Gość: ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:36 czy któras z was była na solarium podczas miesiaczki, moja kolezanka chodzi na solarium 1 na 2 tygdonie i jutro tez sie wybiera mimo ze ma okres, czy to bezpieczne, czy czemus to grozi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emi Re: solarium,a miesiaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:30 Podobno to niebezpieczne, w pierwszych dniach mozna dostac krwotoku na skutek rozgrzania ciala. Ja bylam pod koniec miesiaczki i nic mi sie nie stalo:) No ale trzeba uwazac bo pewnie kazda zareaguje inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
marika2005 Re: solarium,a miesiaczka 27.08.05, 22:51 sluchaj to jest tak. chodzi o to zebys nie kladla sie na 20 minut jezeli akurat ze tak sie wyraze"leje sie z ciebie jak z cebra" ale jesli masz poczatkowa albo koncowa faze okresu kiedy krwawienie jest male i polozysz sie na solarce na 10 czy 12 minut to nic ci sie nia stanie. wiem bo tez tak robie ale swoja droga powiem ci ze odnosze wrazenie ze jak mam okres to nie moge sie opalis na solarce-owszem zarozowie sie ale pozniej to zchodzi i czuje sie jakbym wogole nie byla na solarce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: solarium,a miesiaczka 27.08.05, 22:54 a mnie mneij boli, tak pzryjemni rozgrzewa:) a może to tylko placebo:)??? ale wchodze na krótko, góra 10 minut, najczesciej 8. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiooo Re: solarium,a miesiaczka 29.08.05, 13:43 Kiedyś, cghyba 2 lata temu, może ogladałyście, pokazywali w faktach czy uwadze, dziewczyna poszła na solarium i umarła, jak się okazało, miała okres i dostała zawału o ile dobrze pamiętam, tak więc lepiej uważać. Odpowiedz Link Zgłoś