Dodaj do ulubionych

dermatolog -LUBLIN

01.09.05, 13:11
czy możecie mi polecić dobrego dermatologa na terenie Lublina?
Obserwuj wątek
    • wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 01.09.05, 21:49
      dr Roguś-Skorupska, przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej w środy (chyba?),
      ma też swój gabinet, ale niestety nie wiem gdzie :( Wyleczyła mój trądzik, a
      nie było to wcale proste zadanie ;)

był niedawno podobny wątek - może poszukaj w archiwum?
      • Gość: maxi Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:07
        Potwierdzam- najlepszy dermatolog w Lublinie!
        • Gość: eliani Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:44
          A w jaki sposób Cie leczyla???
          • Gość: ultramaryna Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.inter1.pl / 80.50.60.* 02.09.05, 12:35
            a masz może do niej numer telefonu? I ile kosztuje wizyta? Z gory dziekuje za
            informacje
            • Gość: Qała Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:52
              Chyba w Luxmedzie przyjmuje w ramach NFZ, czyli bezpłatne wizyty, CHYBA ;-)
    • Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 02.09.05, 16:46
      ja nie polecałabym Ci p.Skorupskiej,poszłam kiedys do niej z problemem
      pękających naczynek to powiedziała mi ze to alergia(?!),ale ponoć dobrze zna
      sie na trądziku itp. Polecam natomiast dr Borzęckiego-przyjmuje w ok.
      Racławickich.
      • wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 02.09.05, 18:26
        Wika, no właśnie ja słyszałam, że dr Borzęcki jest dobry w sprawach
        naczynkowych z kolei - że dobrze zamyka pęknięte naczynka itp.

Masz może do niego jakieś namiary?
        • Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 04.09.05, 22:45
          Wunia,cieżka sprawa z tymi namiarami-bo zapodziałam gdzies telefon do niego,ale
          jeśli jesteś z Lublina to wytłumacze Ci dokładnie gdzie on ma swój
          gabinet.Napisz czy chcesz.Pozdrawiam!
      • Gość: Rjkshkf Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:48
        Przyjmuje też na Łęczyńskiej 1
    • magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 15:05
      hej,ja juz sie troche leczę u dr.Borzęckiego ,zmienił gabinet,teraz przyjmuje na 1Maja 51,to jest zaraz przy PKP(okropna okolica) , a telefon 5329090,ale wczoraj sie dowiedziałam,ze ma wolne miejsca dopiero w listopadzie,POZDRAWIAM
      • aga_ww Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 15:50
        Magdex4- na co leczysz sie u niego?Ja tez sie wciaz bije z myslami pojscia na
        zabieg zamkniecia naczynek, i chce i sie boje, bo to nie jest latwa sprawa,
        ponadto moze sie nie udac(co mnie przeraza:().Mam sporo popekanych, wlasciwie
        to nie wychodze z domu bez zielonego korektora, ktory i tak ich calkowicie nie
        tuszuje...chcialabym usunac naczynka z policzkow i nosa.czy ten lkarz nie
        przerazi sie ich stanem?ciekawa jestem jakie ma doswiadczenie i ile bierze za
        usluge?
        Pozdro
        • magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 19:12
          hej,ja sie lecze u niego na trądzik,dlatego nie mogę Ci nic doradzic,wizyty tam na 1 maja są bezpłatne,ludzi u niego jest zawsze pełno,chwalą go sobie,ja sama nie wiem za bardzo ,on juz jest moze z 5 dermatologiem do którego chodzę i praktycznie kazdy zaleca mi to samo a i tak cały czas trądzik mam,chociaz cały czas słyszę ze nie mam co narzekac.Spróbuj,wizyta nic nie kosztuje.
          • wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:04
            Magdex, od trądziku fachowcem jest właśnie dr Skorupska. Mnie wyleczyła, więc
            polecam z czystym sumieniem :) Dziś właśnie rozentuzjazmowana super stanem mojej
            cery olałam wcześniej umówioną wizytę u niej... OOOoops - zobaczymy, czy się to
            na mnie negatywnie nie odbije... ;-)
        • Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 07.09.05, 20:05
          Aga..on na pewno się nie przerazi tym co masz...bo ponoc widział juz wiele
          strasznych rzeczy na skórze itp.Ja poszłam do niego też z naczynkami których
          mam wiele na dekolcie,jak dla mnie to są one straszne,a on podeszedł do tego
          bardzo normalnie.Powiedział tyle "to się zamknie" Chętnie bym poszła na
          zabieg,ale jest to dość kosztowne i chyba nie zawsze skuteczne...
          • wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:01
            sorry wielkie dziewczyny, nawet nie zauważyłam, że są nowe wiadomości w tym
            wątku :(((( ja właśnie w kwestii naczynek chciałam się do dra Borzęckiego udać,
            najlepiej na skleroterapię - nie wiecie, czy robi i ewentualnie za ile?

• magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:16
      Wunia83,mogłabyś mi napisać gdzie przyjmuje drSkorupska,chociaz ja juz chyba nie mam siły na kolejnego lekarza,ktory znowu zaaplikuje mi kolejną masc za koło 40zł,której jeszcze nie miałam.Czy mogłabys mi napisać czym Cię leczyła, wiem ze to zalezy od przypadku, ale jestem po prostu ciekawa
      • Gość: M. Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.102.* 07.09.05, 22:44
        ja też się u dr Skurupskiej wyleczyłam z trądziku - leczyła mnie Differinem, Clindacne, Methronidazolem i Skinorenem (w różnych fazach leczenia inny dobór maści),a doustnie na początku tetrarysal.
        przyjmuje też w Erisie, na Wieniawskiej
        • frrancuzeczka Re: dermatolog -LUBLIN 08.09.05, 18:37
          a czy wiecie cos na temat dr Pawluczuk? ja ide do niej jutro po raz pierwszy i
          po raz pierwszy do drermatologa w ogole! dobra z niej lekarka?wiecie cos?
      • Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 08.09.05, 18:38
        wiem, że przyjmuje w poradni dermatologicznej na 3 maja..ale tam trzeba czekać
      • wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 09.09.05, 13:17
        dr Skorupska nie przyjmuje już w Erisie - otworzyła swój własny gabinet, poza
        tym przyjmuje dalej w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej w środy po południu -
        trzeba trochę wcześniej dzwonić, bo zwykle są dzikie tłumy ;-)

mnie leczyła doustnie Tetralysalem, a z maści (to na noc) na zmianę Aknemycin i
        Differin; na dzień kazała używać jakiegoś dobrego, porządnie nawilżającego kremu

aha, na pewnym etapie był jeszcze taki specyfik robiony w aptece

:)
        • Gość: kiki Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 12.09.05, 21:10
          widze, że wszystkich leczy tym samym...
    • Gość: Promoartes [...] IP: 80.51.249.* 08.09.05, 19:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: google Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:55
        ...kamfora, gliceryna, olejek eukaliptusowy, mentol oraz wapń... Kiepski skład
        jak na działanie przeciwtrądzkowe. To raczej skład nawilżająco-chłodzącego
        kremu do stóp z półki Aromaterapia.
    • Gość: terminatriX a wiecie kto w Lublinie db usuwa blizny laserem IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 21:36
      erbowo-yagowym?
    • i.kropkaa Re: dermatolog -LUBLIN 12.09.05, 22:34
      jesli masz taka mozliwosc, to ja polecam moja pania doktor beate bełz-łagoda,
      ktora przyjmuje w przychodni dermatologicznej w zamosciu. wiele osob z lublina
      jest tam zarejestrowanych, ze wzgladu na ta dermatolog. serdecznie ja polecam.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka