Dodaj do ulubionych

Algamarina Dermiki

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 21:15
Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej
zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni
bede w strefie, wiec...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Algamarina Dermiki IP: *.pl 28.08.02, 21:40
      Gość portalu: ala_s napisał(a):

> Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej
      > zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni
      > bede w strefie, wiec...
      ----------
      Ja jej używałam jakies pół roku temu.Kremy przyzwoite, zwłaszcza na dzień
      dobrze nawilża i ładnie się wchłania, ale żadnych rewelacji z moja cera nie
      uczyniły.Za to pod koniec użytkowania, algi zawarte w kremie zaczęły sie
      rozkładać i śmierdziały jak stare ryby.A tak z ciekawości się spytam,w jakiej
      sterefie bezcłowej ty chcesz je kupić? Na poczatku sierpnia na Okęciu nie
      widziałam nic Dermiki, z polskich kosmetyków był jedynie Eris, ale ceny o wiele
      wyższe niż w normalnych sklepach.
      • ala_s Re: Algamarina Dermiki 29.08.02, 07:34
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Gość portalu: ala_s napisał(a):
        >
        > > Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej
        > > zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni
        > > bede w strefie, wiec...
        > ----------
        > Ja jej używałam jakies pół roku temu.Kremy przyzwoite, zwłaszcza na dzień
        > dobrze nawilża i ładnie się wchłania, ale żadnych rewelacji z moja cera nie
        > uczyniły.Za to pod koniec użytkowania, algi zawarte w kremie zaczęły sie
        > rozkładać i śmierdziały jak stare ryby.A tak z ciekawości się spytam,w jakiej
        > sterefie bezcłowej ty chcesz je kupić? Na poczatku sierpnia na Okęciu nie
        > widziałam nic Dermiki, z polskich kosmetyków był jedynie Eris, ale ceny o
        wiele
        >
        > wyższe niż w normalnych sklepach.

No tak, jak sie pisze wieczorem to nieprecyzyjnie - zastanawiam sie nad
        Bothermem i to te kosmetyki chce kupic w strefie. To jak - inwestowac w
        Botherm, czy pozostac przy Dermice?
        • Gość: ania Re: Algamarina Dermiki IP: 217.98.124.* 29.08.02, 07:45
          Ja bardzo lubię Algamarinę i uważam,że jest jedną z lepszych serii na polskim
          rynku kosmetycznym.......ale Biotherm na duty free pewnie bym sobie też
          kupiła!!!!.......nie ma to jak konkretna odp , no nie? hihihihihi
          • Gość: Kajka Re: Algamarina Dermiki IP: 207.136.184.* 29.08.02, 09:18
            Biotherm jest niestety duuuużo droższy od Dermiki, ale dla mnie Hydra-Detox
            super. Używam fluidu do cery mieszanej i maseczki i mogę je spokojnie polecić,
            choć nie zauważyłam rewelacji w stylu "oczyszczanie porów", o których tu kiedyś
            czytałam. Nawiża za to świetnie i rozjaśnia cerę.
            Z Algamariny używałam tylko maseczki i też ją b. lubiłam.
            • Gość: Ula_75 Re: Algamarina Dermiki IP: 195.116.220.* 29.08.02, 10:52
              Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie kupić.
              Pozdrawiam
              • Gość: ala_s Re: Algamarina Dermiki IP: 62.29.137.* 29.08.02, 15:09
                Właśnie się dowiedziałam od pani z Dermiki (via e-mail), że seria Algamrina
                jest dla 20-latek. No to u mnie już jakiś czas temu te 20 lat minęło. Kupię
                więc Biotherm.
                • Gość: gAndzia Re: Algamarina Dermiki IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 29.08.02, 15:13
                  dla mnie nie ma wątpliwości- biotherm! zwłaszcza jak masz okazję kupic taniej.
                  nie mam dobrego zdania o dermice - cenię jedynie tonik dermika spa w sprayu,a
                  teraz spodobała mi się seria apteczna dermicea. natomiast zwykłe kosmetyki tej
                  firmy cięzko się wchłaniają i w ogóle jakos mi nigdy nie pasowały.
              • Gość: Kajka Re: Algamarina Dermiki IP: 207.136.184.* 29.08.02, 15:49
                Gość portalu: Ula_75 napisał(a):

> Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie
                kupić.
                > Pozdrawiam

Maseczka jest fajna: nakłada się grubą warstwę i nadmiar ściera po 10 min. W
                czasie nakładania lekko chlodzi bo ma mentol. Dobrze nawilża. Piszą też,że
                działa jak masaż limfatyczny, ale tu muszę uwierzyć na słowo, bo jakiejś
                rewelacji na twarzy nie odczuwam. Ale ogólnie polecam
                • anexxa Re: Algamarina Dermiki - maseczka 29.08.02, 16:18
                  to jak taka dobra, to fajnie, ze ja dostalam w bonusie;))
                  i krem na dzien tez, ale krem poczeka w kolejce.

xx.
                • Gość: Kajka Re: Maseczka-sprostowanie. IP: 207.136.184.* 30.08.02, 09:36
                  Gość portalu: Kajka napisał(a):

> Gość portalu: Ula_75 napisał(a):
                  >
                  > > Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie
                  > kupić.
                  > > Pozdrawiam
                  >
                  > Maseczka jest fajna: nakłada się grubą warstwę i nadmiar ściera po 10 min. W
                  > czasie nakładania lekko chlodzi bo ma mentol. Dobrze nawilża. Piszą też,że
                  > działa jak masaż limfatyczny, ale tu muszę uwierzyć na słowo, bo jakiejś
                  > rewelacji na twarzy nie odczuwam. Ale ogólnie polecam

Ups, ale ja tu opisałam maseczkę Biothermu, a Tobie chyba chodzi o Algamarina?
                  Ta też jest fajna, ale nie ma mentolu i nie udaje masażu limfatycznego. Dobrze
                  nawilża i jest trochę bardziej odżywcza. Zapach ma przyjemny - taki
                  relaksujący.
                  • anexxa Re: Maseczka-sprostowanie. 30.08.02, 11:54
                    ooops, fakt.

no ale nic to, dermika tez moze byc, zwlaszcza ze za
                    free;) biotherm - next time;)

xx.
    • Gość: Ula_75 Re: Algamarina Dermiki IP: 195.116.220.* 30.08.02, 08:03
      Dzięki Kaja za odpowiedz. Mam ją dostać w bonusie z podetu. Zamówiłam sobie
      serię na naczynka z witaminą P. Napiszę jak się będzie sprawdzać na mojej
      czerwonej bużce:))) Pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka