Gość: kika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 16:31 Z tego co wiem sklep znajduje sie tylko warszawie, bardzo mi sie spodobaly te kosmetyki ale wolalabym wczesniej uslyszec jakies opinie, pozdrawiam i dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mekk Re: L'occitane - czy ktos probowal tych kosmetyko 29.08.02, 17:01 Fajny krem do stóp, pięknie pachnie lawendą. Podobno bardzo dobre jest shea butter 100%, czyli masło karite, dla suchej skóry. Ale drogie, pudełko 100g kosztuje coś koło 180 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: L'occitane - czy ktos probowal tych kosmetyko IP: 195.114.182.* 29.08.02, 18:55 krem do rąk - dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: L'occitane - czy ktos probowal tych kosmetyko 29.08.02, 19:21 są dobre, ale jakość niedekwatna do absurdalnej ceny:) wolę body shop:))) Odpowiedz Link Zgłoś
staua www.loccitane.com 29.08.02, 22:15 To ich strona. Uzywam masla karite do ust, jest to najlepszy balsam do ust jaki kiedykolwiek mialam. Bardzo lubie tez plyny do kapieli (seria "Les jardins de L'Occitane), mialam Lotos, a teraz Werwene, ladnie pachna i dobrze sie pienia, maja dodatki ziol i skora jest po kapieli bardzo gladka. Obecnie mam tez peeling do twarzy z serii z oliwa, dobry, ale ma, jak dla mnie, troche za malo scierajacych ziarenek, mam tez (ostatni zakup) wode do zelazka i perfumowania np. poscieli o zapachu lipy. Jest super, ale to nie kosmetyk, oczywiscie. Uwazam, ze L'Occitane jest lepsze niz Body shop, ale nie maja takiego asortymentu (np. kosmetykow kolorowych), Zawsze mi sie wydawalao, ze ceny maja podobne do siebie...moze w Polsce jest, jak zwykle, drozej, tego nie wiem, ale i tak ktos, kto chce kupowac w Polsce, nie ma wyboru, bo Body Shopu, jak piszecie, nie ma. Podsumowujac, to co mialam i mam z L'Occitane podoba mi sie i na pewno kupie wiecej. Podoba mi sie poza tym ich ideologia naturalnosci i nic mnie nie uczula...no i Braille na etykietach jest ciekawym pomyslem, jeszcze co prawda nie widzialam w ich sklepie osoby niewidomej, ale dobrze, ze maja te opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
staua pomylka 29.08.02, 22:22 Vetiver, nie werwena - sprawdzilam wlasnie w lazience. A co do cen, to tez sprawdzilam i na pewno maja bardzo podobne do Body Shopu. Mozna sprawdzic np. na stronie francuskiej - sa tam ceny w Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: L'occitane - czy ktos probowal tych kosmetyko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:07 kolorowki i pielegnacji twarzy nie probowalam, uzywalam natomiast plynow do kapieli i zeli pod prysznic, wg mnie rewelacyjne. np. zele z serii karite - wydajne, slicznie pachna, nawilzaja; swietny jest tez oliwkowy z peelingiem. niestety ceny okropne. w warszawie sa 2 sklepy: w GM i w Atrium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: L'occitane - czy ktos probowal tych kosmetyko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 00:49 Dzięki za wszystkie opinie, chyba się skuszę na olejek o zapachu gruszki i lipy, naprawdę pięknie pachnie.Tylko te ceny:( No cóż ale czasem trzeba sobie to życie umilić no nie;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś