Dodaj do ulubionych

najlepsza farba do włosów

29.08.02, 09:47
Dziewczyny, proszę podzielcie się swoimi spostrzeżeniami.

Ja do tej pory zachwycona byłam Open Color L'Oreal, ale mój entuzjazm
stopniał...
Obserwuj wątek
    • misiunia2 Re: najlepsza farba do włosów 29.08.02, 09:56
      POLY COLOR BRILLANCE - zdecydowanie! pieknie nablyszcza wlosy
      ja uzywam od trzech lat - wlosy nie sa zniszczone, maja piekny blask i
      intensywny kolorek (blisko czerwieni), milo sie uzywa, jest wydajna, a zaraz po
      farbowaniu wlosy sa... mmm... SUPER!
      naprawde polecam
      warto zajrzec do Rossmanna, bo tam jest nieustajaca promocja i mozesz ja kupic
      za 19.90 zamiast 25-26 zl

pozdrawiam
      • Gość: Helena Re: najlepsza farba do włosów IP: 213.134.140.* 29.08.02, 10:02
        Tylko gama Majirel L'Oreal Profesionell.
        Zadne tam supermarketowki; farby salonowe sa o niebo trwalsze, lepsze, a przy
        tym lagodniejsze, kolor jest bardziej nasycony, nie blaknie, nie zmienia sie,
        popiele nie zolkna, czerwienie nie plowieja w oczach. Wlosy pozostaja miekkie i
        blyszczace. Ostatnie po 3 latach farbowania Majirel w salonie nalozylam w
        pilnej potrzebie L'Oreal ta co Mielcarzowa reklamuje. Wlosy mialam drutowate,
        kolor nie ten, pozniej z bezu zrobil sie raczej zoltawo miodowy i wogle do dupy
        taka impreza. Odkuruje wlosy i ide robic do fryzjera.
        H.
    • rossa_ Re: najlepsza farba do włosów 29.08.02, 10:16
      Dla mnie bezkonkurencyjna jest Feria L'oreala. Najtrwalsza, lepsza niż
      profesjonalne farby L'oreala u fryzjerów. I cudnie lśni na włosach.
      • Gość: Annah. Re: najlepsza farba do włosów IP: 195.226.103.* 29.08.02, 10:36
        Dla mnie najtrwalsze, a zatem najlepsze sa farby Wella. Na innych kolor nie
        trzymal sie nigdy tk dobrze, a wyprobowalam juz wiele innych firm.
        • rossa_ Re: najlepsza farba do włosów 29.08.02, 10:48
          Jak widać każdy włos lubi co innego- dla mnie farby Welli są najgorsze pod
          słońcem i salony fryzjerskie pracujące na Welli omijam szerokim łukiem, półki w
          sumermarketach z ich produktami też.
          Czyli trzeba próbować :))
          • silie Re: do Rossy 29.08.02, 12:19
            A powiedz, czy po Feeri są odrosty, tzn, czy to jest typowa farba, czy bardziej
            szampon, który stopniowo się zmywa? Bo OpenColor jest do bani;(((
            Dzięki z góry;)
            pzdr, s.
            • Gość: Helena Re: do Rossy IP: 213.134.140.* 29.08.02, 12:22
              Jak tylko weszla to uzywalam jej ze dwa miesiace - to farba i sa po niej
              odrosty. Czerwienie maja podobno bardzo dobre. Ja uzywalam blondow i sa do bani
              baaardzo nienaturalne i "plastikowe"
              H.
          • agul1 Re: najlepsza farba do włosów 29.08.02, 12:22
            O, ja mam to samo z Wellą, niby ładne kolorki i w ogóle, ale za każdym razem,
            jak mi robili kolor, to ani nie wychodził taki, jak chciałam, ani nie trzymał
            się tyle ile powinien, czyli przynajmniej dwa tygodnie. To chyba nie jest duże
            wymaganie, a jednak nie zostało spełnione. Od kilku lat omijam salony welli
            dużym łukiem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka