Dodaj do ulubionych

Szampon - pilnie

IP: *.0.0-25.asternet.pl 22.08.02, 20:58
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sprawdzony szampon wygładzający włosy tzn.
by sprawiał, że włosy są błyszczące, wygładzone i miękkie w dotyku.
Zastanawiam się nad szamponem Pantene Pro-v jedwabista miękkość (zielony), i
tym nowym reklamowanym w telewizji Elseve wygładzającym. Jednak jestem
otwarta na inne propozycje, tylko w cenie tych które wymieniłam jako
przykłady.
Z góry wszystkim dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiwi Re: Szampon - pilnie IP: *.awf.eduedu.pl 22.08.02, 23:50
      Ja bylam bardzo zadowolona z szamponu Nivea, ladnie po nim wlosy blyszczaly.
      Kupilam sobie tez z tej samej serii odzywke do wlosow i zastanawiam sie nad
      maseczka.
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Borys Re: Szampon - pilnie IP: *.supermedia.pl 23.08.02, 00:09
      Napisz jakie konkretnie masz włosy, bo jeśli sa "napuszone" to zaden szampon nie pomoze. Ja kupilam sobie ten nowy Elseve zanim zobaczylam reklame. I powiem tyle: nie spelnia obietnic, chyba zreszta jak zaden szampon, ale faktycznie podczas mycia wlosy sie nie placza i sa bardziej gladkie. Jesli masz problem ze "spuszona" fryzurka to polecam preparat Cliniqua żel-krem do prostowania. Oczywiscie samo nalozenie nie sparwi, że wlosy beda proste, ale juz po wymodelowaniu na szczotce sa reeewelacyjnie gladkie i lsniace. Ja kupilam sobie ten preparat dzieki zachecajacym opiniom na Forum i nastepnego dnia w pracy wszyscy mnie pytali czy wlasnie wrocilam od fryzjera:)
    • Gość: mucha Re: Szampon - pilnie IP: *.vif.net 23.08.02, 00:18
      Z tego co wiem to Pantene bardziej wygładza niż L'Oreal chociaz obydwa są w
      Polsce oszukane (l'Oreal w Kanadzie też jest oszukany, ale mniej)
      Najlepiej nałóż duuużo odżywki i odczekaj 3-5 minut, a jak spłukujesz to nie
      tak zupełnie do końca. Kiedyś miałam trochę sianowate włosy i tak robiłam.
      Teraz na szczęście mam gładkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka