pies_podwojny 01.09.05, 13:11 czy możecie mi polecić dobrego dermatologa na terenie Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 01.09.05, 21:49 dr Roguś-Skorupska, przyjmuje w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej w środy (chyba?), ma też swój gabinet, ale niestety nie wiem gdzie :( Wyleczyła mój trądzik, a nie było to wcale proste zadanie ;) był niedawno podobny wątek - może poszukaj w archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:07 Potwierdzam- najlepszy dermatolog w Lublinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliani Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:44 A w jaki sposób Cie leczyla??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultramaryna Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.inter1.pl / 80.50.60.* 02.09.05, 12:35 a masz może do niej numer telefonu? I ile kosztuje wizyta? Z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qała Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:52 Chyba w Luxmedzie przyjmuje w ramach NFZ, czyli bezpłatne wizyty, CHYBA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 02.09.05, 16:46 ja nie polecałabym Ci p.Skorupskiej,poszłam kiedys do niej z problemem pękających naczynek to powiedziała mi ze to alergia(?!),ale ponoć dobrze zna sie na trądziku itp. Polecam natomiast dr Borzęckiego-przyjmuje w ok. Racławickich. Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 02.09.05, 18:26 Wika, no właśnie ja słyszałam, że dr Borzęcki jest dobry w sprawach naczynkowych z kolei - że dobrze zamyka pęknięte naczynka itp. Masz może do niego jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 04.09.05, 22:45 Wunia,cieżka sprawa z tymi namiarami-bo zapodziałam gdzies telefon do niego,ale jeśli jesteś z Lublina to wytłumacze Ci dokładnie gdzie on ma swój gabinet.Napisz czy chcesz.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rjkshkf Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:48 Przyjmuje też na Łęczyńskiej 1 Odpowiedz Link Zgłoś
magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 15:05 hej,ja juz sie troche leczę u dr.Borzęckiego ,zmienił gabinet,teraz przyjmuje na 1Maja 51,to jest zaraz przy PKP(okropna okolica) , a telefon 5329090,ale wczoraj sie dowiedziałam,ze ma wolne miejsca dopiero w listopadzie,POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ww Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 15:50 Magdex4- na co leczysz sie u niego?Ja tez sie wciaz bije z myslami pojscia na zabieg zamkniecia naczynek, i chce i sie boje, bo to nie jest latwa sprawa, ponadto moze sie nie udac(co mnie przeraza:().Mam sporo popekanych, wlasciwie to nie wychodze z domu bez zielonego korektora, ktory i tak ich calkowicie nie tuszuje...chcialabym usunac naczynka z policzkow i nosa.czy ten lkarz nie przerazi sie ich stanem?ciekawa jestem jakie ma doswiadczenie i ile bierze za usluge? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 19:12 hej,ja sie lecze u niego na trądzik,dlatego nie mogę Ci nic doradzic,wizyty tam na 1 maja są bezpłatne,ludzi u niego jest zawsze pełno,chwalą go sobie,ja sama nie wiem za bardzo ,on juz jest moze z 5 dermatologiem do którego chodzę i praktycznie kazdy zaleca mi to samo a i tak cały czas trądzik mam,chociaz cały czas słyszę ze nie mam co narzekac.Spróbuj,wizyta nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:04 Magdex, od trądziku fachowcem jest właśnie dr Skorupska. Mnie wyleczyła, więc polecam z czystym sumieniem :) Dziś właśnie rozentuzjazmowana super stanem mojej cery olałam wcześniej umówioną wizytę u niej... OOOoops - zobaczymy, czy się to na mnie negatywnie nie odbije... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 07.09.05, 20:05 Aga..on na pewno się nie przerazi tym co masz...bo ponoc widział juz wiele strasznych rzeczy na skórze itp.Ja poszłam do niego też z naczynkami których mam wiele na dekolcie,jak dla mnie to są one straszne,a on podeszedł do tego bardzo normalnie.Powiedział tyle "to się zamknie" Chętnie bym poszła na zabieg,ale jest to dość kosztowne i chyba nie zawsze skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:01 sorry wielkie dziewczyny, nawet nie zauważyłam, że są nowe wiadomości w tym wątku :(((( ja właśnie w kwestii naczynek chciałam się do dra Borzęckiego udać, najlepiej na skleroterapię - nie wiecie, czy robi i ewentualnie za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
magdex4 Re: dermatolog -LUBLIN 07.09.05, 22:16 Wunia83,mogłabyś mi napisać gdzie przyjmuje drSkorupska,chociaz ja juz chyba nie mam siły na kolejnego lekarza,ktory znowu zaaplikuje mi kolejną masc za koło 40zł,której jeszcze nie miałam.Czy mogłabys mi napisać czym Cię leczyła, wiem ze to zalezy od przypadku, ale jestem po prostu ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.102.* 07.09.05, 22:44 ja też się u dr Skurupskiej wyleczyłam z trądziku - leczyła mnie Differinem, Clindacne, Methronidazolem i Skinorenem (w różnych fazach leczenia inny dobór maści),a doustnie na początku tetrarysal. przyjmuje też w Erisie, na Wieniawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: dermatolog -LUBLIN 08.09.05, 18:37 a czy wiecie cos na temat dr Pawluczuk? ja ide do niej jutro po raz pierwszy i po raz pierwszy do drermatologa w ogole! dobra z niej lekarka?wiecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 08.09.05, 18:38 wiem, że przyjmuje w poradni dermatologicznej na 3 maja..ale tam trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: dermatolog -LUBLIN 09.09.05, 13:17 dr Skorupska nie przyjmuje już w Erisie - otworzyła swój własny gabinet, poza tym przyjmuje dalej w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej w środy po południu - trzeba trochę wcześniej dzwonić, bo zwykle są dzikie tłumy ;-) mnie leczyła doustnie Tetralysalem, a z maści (to na noc) na zmianę Aknemycin i Differin; na dzień kazała używać jakiegoś dobrego, porządnie nawilżającego kremu aha, na pewnym etapie był jeszcze taki specyfik robiony w aptece :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: dermatolog -LUBLIN IP: 212.182.94.* 12.09.05, 21:10 widze, że wszystkich leczy tym samym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promoartes [...] IP: 80.51.249.* 08.09.05, 19:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: dermatolog -LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:55 ...kamfora, gliceryna, olejek eukaliptusowy, mentol oraz wapń... Kiepski skład jak na działanie przeciwtrądzkowe. To raczej skład nawilżająco-chłodzącego kremu do stóp z półki Aromaterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminatriX a wiecie kto w Lublinie db usuwa blizny laserem IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 21:36 erbowo-yagowym? Odpowiedz Link Zgłoś
i.kropkaa Re: dermatolog -LUBLIN 12.09.05, 22:34 jesli masz taka mozliwosc, to ja polecam moja pania doktor beate bełz-łagoda, ktora przyjmuje w przychodni dermatologicznej w zamosciu. wiele osob z lublina jest tam zarejestrowanych, ze wzgladu na ta dermatolog. serdecznie ja polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś