Dodaj do ulubionych

do hulających :) :)

26.08.05, 14:07
Mam pytanie do dziewczyn kręcących hula hop: co robicie z rękoma bo przyznam
szczerze, ze mieć rozpostarte przez 30 min to troche męczące. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Nessie Re: do hulających :) :) IP: *.acn.waw.pl 26.08.05, 14:42
      Zaciekawił mnie temat. :) Hula hop, toż to powrót do dzieciństwa! Domyślam się,
      że pozwala wymodelować mięśnie brzucha? Ale 30 minut... Chyba bym nie wytrzymała!

Czy możesz mi powiedzieć, gdzie ćwiczysz? Mam małe mieszkanie i boję się, że nie
      znajdę dużej otwartej przestrzeni na to hulanie...
      • Gość: motyl noga Re: do hulających :) :) IP: *.chello.pl 26.08.05, 17:49
        Wyrabia też talie osy :) :) Ja hulam sobie w domu i wydaje mi sie, ze wcale nie
        trzeba bardzo dużej przestrzeni. Jak Cię to zainteresowało to tu możesz poczytać
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=22477928&a=22477928Pozdrawiam
        • Gość: Nessie Re: do hulających :) :) IP: *.acn.waw.pl 28.08.05, 15:49
          Dzięki - wątek przeczytałam i wczoraj poleciałam do hipermarketu kupić sobie
          kółko! :) Ależ mnie dzisiaj bolą mięśnie brzucha!!! Na pewno jest to ciekawsze
          ćwiczenie niż te nieszczęsne, nudne brzuszki. Tyle że jednak ja mam za mało
          miejsca u siebie i muszę ćwiczyć w "salonie", ku uciesze reszty rodziny :)))

Moje kółko czymś grzechocze w środku, chyba je wypatroszę, bo się czuję jak
          kapłanka voodoo czy cuś ;)

Aha, co do rąk, to zamierzam w nich trzymać książkę, jak tylko dojdę do
          odpowiedniej wprawy. Teraz, gdy tylko przestaję uważać, kółko mi zjeżdża do
          poziomu kostek :D
          • Gość: berahej:-) Re: do hulających :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:45
            kręcę od około 2 tygodni i kręcąc wczoraj też pomyślałam, że wyklikam tu wątek o
            rękach, z którymi rzeczywiście nie wiadomo co zrobić, uprzedziłaś mnie:-)))
            Ja najczęściej trzymam je ugięte i skierowane do siebie, ale czasem, dla odmiany
            prostuję, czasem zakładam splecione na kark (wtedy trochę trudniej hulać), a
            czasem trzymam w jednej pilota i pstrykam po kanałach tv:-))
            Miłego hulania:-)
            • Gość: motyl noga Re: do hulających :) :) IP: *.chello.pl 01.09.05, 19:51
              Ja sobie wymyśliłam, że bede je trzymać splecione za głową to wtedy
              piersi "idą" ładnie do góry i będą jędrniejsze :) :) ale czy to pomoże...ponoć
              wiara czyni cuda :) :)
              • Gość: paulinka Re: do hulających :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:56
                Ja tez hulam sobie i jest suuuuuuuuuuper !! W sam raz dla leniwych :) W tym
                czasie ogladam TV a z rekami..hm jakos je przy sobie trzymam, ale tez musze
                spróbować z tym karkiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka