Gość: ala_s IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 21:15 Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni bede w strefie, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Algamarina Dermiki IP: *.pl 28.08.02, 21:40 Gość portalu: ala_s napisał(a): > Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej > zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni > bede w strefie, wiec... ---------- Ja jej używałam jakies pół roku temu.Kremy przyzwoite, zwłaszcza na dzień dobrze nawilża i ładnie się wchłania, ale żadnych rewelacji z moja cera nie uczyniły.Za to pod koniec użytkowania, algi zawarte w kremie zaczęły sie rozkładać i śmierdziały jak stare ryby.A tak z ciekawości się spytam,w jakiej sterefie bezcłowej ty chcesz je kupić? Na poczatku sierpnia na Okęciu nie widziałam nic Dermiki, z polskich kosmetyków był jedynie Eris, ale ceny o wiele wyższe niż w normalnych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_s Re: Algamarina Dermiki 29.08.02, 07:34 Gość portalu: Marta napisał(a): > Gość portalu: ala_s napisał(a): > > > Wiem, że seria ma sie "ku schyłkowi"... Czy warto ją kupić, czy lepiej > > zainwestować w coś detoksykującego z górnej półki. Ratujcie, za pare dni > > bede w strefie, wiec... > ---------- > Ja jej używałam jakies pół roku temu.Kremy przyzwoite, zwłaszcza na dzień > dobrze nawilża i ładnie się wchłania, ale żadnych rewelacji z moja cera nie > uczyniły.Za to pod koniec użytkowania, algi zawarte w kremie zaczęły sie > rozkładać i śmierdziały jak stare ryby.A tak z ciekawości się spytam,w jakiej > sterefie bezcłowej ty chcesz je kupić? Na poczatku sierpnia na Okęciu nie > widziałam nic Dermiki, z polskich kosmetyków był jedynie Eris, ale ceny o wiele > > wyższe niż w normalnych sklepach. No tak, jak sie pisze wieczorem to nieprecyzyjnie - zastanawiam sie nad Bothermem i to te kosmetyki chce kupic w strefie. To jak - inwestowac w Botherm, czy pozostac przy Dermice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Algamarina Dermiki IP: 217.98.124.* 29.08.02, 07:45 Ja bardzo lubię Algamarinę i uważam,że jest jedną z lepszych serii na polskim rynku kosmetycznym.......ale Biotherm na duty free pewnie bym sobie też kupiła!!!!.......nie ma to jak konkretna odp , no nie? hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Algamarina Dermiki IP: 207.136.184.* 29.08.02, 09:18 Biotherm jest niestety duuuużo droższy od Dermiki, ale dla mnie Hydra-Detox super. Używam fluidu do cery mieszanej i maseczki i mogę je spokojnie polecić, choć nie zauważyłam rewelacji w stylu "oczyszczanie porów", o których tu kiedyś czytałam. Nawiża za to świetnie i rozjaśnia cerę. Z Algamariny używałam tylko maseczki i też ją b. lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula_75 Re: Algamarina Dermiki IP: 195.116.220.* 29.08.02, 10:52 Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie kupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_s Re: Algamarina Dermiki IP: 62.29.137.* 29.08.02, 15:09 Właśnie się dowiedziałam od pani z Dermiki (via e-mail), że seria Algamrina jest dla 20-latek. No to u mnie już jakiś czas temu te 20 lat minęło. Kupię więc Biotherm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Algamarina Dermiki IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 29.08.02, 15:13 dla mnie nie ma wątpliwości- biotherm! zwłaszcza jak masz okazję kupic taniej. nie mam dobrego zdania o dermice - cenię jedynie tonik dermika spa w sprayu,a teraz spodobała mi się seria apteczna dermicea. natomiast zwykłe kosmetyki tej firmy cięzko się wchłaniają i w ogóle jakos mi nigdy nie pasowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Algamarina Dermiki IP: 207.136.184.* 29.08.02, 15:49 Gość portalu: Ula_75 napisał(a): > Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie kupić. > Pozdrawiam Maseczka jest fajna: nakłada się grubą warstwę i nadmiar ściera po 10 min. W czasie nakładania lekko chlodzi bo ma mentol. Dobrze nawilża. Piszą też,że działa jak masaż limfatyczny, ale tu muszę uwierzyć na słowo, bo jakiejś rewelacji na twarzy nie odczuwam. Ale ogólnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Algamarina Dermiki - maseczka 29.08.02, 16:18 to jak taka dobra, to fajnie, ze ja dostalam w bonusie;)) i krem na dzien tez, ale krem poczeka w kolejce. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Maseczka-sprostowanie. IP: 207.136.184.* 30.08.02, 09:36 Gość portalu: Kajka napisał(a): > Gość portalu: Ula_75 napisał(a): > > > Kaja, możesz napisać coś więcej o tej maseczce bo właśnie chcę ją sobie > kupić. > > Pozdrawiam > > Maseczka jest fajna: nakłada się grubą warstwę i nadmiar ściera po 10 min. W > czasie nakładania lekko chlodzi bo ma mentol. Dobrze nawilża. Piszą też,że > działa jak masaż limfatyczny, ale tu muszę uwierzyć na słowo, bo jakiejś > rewelacji na twarzy nie odczuwam. Ale ogólnie polecam Ups, ale ja tu opisałam maseczkę Biothermu, a Tobie chyba chodzi o Algamarina? Ta też jest fajna, ale nie ma mentolu i nie udaje masażu limfatycznego. Dobrze nawilża i jest trochę bardziej odżywcza. Zapach ma przyjemny - taki relaksujący. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Maseczka-sprostowanie. 30.08.02, 11:54 ooops, fakt. no ale nic to, dermika tez moze byc, zwlaszcza ze za free;) biotherm - next time;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula_75 Re: Algamarina Dermiki IP: 195.116.220.* 30.08.02, 08:03 Dzięki Kaja za odpowiedz. Mam ją dostać w bonusie z podetu. Zamówiłam sobie serię na naczynka z witaminą P. Napiszę jak się będzie sprawdzać na mojej czerwonej bużce:))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś