Gość: babedoll2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:50 próbowałam już b.chwalonego na wizażu balsamu garniera z syropem z klonu ale w moim przypadku nic nie zdziałał. Czy znacie jakieś sprawdzone balsamy dobre do pielęgnacji suchej skóry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilly Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 11:56 ja wykańczam butelke Clarins di suchej skóry, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 12:30 Balsam loreala do skóry suchej( butelka biała z zielonymi napisami)jest nie tani bo kosztuje około 30 zł, ale jest rewelacyjny I MA FAJNY ZAPACH POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 13:38 Balsamy Miss Milkie - Pupa :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola25 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 14:30 dla mnie rewelacyjne bylo Maslo Kakaowe Ziaji i teraz taki balsam za ok 5 zl z serii Blue, do skory suchej. Jast bardzo wydajny, ladnie pachnie i jest go w butli 400ml. Oprocz balsamow polecam smarowanie sie po kapieli oliwka dla dzieci J&J :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia mam ten sam problem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:43 bardzo sucha, wręcz łuszcząca się skóra... :( I mam swój ulubiony balsam, który własnie wycofali ze sprzedaży :( buuuuu Używam takiego kremu z Oriflame z serii Body clinic "Hydrating Skin Relief cream". Jest on polecany do szczególnie suchych partii ciała. No i mi go chamy wycofali z katalogu :( :( :( jak dla mnie jest rewelacyjny, nie ma lepszego. Czasem mozna go znaleźć na jakiejś wyprzedazy, może trafię i zrobie sobie zapas :D Aha... kosztował mormalnie w kat. chyba 24 zł, a w proocji około 13zł. Próbowałam też balsamu Ziai oliwkowego. Jest tłusty, trzeba poczekać zanim sie wchłonie, ale jak za ta cenę (6zł) to nawet ok. Ale i tak nic mi nie zastąpi Body clinic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:47 Lipidiose 1 z Vichy do skóry suchej lub lipidiose 2 do bardzo suchej. Polecam!!! Można jeszcze znaleźć opakowania po 500ml w cenie 250ml, cena ok 40 PLN ale bardzo wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.05, 10:07 Lipidiose 1 , rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 14:52 balsam nivea dla suchej skory, granatowe opakowanie, dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
leea22 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 15:00 Moja skóra też bardzo często się przesusza i najlepiej na to działa oliwka J&J..oczywiście na wilgotną skórę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Kurka, a u mnie nie działa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:52 Kupiłam sobie z Nivea, olejek pielęgnujęcy do suchej skóry. Wmasowuję go w mokre ciało po kapieli i po jakims tygodniu zauwazyłam, że skóra mi sie łuszczy... Czemu? przecież powinno byc lepiej, a wcale nie jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.asta-net.com.pl 21.08.05, 15:12 ja zdecydowanie polecam oliwke do ciala babmino najlepiej smarowac sie nia zaraz na mokre cialo po wyjsciu z wody.rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 15:35 czekoladowy dax cosmetics, dla mnie super, mam strasznie suchą skórę, uzywam na noc i rano jest przyjemna w dotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:18 polecam emulsję Neutrogeny mam bardzo suchą skórę,ten preparat jest najlepszy jaki mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa1 Neutrogena` 21.08.05, 17:08 Gość portalu: babedoll2 napisał(a): > próbowałam już b.chwalonego na wizażu balsamu garniera z syropem z klonu ale w > moim przypadku nic nie zdziałał. Czy znacie jakieś sprawdzone balsamy dobre do > pielęgnacji suchej skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll2 Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:22 dziękuję za wszystkie wasze opinie. Tylko co tu teraz wybrać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia23 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 21:44 Tez mam bardzo sucha skore, jak sie nie nabalsamuje to mam wrazenie ze sie rozerwie ;-(. Uzywam nivea- mleczko z olejkiem migdalowym, granatowe opakowanie. Natomiast tych nowych garnierow nie lubie (szczegolnie zolte opakowanie)- bardzo mi przeszkadza duszacy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivka Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:44 Polecam oliwke, lecz skoro masz takie problemy ze skora to polecam wejsc do apteki i kupic balsam SVR rewelacja do skory suchej, luszczacej sie itp. Albo produkty firmy Hermal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka zajrzyj do galerii centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:29 jakiś czas temu pojawiły się tam kosmetyki aldo vandini, sa po prostu świetne! do skóryu suchej jest balsam z oliwek i granatu, ślicznie pachnie i super działa! jest tez balsam w sprayu i inne kosmetyki o tej samej nucie zapachowej:) kosztują chyba 19 zł. naprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babedoll2 Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:53 wiedziałam, że mozna na was liczyć :) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:25 a ja znalazlam swój ulubiony balsam. Za smieszna cene w dodatku. Butla 500ml za 6zł albo nawet i mniej. Jest to balsam z firmy Cien z Lidla. Uzywalam roznych, garniera, nivea, oriflame, avon, eris i zadn mi tak nie przypasowal jak ten. W dodatku ma super konsystencje mleczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.broker.com.pl 29.08.05, 23:58 polecam balsam milk&honey Oriflame. Violetta_anita@yahoo.com www.my.oriflame.pl/violetta Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: sucha skóra-jaki balsam? 30.08.05, 12:01 Eris nawilżający do cery suchej, w białej buteleczce, czhyba z serii Lirene Odpowiedz Link Zgłoś
philozophy Re: sucha skóra-jaki balsam? 30.08.05, 20:21 dax cosmetic - malinowy, czekoladowy, kakaowy :) slicznie pachna maja genialna konsystencje i dobrze nawilzaja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś