Gość: justy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 06:33 Ciekawi mnie, czy krem antyperspiracyjny Vichy, który stosujesz brudzi ubrania na biało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fredzia Re: do ewkam IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 29.08.02, 07:38 Mnie tez to ciekawi :) Chce go kupic, wiec czy moglabyc tez napisac czy stostuje sie go na noc(i zmywa ranem) i jakie sa oczywiscie efekty :). Kiedys uzywalam zwyklych antyperspirantow vichy(niestety za slabe) i pozostaly mi slady na ubraniach... biale, takie plamy 'zasolenia'. Pzdr, fredzia Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: do ewkam 29.08.02, 11:18 myślę, że ten list jest do mnie (pewnie "palcówka" i zabrakło a w ewakam), stosuję Vichy -7 dni na dzień, nie znalazłam informacji, czy na noc czy nie, stosuję zgodnie z ulotką na dzień, zdarzyło mi się nawet po goleniu i nie podrażnił mi skóry, nie zauważyłam zabrudzeń na ubraniach, przetrwałam dzieki temu gorące dni, mam też starą wersję antyperspirantów Vichy i zgadzam się, że nie trzymaja się dobrze, może zaryzykuję dla uzupełnienia tego nowego 24h z atmiserem, znajoma ma i bardzo sobie chwali, aha - na noc zawsze zmywam antyperspiranty, nie uzywam nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: do ewkam IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 29.08.02, 11:30 Zgadzam się co do tej siedmiodniówki - jest extra. Ja też stosuję na dzień, tak jak sugerują na ulotce, czyli dwa dni z rzędu i potem mam siedem dni spokój. Ubrań nie brudzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: do ewakam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:10 Dziękuję za informację i sorry za tę literówkę Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś