brazowooka25 17.08.05, 18:13 Czesc dziewczyny mam pytanko: " Czy któraś z was stosowała diete norweska? Jak tak to z jakimi efektami ?" P.S. Dzieki za kazda rade i wskazowke! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brazowooka25 Re: a na czym ona polega? n/t 17.08.05, 18:23 jajka,grapefruity i warzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: a na czym ona polega? n/t IP: *.uje.nat.hnet.pl 17.08.05, 18:43 efekt-czwartego dnia nie masz siły na nic i chodzisz po ścianach.Do tej pory nie lubię ani jajek ani grejpfrutów. Odpowiedz Link Zgłoś
brazowooka25 Re: a na czym ona polega? n/t 17.08.05, 19:47 ok zgadzam sie nie jest przyjemna ale szchudłas cos na niej czy sobie odpuscilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: a na czym ona polega? n/t IP: *.devs.futuro.pl 18.08.05, 10:12 przechodziłam dietę kopenhaską dwa razy, faktycznie czwarty dzień jest koszmarem, występuje takie niedocukrzenie organizmu że szok, ale prawdą jest że efekty są szybkie i w miare trwałe. Wiadomo, że powrót do starych zwyczajów żywieniowych spowoduje efekt jojo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free ;) IP: *.tele2.pl 17.08.05, 22:43 dieta bez pizzy i hot-dogow? e tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: Dieta Norweska 17.08.05, 18:46 Ja znam dobrą dietę, jeśli chcesz dowiedzieć się o niej czegoś więcej to daj znać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brazowooka25 Re: Dieta Norweska IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.08.05, 19:43 pisałam do ciebie na maila ale napisalas mi ze mam podac konkretna diete to moze napiszesz mi cos o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gebe dlaczego nie na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:05 dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brazowooka 25 Re: dlaczego nie na forum? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 07:38 ja sie na tym nie znam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: dlaczego nie na forum? 18.08.05, 09:00 Gość portalu: gebe napisał(a): > dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali. hehe pewnie nie wszyscy;) bo koleżanka pewnie proponuje wspomaganie diety preparatami Herbalife. "• Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? karolinapelc 17.08.2005 20:05 + odpowiedz Ja schudłam na Herbalife i mam wiele koleżanek, które to i owo sobie poprawiły. Gbybyś chciała wiedzieć jak to zrobić to daj znać na maila." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brazowooka25 Re: dlaczego nie na forum? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.05, 15:22 zadne herbalife! mówie o diecie norweskiej gdzie glownymi składnikami są jajka,grapefriuty i kawa Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: dlaczego nie na forum? 18.08.05, 19:50 Proszę, czytaj uważnie, kto do kogo pisze: >karolinapelc - Ja znam dobrą dietę, jeśli chcesz dowiedzieć się o niej czegoś więcej to daj znać na maila. >gebe - dlaczego nie napiszesz o tej diecie na forum? Wszyscy by skorzystali. > aquarius1980 - hehe pewnie nie wszyscy;) bo koleżanka pewnie proponuje wspomaganie diety preparatami Herbalife to było o karolinie, jeszcze z przytoczonym cytatem z innego wątku :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asha Re: schudłam na norweskiej IP: 62.233.200.* 18.08.05, 09:13 Ja stosowałam, jakieś 1,5 roku temu. Efekty bardzo dobre. Schudłam 5 kg, brak efektu jojo i poza 2 pierwszymi dniami wogóle nie byłam głodna. Co prawda uzależniłam się trochę od jajek, jeszcze długo po diecie jadłam je na śniadanie:)Potem jednak mi przeszło. Norweska podobna jest do kopenhaskiej - białko plus złożone węglowodany.Nie jest to chyba dobra dieta dla uzależnionych od słodyczy, bo bardzo mało cukru. Możesz więcej dowiedzieć się w forum gazety - fitness. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś