Dodaj do ulubionych

sucha skóra-jaki balsam?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:50
próbowałam już b.chwalonego na wizażu balsamu garniera z syropem z klonu ale w
moim przypadku nic nie zdziałał. Czy znacie jakieś sprawdzone balsamy dobre do
pielęgnacji suchej skóry?
Obserwuj wątek
    • Gość: lilly Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 11:56
      ja wykańczam butelke Clarins di suchej skóry, polecam.
      • Gość: aga Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 12:30
        Balsam loreala do skóry suchej( butelka biała z zielonymi napisami)jest nie
        tani bo kosztuje około 30 zł, ale jest rewelacyjny I MA FAJNY ZAPACH POZDRAWIAM.
        • Gość: Kasia Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 13:38
          Balsamy Miss Milkie - Pupa :):)
          • pszczola25 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 14:30
            dla mnie rewelacyjne bylo Maslo Kakaowe Ziaji i teraz taki balsam za ok 5 zl z
            serii Blue, do skory suchej. Jast bardzo wydajny, ladnie pachnie i jest go w
            butli 400ml.
            Oprocz balsamow polecam smarowanie sie po kapieli oliwka dla dzieci J&J :)
    • Gość: Asia mam ten sam problem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:43
      bardzo sucha, wręcz łuszcząca się skóra... :(

I mam swój ulubiony balsam, który własnie wycofali ze sprzedaży :( buuuuu
      Używam takiego kremu z Oriflame z serii Body clinic "Hydrating Skin Relief
      cream". Jest on polecany do szczególnie suchych partii ciała. No i mi go chamy
      wycofali z katalogu :( :( :( jak dla mnie jest rewelacyjny, nie ma lepszego.
      Czasem mozna go znaleźć na jakiejś wyprzedazy, może trafię i zrobie sobie
      zapas :D Aha... kosztował mormalnie w kat. chyba 24 zł, a w proocji około 13zł.

Próbowałam też balsamu Ziai oliwkowego. Jest tłusty, trzeba poczekać zanim sie
      wchłonie, ale jak za ta cenę (6zł) to nawet ok. Ale i tak nic mi nie zastąpi
      Body clinic....
    • Gość: Aga Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:47
      Lipidiose 1 z Vichy do skóry suchej lub lipidiose 2 do bardzo suchej.
      Polecam!!! Można jeszcze znaleźć opakowania po 500ml w cenie 250ml, cena ok 40
      PLN ale bardzo wydajne.
      • Gość: Bianca Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.05, 10:07
        Lipidiose 1 , rewelacja
    • joginka83 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 14:52
      balsam nivea dla suchej skory, granatowe opakowanie, dla mnie rewelacja
    • leea22 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 15:00
      Moja skóra też bardzo często się przesusza i najlepiej na to działa oliwka
      J&J..oczywiście na wilgotną skórę. ;)
      • Gość: Asia Kurka, a u mnie nie działa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:52
        Kupiłam sobie z Nivea, olejek pielęgnujęcy do suchej skóry. Wmasowuję go w
        mokre ciało po kapieli i po jakims tygodniu zauwazyłam, że skóra mi sie
        łuszczy... Czemu? przecież powinno byc lepiej, a wcale nie jest :(
    • Gość: kama Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.asta-net.com.pl 21.08.05, 15:12
      ja zdecydowanie polecam oliwke do ciala babmino najlepiej smarowac sie nia
      zaraz na mokre cialo po wyjsciu z wody.rewelacja.
    • super.kinia Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 15:35
      czekoladowy dax cosmetics, dla mnie super, mam strasznie suchą skórę, uzywam na
      noc i rano jest przyjemna w dotyku.
    • Gość: orange Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:18
      polecam emulsję Neutrogeny
      mam bardzo suchą skórę,ten preparat jest najlepszy jaki mialam.
    • 18lipcowa1 Neutrogena` 21.08.05, 17:08
      Gość portalu: babedoll2 napisał(a):

> próbowałam już b.chwalonego na wizażu balsamu garniera z syropem z klonu ale w
      > moim przypadku nic nie zdziałał. Czy znacie jakieś sprawdzone balsamy dobre do
      > pielęgnacji suchej skóry?
    • Gość: babedoll2 Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:22
      dziękuję za wszystkie wasze opinie. Tylko co tu teraz wybrać? ;)
    • ksenia23 Re: sucha skóra-jaki balsam? 21.08.05, 21:44
      Tez mam bardzo sucha skore, jak sie nie nabalsamuje to mam wrazenie ze sie
      rozerwie ;-(. Uzywam nivea- mleczko z olejkiem migdalowym, granatowe
      opakowanie. Natomiast tych nowych garnierow nie lubie (szczegolnie zolte
      opakowanie)- bardzo mi przeszkadza duszacy zapach.
    • Gość: Olivka Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:44
      Polecam oliwke, lecz skoro masz takie problemy ze skora to polecam wejsc do
      apteki i kupic balsam SVR rewelacja do skory suchej, luszczacej sie itp. Albo
      produkty firmy Hermal.
      • Gość: malenka zajrzyj do galerii centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:29
        jakiś czas temu pojawiły się tam kosmetyki aldo vandini, sa po prostu świetne!
        do skóryu suchej jest balsam z oliwek i granatu, ślicznie pachnie i super
        działa! jest tez balsam w sprayu i inne kosmetyki o tej samej nucie
        zapachowej:) kosztują chyba 19 zł. naprawde polecam:)
    • Gość: babedoll2 Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:53
      wiedziałam, że mozna na was liczyć :)
      pozdrawiam serdecznie :)
      • Gość: ewelina Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:25
        a ja znalazlam swój ulubiony balsam. Za smieszna cene w dodatku. Butla 500ml za
        6zł albo nawet i mniej. Jest to balsam z firmy Cien z Lidla. Uzywalam roznych,
        garniera, nivea, oriflame, avon, eris i zadn mi tak nie przypasowal jak ten. W
        dodatku ma super konsystencje mleczka:)
    • marika2005 Re: sucha skóra-jaki balsam? 27.08.05, 22:52
      dove
    • Gość: venus Re: sucha skóra-jaki balsam? IP: *.broker.com.pl 29.08.05, 23:58
      polecam balsam milk&honey Oriflame. Violetta_anita@yahoo.com
      www.my.oriflame.pl/violetta
    • marghot Re: sucha skóra-jaki balsam? 30.08.05, 12:01
      Eris nawilżający do cery suchej, w białej buteleczce, czhyba z serii Lirene
    • philozophy Re: sucha skóra-jaki balsam? 30.08.05, 20:21
      dax cosmetic - malinowy, czekoladowy, kakaowy :) slicznie pachna maja genialna
      konsystencje i dobrze nawilzaja pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka