie witamin w warzywach i owocach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ves-ves Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:46 tran, witamina C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awdotia Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:13 polecam Capivit A+E (z tym ze efekty mozna zauwazyć dopiero po spożyciu przynajmniej jednego opakowania)- na skóre. ok. 7-8 zł opak. Capivit Sun System - na ładna i równomierną opalenizne( zapewnia delikatyn odcień opalenizny bez wystawiania sie na słońce) ok. 17-18 zł opak. DroVit- tabletki z drożdży piwnych- na cere - ok. 8 zł opak. mam pytanko co z chromem ?? on podobnież też dobrze działa na cere . czy ktoś moze cos wiecej powiedzieć na ten temat ?? THx Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 10.08.05, 06:09 z tym chromem to jest podobno ta, że jak się ma niedobory to dopiero warto zażywać a jeśli jest ok to nie zadziała na odchudzanko tzn nie zmniejszy apetytu na słodycze. Jego działanie to: regulacja przyswajania cukru, obniżanie stężenia cholesterolu LDL i trójglicerydów. Nie wiem natomiast czy działa jakoś bardziej bezpośrednio na cerę. Ale, wracam właśnie z forum o dietetyce i tam pan ekspert zalecał zażywanie środków wspomagających gdyż w naszym zanieczyszczonym środowisku, raczej trudno w sposób naturalny. Napewno trzeba je dobierać indywidualnie i rozsądnie czyli wg potrzeb, np. masz stresującą pracę-magnez, wypryski- witaminki B itd Odpowiedz Link Zgłoś
annamariar Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 09.08.05, 13:22 A mi Daisy wcale nie jest przykro mowic, ze nic nie biore. Nawet jeszcze zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowa genetycznie Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.chello.pl 09.08.05, 13:41 powiem więcej - moja prababcia w ogóle nie brała żadnych tabletek i dożyła w całkim niezłej kondycji 94 lat, zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:04 "Evening Primorose Oil", Fish, Flax, Borage Oil, co ktorys dzien ( nie biore codziennie, srednio dwa , trzy razy w tygodniu) zestaw multivitamin dla kobiet. Zanim ktos to skomentuje prosze zapoznajcie sie z tym po co sie to bierze, i czy warzywa i owoce nam to daja lub czydaja nam wystarczajaca dawke oraz jakie sa dzisiaj warzywa i owoce oraz wplyw toksyn na nasz organizm .. itp jakis czas tem bralam rowniez pycnogenol. z tym srodkiem jednak poczekam az bede p jakies 10 lat starsza, natomiast zewnetrzenie na bazie pycnogenolu stosuje krem pod oczy i na twarz. efekt rewelacyjny. dzieki temu,ze uzupelniem zestaw multivitamin oraz biore primrose oil wygladam i czuje sie lepiej oraz zmniejszylam dolegliwosci menstruacyjne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:29 twoja babcia zyla w mniej toksycznych czasach oraz nie miala dostepu do tego co ty masz i mozesz z tego korzystac. zauwaz ,ze pokolenie mezczyzn juz naszych rodzicow jest wyzsze oraz dzieki wielu czynnikom zapobiegamy chorobom, ktorym nie zapobiegano wczesniej.Jest tez duzo mniej poronien dzieki temu, ze na ten przyklad kobiety biora kwas foliowy juz na kilka tygodni przed planowana ciaza lub w czasie .... kwas foliowy jest skladnikiem zestawow witaminowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 09.08.05, 13:52 Widzę, że macie nieźle wyprane mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:57 moze my zalozymy jakas loze szydercow :P wiedz,e ze byloby sie z czego posmiac... Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: oh, dagny... 09.08.05, 14:14 Tak się właśnie zastanawiam... może pozwolić się rozwinąć głupocie, aż prawem naturalnej selekcji sama wyginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:18 im bardziej zaglebiam sie w forum, tym bardziej przekonuje sie, ze to nie wyginie. zawsze sie znajdziue ktos, kto wyskoczy z jakims dziwnym (czytaj: glupim) pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: oh, dagny... 09.08.05, 14:26 Dziwne, że jeszcze żadna nie napisała, że jak ktoś nie łyka codziennie garści tabletek, to nie dba o siebie, jest brudasem w glanach, a fuj, i brak mu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: oh, dagny... 09.08.05, 14:29 Cholerka ja też żadnych nie biorę "upiększających" tabletek, czy już mogę poczuć się gorsza?;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:36 oh tak, juz dawno powinnas czuc sie fee i beee i wogole, do psychoanalityka isc trzeba, ktos ci musi w koncu wytlumaczyc, jak zle robisz :P gadny ma racje, dlaczego jeszcze nikt nie wsiadl na nas, ze jestesmy brudasami? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: oh, dagny... 09.08.05, 16:57 Ja tylko antykoncepcyjne. ;) Witaminy wolę w naturalnej postaci, zresztą nie cierpię tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:45 przeciwdepresyjne :| normalnie o zgrozo, już nie dokładam swojej wątrobie chemikaliów w postaci upiększaczy opakowanych w jakieś gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: oh, dagny... 09.08.05, 20:40 zgadzam się z Wami, Dagny i Annan, ale czemu utożsamiacie brud z glanami;)? a na temat- biorę Rutinoscorbin, bo mam duży problem i żyłami i naczynkami, poza tym nic. fakt, dużo jest owoców, warzyw, trzeba korzystać, na chemię jeszcze przyjdzie czas;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:51 to nie my utozsamiamy. taka jakze odkrywcza opinia pojawila sie bodaj w watku o czystosci, jaki bil rekordy popularnosci jakis czas temu :P Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: oh, dagny... 09.08.05, 21:22 zgroza!;) bez trudu znajdę trochę plastikowych panien bardziej brudnych ode mnie;) musiałam przeoczyć tę parszywą wypowiedź w owym wątku!:) wiem, że to nie Wy... normalni ludzie nie myślą aż tak stereotypowo;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vita Re: oh, dagny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:51 Ja też biore codziennie venescin na popękane naczyńka.Zainteresował mnie ten Capivit Sun System czy faktycznie nadaje skórze lekkiego brązu,bo zamierzam zrezygnować z solarium.I jeszcze jedno jak się przeprowadza kuracje takimi tabletkami 2-3razy do roku lub więcej i po ile opakowań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia K Re: oh, dagny... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.05, 12:04 też przeciwdepresyjne: lit (3x dziennie) i efectin. Wystarczy mi tych tabletek, nie dokładam już żadnej chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: oh, dagny... IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:20 przyjmowanie dodatkowych witamin oraz mineralow, jak rowniez dobrodziejstw wspomagajacych funkcje organizmu jest sprawa, ktorej nie musicie komentowac. nie musicie brac zadnych tabletek, nie czyni was to gorszymi ani tez lepszymi, kazdy to robi dla siebie. wyniki badan wykazuja jednak, ze osoby o wyzszym wuksztalceniu maja wieksze pojecie o tym co ich organizm potrzebuje i uzupelniaj ta . w wyniku tego mamy dzisiaj lepsze wyniki jesli chodzi o zdrowe plody.... przykladow jest dzisiatki. tak wiec nie krytykujcie. poprostu nie bierzcie witamin jesli nie uznajecie. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:11 jakie znowu plody... jeszcze powiesz moze, ze rolne :P ja uznaje witaminki, ale tylko wtedy, jesli INSTNIEJE POTRZEBA UZUPELNIANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: oh, dagny... IP: *.cable.mindspring.com 13.08.05, 18:00 annan, ale ja nie mam nic przeciwko temu zebys uzupelniala wtedy kiedy ci sie podoba. a o pytanie "jakie znowu plody" , zerknij do statystyk oraz do slownika co znaczy termin "plod" obie dobrze, wiemy, ze to porownanie to twoja zlosliwosc, wynika to byc moze z tego, ze nie wiesz na czym polega roznica miedzy reakcja rozumowa od emocjonalnej. nie wydaje mi sie zeby ta polemika byla sensowna. i ciesze sie ze jestes swiadoma tego kiedy masz niedobory i wtedy to uzupelniasz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: oh, dagny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:13 jakie znowu plody... jeszcze powiesz moze, ze rolne :P ja uznaje witaminki, ale tylko wtedy, jesli INSTNIEJE POTRZEBA UZUPELNIANIA ich poziomu sztycznymi, styntetycznymi substancjami podobnymi do tych naturalnych. ja nadal obstaje za tymi w owockach i warzywach. ale dobra. lubicie sprzeznosci. taka wasza uroda Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: oh, dagny... 10.08.05, 07:56 Gość portalu: annan_ napisał(a): > moze my zalozymy jakas loze szydercow :P wiedz,e ze byloby sie z czego posmiac. > .. a po co? bo fajnie kogoś zdeptać? to gratuluję poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatax Re: oh, dagny... 10.08.05, 08:41 kragmel napisała: > Gość portalu: annan_ napisał(a): > > > moze my zalozymy jakas loze szydercow :P wiedz,e ze byloby sie z czego > posmiac. > > .. > > a po co? bo fajnie kogoś zdeptać? to gratuluję poczucia humoru. i śmiech niekiedy może być nauką jesli się z przywar nie z osób natrząsa... - jakoś tak to szło, prawda? nie wzięłam z cudzysłów gdyż nie jestem pewna dosłownego brzmienia, ale przyznasz, że gdy zwkłe słowo nie działa, to może warto humorem odczarowac trochę głupoty (niestety, wszechobecnej na niektórych forach) tutaj akurat przejawiającej się wiarą w magiczną moc tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: oh, dagny... 10.08.05, 13:42 Dziewczyny, różnimy się między sobą. Nie ma sensu spierać się co własciwe a co nie. To tylko zaśmieca ten wątek. To jest wątek dla tych lasek, które za właściwe uznają wyżeranie tabletek witaminowych i czują się z tym ok. I dzielą się emocjami, opiniami itp. Coś sobie doradzają. Jak ktoś nie lubi niech nie wypowiada się szyderczo bądź negatywnie, tylko założy inny wątek o tym, jak to głupio jeś silicę :) Ja jem tabletki witaminowe na włosy i jak najbardziej popieram, ponieważ efekty są zauważalne. A jak ktoś nie je, to mi tym bardziej to odpowiada, bo dzięki temu moje włosy średnio w populacji wypadną doskonale :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:23 moze i mamy. zauwaz ze twoj mozg nie potrafi skoncentrowac sie na postawionym ci pytaniu, ktore brzmi: jakie tabletki zazywacie? - jestes przeciwnikiem/przeciwniczka? odpowiedz prosta - zadne! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 09.08.05, 21:27 jod hormony tarczycy kompleks witaminowy magnez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vita Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:51 Jak często robisz sobie takie kuracje i co ile przerwe?Chodzi mi o magnez i witaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __stacey__ Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 05:48 1.Chrom plus 2.Jod 3.CLA Max 4.Magnez i multiwitaminę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona jak czesto robic kuracje i co ile przerwe? IP: *.cable.mindspring.com 12.08.05, 20:41 Nasz organizm potrzebuje przerwy w przyjmowaniu multivitamin oraz ziol czyszczacych nasz organizm z toksyn. chyba, ze bierzemy srodki poprawiajace nasze samopoczucie na przyklad srodki, ktore pozwalaja nam lepiej znosic nasze menstruacje - tych chyba nie przerywamy. przerwa powinna nastapic po dwoch miesiacach i trwac najmniej dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 10.08.05, 06:00 Zadnych. Z piec razy do roku jakas tabletke od bolu glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:06 pycnogenol (anti age active Life) antyoksydant solarin max - inne antyutleniacze i betakaroten - ślicznie wyzłocił mi skórę (i szybko!!!) OMEGA 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackrose Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:39 Silice na pazurki i cere (widze duza poprawe) i leki na kobiece sprawy :/ czyli: Mastodyna Bromergon Primolut-Nor z jednej strony chcialabym wzmocnic wloski i dokupic cos ale z drugiej strony juz nie moge patrzec na tabletki :]. cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 12:46 Pazurki, włoski... A może by tak paznokcie, włosy! Pazurki, włoski to ma dziecko! Stare baby a takie pieszczoszki! Odpowiedz Link Zgłoś
ra_cha Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 10.08.05, 12:50 pazurki to mają kocurki..., no ale jeśli w salonach kosmetycznych wydaje się pieniążki, to one chyba są własnie za te pazurki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackrose Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:40 Nie czuje sie stara baba w wieku 19lat... I nie zamierzam sie czuc i czy mowie paznokcie czy pazurki wydaje mi sie normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.05, 01:03 Nikt nie karze Ci się czuć starą babą w wieku 19 lat. Z drugiej strony chyba nie zaprzeczysz, że jesteś już młoda kobietą a nie dzieckiem. Zdrobnienia typu : włoski, pazurki, paluszki, nóżki, oczka, usteczka w ustach kobiety brzmią BARDZO INFANTYLNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.05, 01:06 Chciałam napisać zdrobnienia w ustach osoby dorosłej (którą niewątpliwie jesteś) brzmią BARDZO INFANTYLNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 13.08.05, 11:29 > Chciałam napisać > zdrobnienia w ustach osoby dorosłej (którą niewątpliwie jesteś) brzmią BARDZO > INFANTYLNIE... to nie zdrabniaj. I odciep się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 12:55 magnez z wit. b6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa A dlaczego to jest przykre?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:41 Ja zażywam Silikę, ale bardzo się cieszę, że już kończę... Swoją drogą, dziewczyny, jest to jeden z niewielu preparatów na włosy i paznokcie bez witaminy A - polecam tym, które myslą o czymś więcej niż tylko o urodzie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: A dlaczego to jest przykre?????? 11.08.05, 13:10 -WMC -kelp -multiwitamine i magnez rozpuszczalne(z biedronki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: A dlaczego to jest przykre?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:13 A dlaczego się cieszysz że już kończysz tą silicę?taka niedobra, czy nie pomogła? Ja biorę wyciąg ze skrzypu polnego<dopiero zaczęłam>, falvit, tak dla ogólnego rozwoju:))) i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Bardzo dobra! Pisałam w innym wątku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:00 Ale co to za przyjemnośc brac tabletki? Więc cieszę się, że kończę kurację :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata wit.B, magnez i tabletki anty;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.crowley.pl 11.08.05, 22:30 Antykoncepcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.acn.waw.pl 12.08.05, 10:37 Omega 3 Forte 2 kapsulki Skrzypovita 2 kapsulki Biotyna 3 tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? 12.08.05, 20:24 Ja zajadam sie tranem i skladem witamin;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefrik Re: Jakie tabletki zażywacie codziennie? IP: *.acn.waw.pl 13.08.05, 11:57 Revalid - na włosy i paznokcie Dermorutin - na opalenizne i popekane naczynka i czasami jakis kompleks rozpuszczalnych witamin, np. firmy Kruger Odpowiedz Link Zgłoś