Dodaj do ulubionych

Dieta Norweska

17.08.05, 18:13
Czesc dziewczyny mam pytanko: " Czy któraś z was stosowała diete norweska?
Jak tak to z jakimi efektami ?" P.S. Dzieki za kazda rade i wskazowke!
Obserwuj wątek
    • Gość: Free a na czym ona polega? n/t IP: *.tele2.pl 17.08.05, 18:21
      • brazowooka25 Re: a na czym ona polega? n/t 17.08.05, 18:23
        jajka,grapefruity i warzywa
        • Gość: babunowa Re: a na czym ona polega? n/t IP: *.uje.nat.hnet.pl 17.08.05, 18:43
          efekt-czwartego dnia nie masz siły na nic i chodzisz po ścianach.Do tej pory nie
          lubię ani jajek ani grejpfrutów.
          • brazowooka25 Re: a na czym ona polega? n/t 17.08.05, 19:47
            ok zgadzam sie nie jest przyjemna ale szchudłas cos na niej czy sobie
            odpuscilas?
            • Gość: mimi Re: a na czym ona polega? n/t IP: *.devs.futuro.pl 18.08.05, 10:12
              przechodziłam dietę kopenhaską dwa razy, faktycznie czwarty dzień jest
              koszmarem, występuje takie niedocukrzenie organizmu że szok, ale prawdą jest że
              efekty są szybkie i w miare trwałe. Wiadomo, że powrót do starych zwyczajów
              żywieniowych spowoduje efekt jojo...
        • Gość: Free ;) IP: *.tele2.pl 17.08.05, 22:43
          dieta bez pizzy i hot-dogow?
          e tam :)
    • karolinapelc Re: Dieta Norweska 17.08.05, 18:46
      Ja znam dobrą dietę, jeśli chcesz dowiedzieć się o niej czegoś więcej to daj
      znać na maila.
      • Gość: brazowooka25 Re: Dieta Norweska IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.08.05, 19:43
        pisałam do ciebie na maila ale napisalas mi ze mam podac konkretna diete to
        moze napiszesz mi cos o niej
        • karolinapelc Re: Dieta Norweska 17.08.05, 20:10
          już wysłałam Ci maila
          • Gość: gebe dlaczego nie na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:05
            dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali.
            • Gość: brazowooka 25 Re: dlaczego nie na forum? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 07:38
              ja sie na tym nie znam !
            • aquarius1980 Re: dlaczego nie na forum? 18.08.05, 09:00
              Gość portalu: gebe napisał(a):

> dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali.

hehe pewnie nie wszyscy;) bo koleżanka pewnie proponuje wspomaganie diety
              preparatami Herbalife.

"• Re: Czy chudnie się o HERBLIFE?
              karolinapelc 17.08.2005 20:05 + odpowiedz
              Ja schudłam na Herbalife i mam wiele koleżanek, które to i owo sobie poprawiły.
              Gbybyś chciała wiedzieć jak to zrobić to daj znać na maila."
              • Gość: brazowooka25 Re: dlaczego nie na forum? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 15:22
                zadne herbalife! mówie o diecie norweskiej gdzie glownymi składnikami są
                jajka,grapefriuty i kawa
                • aquarius1980 Re: dlaczego nie na forum? 18.08.05, 19:50
                  Proszę, czytaj uważnie, kto do kogo pisze:
                  >karolinapelc - Ja znam dobrą dietę, jeśli chcesz dowiedzieć się o niej
                  czegoś więcej to daj znać na maila.

>gebe - dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali.

> aquarius1980 - hehe pewnie nie wszyscy;) bo koleżanka pewnie proponuje
                  wspomaganie diety preparatami Herbalife

to było o karolinie, jeszcze z przytoczonym cytatem z innego wątku :///
    • Gość: asha Re: schudłam na norweskiej IP: 62.233.200.* 18.08.05, 09:13
      Ja stosowałam, jakieś 1,5 roku temu. Efekty bardzo dobre. Schudłam 5 kg, brak
      efektu jojo i poza 2 pierwszymi dniami wogóle nie byłam głodna. Co prawda
      uzależniłam się trochę od jajek, jeszcze długo po diecie jadłam je na
      śniadanie:)Potem jednak mi przeszło. Norweska podobna jest do kopenhaskiej -
      białko plus złożone węglowodany.Nie jest to chyba dobra dieta dla uzależnionych
      od słodyczy, bo bardzo mało cukru.
      Możesz więcej dowiedzieć się w forum gazety - fitness.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka