dzimba 26.08.05, 18:08 Jak rozpoznać celulitis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leila Re: CELUlitis IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.08.05, 22:43 pustki na tym forum świadczą tylko o tym, że jest to temat tak "ograny" przez prasę w sezonie wiosenno-letnim, że aż się nie chce o tym pisać, mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Re: CELUlitis 27.08.05, 18:49 Ojejuniu, kochana - mogłaś się w takim razie nie przemęczać i nie pisać tej odpowiedzi.. odpocznij, na pewno się zmęczyłas. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: CELUlitis 27.08.05, 20:08 może "leila" sugerowała Ci, żebyś zajrzała do babskiej prasy. Wygląda to w sumie nieciekawie, taka nierówna powierzchnia ciała i niestety z własnego doświadczenia Ci napiszę, że metodami domowymi trudno to coś zlikwidować. Specjaliści polecają dużo ruchu, masaże, zdrową dietę i dopiero na końcu te wszystkie cudowne kremy; ja stosowałam Elancyl, który pomógł mi dorażnie. Jeśli Twoja mama też ma cellulit to masz problem Odpowiedz Link Zgłoś