Dodaj do ulubionych

kupić tester ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:06
Dziewczyny doradźcie. Na allegro są perfumy ktore chcę kupić. Tylko nie
wiem czy kupic zwyczajny falkonik czy tester , ktory podobno jest bardzej
trwały, czy to prawda, co radzicie?Jedne i drugie u Gregorydka, wiec chyba
pewne?
Obserwuj wątek
    • icegirl Re: kupić tester ? 15.08.05, 22:50
      Ta kwestia była już przerabiana na forum perfumy.
      To, że tester jest trwalszy, to jakiś mit, urban legend ;-)
      Spokojnie mozesz kupić u Gregorydka - a czy to będzie tester czy nie - wybierz
      sama, nie wiem, co bardziej lubisz (ja zazwyczaj kupuje 'normalne' ze względu na
      butelki, korki itp).
      • Gość: Ania Re: kupić tester ? IP: 157.25.152.* 16.08.05, 09:52
        Oczywiście jeśli chcesz brać udział w paserstwie (kupowaniu bądź sprzedawaniu
        rzeczy kradzionych). Testery nie są na sprzedaż. W potencjalnej dyskusji na ten
        temat (nie stać mnie na perfumy oryginalne w sklepie który mnie okrada marżą,
        biedny kraj itd. itp. ) nie będę uczestniczyć. Buźka!
        • Gość: Edka Re: kupić tester ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:45
          Aniu szczerze watpię w to, że Gregorydek jest testerowym złodziejem. Musiałby
          krasć w zwiazku z tym perfumy zafoliowane, nie tylko testery . Ale to mnie
          akurat nie bardzo obchodzi,to jego sumienie, jego profesja. Dla mnie wazne
          że sprzedaje oryginały i wolę zamiast 260 w perfumerii zapłacić na allegro 190
          zł. Pozdrawiam
        • hermina5 Re: kupić tester ? 16.08.05, 13:17
          Testery piekielnie czesto są rozcieńczane spitytusem, róznież w drogeriach typu
          Empik...Także tester to jest twoje własne ryzyko, bo może sięokazać, że
          pachniesz jak denetura z nikłym zapachem perfum w tle:P
          • Gość: Edka Re: kupić tester ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:21
            Dziękuję za wasze opinie, z testera rezygnuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka