Dodaj do ulubionych

THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!!

02.09.05, 19:34
J.W. ZA 25 SZTUK PŁACISZ 29 ZŁ. PODAJĘ LINK:
www.efedryna.com/
Obserwuj wątek
    • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 02.09.05, 21:16
      zajebiscie! kto pierwszy zamawia?;p
    • Gość: kasia Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:27
      ja w tej sprawie - ktos juz to tam bral? a kto to spzedaje? jest jakis kontakt
      bezposredni np. Gadu gadu czy cos??
      • kamiss11 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 02.09.05, 21:55
        musisz sie dowiedzieć sama czegoś wiecej na tej stronie, ja znalazłam ją
        przypadkowo i dlatego dołączyłam link, bo wiem, ze wiele kobitek chce kupić
        tylko na próbę, a nie wyrzucać odrazu ponad 100 zł.
        • kamiss11 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 02.09.05, 21:57
          jeszcze lepiej! teraz mozna też kupić 16 kapsułek za 19 zł.
    • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 02:10
      Witam. Widzę ze na forum przewija się adres naszego sklepu. Jednocześnie
      informuję że jesteśmy dostępni na Gadu Gadu którego numer podany jest na
      stronie www.efedryna.com - chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiam.
      • Gość: sonia Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.eu.org 03.09.05, 11:24
        ja zamówiłam wczoraj.Myślę,że dobrze,że można kupić próbkę,bo po tygodniu
        stosowania będzie można sprawdzić czy są juz choć te minimalne efekty.
        Wolę wydać 19zł niz ponad stówkę i nic z tego nie mieć.Myslę,ze to uczciwe,a
        jesli sprzedawca nie miałby pewności co do skutecznosci preparartu to próbki do
        sprzedaży by nie wystawiał.Ja chętnie przetestuje.
      • hermina5 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 03.09.05, 11:29
        Fajnie. A efedryna to pochodna amfetaminy. Sorry, głupota bab poraża, to juz
        nie lepiej walić czystą amfę?:P
        • hermina5 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 03.09.05, 11:31
          Ja pierdykam, we łbie sięto nie miesci - dają jasny opis dzialania tego czegoś,
          a one chcą testować. Moze kup sobie czystą amfetaminę kolezanko?!
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:50
            Wiadomo od kiedy pamietam ze EFEDRYNA TO NIE TO SAMO CO AMFETAMINA - inaczej
            nie bylo by to dostępne w krajach UNII - POZDRAWIAM www.efedryna.com
            • Gość: monika Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 15:15
              definicja efedryny z wikipedii.pl

Efedryna (ATC: R 03 CA 02) - alkaloid roślinny, pochodna fenyloetyloaminy.
              Nazwa systematyczna: 2-(metyloamino)-1-fenylopropan-1-ol. Występuje w przęśli
              (Ephedra sinica), oraz cisie (Taxus baccata). Preparaty roślinne zawierające
              efedrynę były stosowane od tysięcy lat w medycynie chińskiej (ma huang) w celu
              leczenia przeziębień i astmy. W ciągu ostatnich dzisięcioleci efedryna jest
              produkowana syntetycznie.

Działa bezpośrednio, pobudzająco na układ współczulny (na receptory α-
              adrenergiczne i β-adrenergiczne) oraz pośrednio poprzez uwalnianie
              noradrenaliny z zakończeń nerwowych. Z tego względu przy powtarzanym podawaniu
              występuje zjawisko tachyfilaksji. Każda następna dawka podawana w krótkim
              czasie powoduje mniejszy skutek farmakologiczny. Obecnie coraz rzadzej
              stosowana w lecznictwie, zostaje zastąpiona środkami o bardziej specyficznym
              działaniu.

Najważniejsze działania efedryny to:

podwyższenie ciśnienia tętniczego krwi (skurcz naczyń oporowych)
              zwiększenie siły skurczu mięśnia sercowego
              przyśpieszenie akcji serca
              rozszerzenie oskrzeli (rozkurcz mięsni gładkich oskrzeli)
              działanie pobudzające na ośrodkowy układ nerwowy
              zwiększenie przepływu krwi przez tętnice wieńcowe, mózgowe i zaopatrujące
              mięśnie prążkowane
              zmniejszenie przepływu przez tętnice trzewne oraz zaopatrujące skórę
              Przypomina adrenalinę, ale nie ulega rozkładowi w układzie pokarmowym. Dawniej
              była stosowana w leczeniu astmy oskrzelowej. W medycynie chińskiej stosowana od
              4 tysięcy lat. Obecnie najczęściej bywa stosowana w preparatach leczniczych
              takich jak : Tussipect, Proasthmin, Allergoasthmin.

Bywa używana jako środek dopingujący. Może powodować uzależnienie psychiczne
              ale z powodu rosnącej tolerancji nie można jej długo stosować.

Ze względu na łatwiejszą dostępność bywa używana jako substytut amfetaminy.

Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Efedryna"
              • Gość: monika Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 15:16
                aha, jeszcze jedno - milego uzywania!!!!
                • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:32
                  Tak to prawda co Pani napisała. Ale my nie mowimy o 500 mg tabletce efedryny
                  tylko o 8% wyciagu efedryny. Nawet alkohol w małych ilościach jest leczniczy.
                  www.efedryna.com - zapraszam
          • Gość: sonia Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.eu.org 03.09.05, 16:24
            w łeb możesz się walnąć sama bo efedryna nie jest pochodna amfetaminy z prostych
            przyczyn- amfetamina to syntetyk,a efedryna to związek pochodzenia roślinnego.
            Jeśli zjesz pół kilo wit.c to też się zatrujesz,a ja jak zauwazyłaś zakupiłam
            próbkę.Jeśli nie przyniesie ona pożadanych efektów lub pojawią się jakiekolwiek
            skutki uboczne to oddam ją tobie.Może ci się umysł rozjaśni.
            • hermina5 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 03.09.05, 17:02
              Kpisz, czy o droge pytasz drogie dziecko? Jak efedryna jest roślinna to ja
              jestem Hans Klos...Jakbym nie pamietała boomu efedrynowego w postaci łykania 20
              tabletek tussipectu, ktory dawał kopa jak amfa i pozwalał siedzieć 3 dni do
              egzaminu...Doucz się moja droga, doucz...Opiaty tez sa pochodzenia roślinnego,
              no i co z tego? Przez to są zdrowsze i fajniejsza jazda jest?
              Kotku, możesz nie zdązyć, bo jak przedawkujesz, to zdązysz mieć wylew. Ale
              bierz to idiotko, bo na takie jak ty, rujnujące własne zdrowie tylko to słowo
              jest odpowiednie....
              • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 03.09.05, 21:07
                ja juz nic nie rozumiem:(
                • Gość: sonia Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.eu.org 04.09.05, 15:10
                  Efedryna to alkaloid występującym m.in. w roślinie Ephedra(stąd m.in. jej nazwa)
                  Tak,ze słaba jest twoja wiedza,doprawdy.
                  To,że jest w Tussipekcie i ze jej nadmierne spożycie może być nieciekawe w
                  skutkach,tego nie musisz mi tłumaczyć,bo jak ci napisałam,jakikolwiek
                  lek,przedawkowany,może doprowadzić do smutnych konsekwencji.
                  Nie zamierzam zastępowac posiłków Thermal Pro jesli o to ci chodzi.
                  Prócz czczej gadaniny nie masz chyba nic więcej do powiedzenia.
                  • imoe Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 04.09.05, 15:24
                    dziewczyny poczytajcie trochę!!! efedryna jest robiona syntetycznie!! i działa
                    tak jak amfa tylko słabiej, co nie zmienia faktu, że można się od niej uzależnic
                    i że jest szkodliwa dla organizmu. i w niektórych krajach jest wycofana już, bo
                    uznano ją za niebezpieczną. warto szprycowac się chemią??? nie lepiej trochę
                    pocwiczyc nawet w domu? albo chociaż przestac jeśc białe pieczywo i słodycze?
                    ale widze, że wszystkim dziewczynom nieźle odwaliło, nieważne co i nieważne
                    jakie skutki uboczne ważne że odchudza,... naprawdę radzę więcej o tym poczytac.
                    • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 04.09.05, 16:39
                      błehehe, ty się lepiej nie baw a nianie-ty masz swoje życie, inni swoje-proste.

i gdyby tak WSZYSCY byli cudowni jak ty, to by nie było takiej otyłości na
                      świecie...

...poprostu nie wszyscy sobie radzą, nie mają silnej woli, lepiej być całe
                      życie grubą? no chyba nie.
                      • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 16:55
                        w innym wątku wkleiłam link , tu też go wklejam:
                        www.kulturystyka.pl/artykul78/
                        cała prawda o efedrynie, i to wcale nie taka straaaaaaaaaaaaaaaaaszna!.
                        popieram, ci, co nie mają silnej woli nie muszą być grubi do końca życia.
                        • Gość: imoe Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 18:30
                          pewnie lepiej chemi połykac bo tak świetna jest. EOT
                          • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 04.09.05, 20:47
                            tyryryry zycie nie jest proste, trza se pomagac.
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:35
                Ja jestem na ten tema dosc dobrze wyksztalcony i twierdze (bo wiem) ze efedryna
                moze byc pochodna afetaminy ale cukier tez mozna zrobic z buraka i z
                tzciny :) "Roslinna" efedryna jest slabsza i zdrowsza. www.efedryna.com -
                zapraszam :)
            • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:33
              Madre aczkolwiek slowa ostre ;)
            • inecita Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 08.09.05, 17:19
              kokaina tez ma pochodzenie roslinne
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:53
                Tak jak piwo :) a tez w malych dawkach prozdrowotne :) zapraszam na
                www.efedryna.com
        • carmelaxxx Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 09.09.05, 17:39
          efedryna to efedryna a amfetamina to mafetamina, fakt ze dziaalnie podobne ale
          to nie jest pochodna
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:31
            To jest pochopdna ale nie pierwszego rzedu :)
    • Gość: fixi Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.09.05, 20:58
      podobno trzeba jeść ponad 1000 kal na tehrmalu, ale przecież zanika łaknienie,
      wiec co sie stanie jeżlei bedę jadła mało?
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:32
        Jesli bedzie Pani spozywala ponizej 1600 kalorii dzienie spowoduje to obnizenie
        sprawnosci psycho-fizycznej. Pozdrawiam www.efedryna.com
        • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 06.09.05, 15:37
          ja sie dygam zamowic, bo jestem niepelnoletnia.
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:09
            Osobom niepelnoletnim nie polecam a nawet odradzam stosowania (do zakonczenia
            pelnego wzrostu) Thermal Pro. www.efedryna.com - zapraszam
        • Gość: ela79op Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:46
          To ja już nic niewiem. Trzeba przyjmować 1600kcal dziennie???? Nigdy tyle nie
          jem. Mam jeść więcej bo biore odchudzające środki??
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:16
            Juz niedlogo pojawi sie dieta na stronie www.efedryna.com - zapraszam
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:08
        Tak, laknienie zaniknie ale do tego stopnia jaki jest potrzebny dla organizmu.
    • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.05, 07:57
      oby ta dietka pojawiła się jak najszybciej na Pana stronie :-)
      • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 08.09.05, 17:16
        ale ja juz nie rosne;p juz nie da rady od roku albo 2 lat tyle samo cm.

p.s. kupilam sobie chrom organiczny. 10zl 30 tabletek. i powiem wam, ze cudowny
        jest. w ogole nie chce mi sie jesc slodyczy. i dziala od razu! bo reguluje
        poziom cukru we krwi i jak zjesz np. batonika to sie nie rzucasz na
        nastepnego!! cudo!!:D:D:d hihihi a niektore babki plakaly, ze na nie chrom nie
        dziala. ja mam farta.
        • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 08.09.05, 17:17
          p.s. dzis zjadlam obojetnie poprostu marsa (to bylo slodycz pierwsza od
          tygodnia calego prawie)
          • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 08.09.05, 17:18
            jeszcze cos o czym zapomnialam. 1 tableteczka dziennie;p tanio!!
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:52
          Nie chce dolowac ale z tego co widze to na Pania tez moze nie dzialac :P chrom
          dziala na tej zasadzie ze niepozwala sie przysfoic do organizmu :) no chyab ze
          ten jest z jakimis dodatkami :) mam pytanie - jaka firma bo wiem ze NATURELL
          jest bardzo dobry i cena podobna w przeliczneiu. Zapraszam na www.efedryna.com
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:50
        Powinna byc w przyszlym tygodniu bo juz jest opracowywana www.efedryna.com
        • Gość: wiola2375 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.p-s-inter.net 09.09.05, 09:36
          a ja właśnie zamówiłam wczoraj thermal pro i czekam na przesyłke mam pytanie
          czy jak płaciłam przelewem to za przesyłke też musze zapłacić a zamawiałam na
          stronce efedryna.com i jak długo będę czekać
          • Gość: mola Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.range86-136.btcentralplus.com 09.09.05, 10:26
            a ja chce wiedziec co robie zle.
            Biore thermala od tygodnia,fakt to niedlugo ale spodziewalam sie jakichkolwiek ale efektow,a tu nic!
            Waga ani drgnie.NA azie jestem po 2 tabletkach kazdego dnia bo boje sie wziac ta trzecia.Glowa bardzo
            mnie boli poza tym zadnych innych zlych objawow,ale zle samopoczucie sprawia ze dopiero dzis
            zdecyduje sie na trzecia tabletke.Zmienilam diete na bardzo rozsadna,fakt nie uprawiam sportu ale
            duzo sie ruszam(dzieci nie pozwalaja mi usiasc).Wiec w czym tkwi problem?Ile musze odczekac po
            posilku i wziac kapsa i czy moze lepiej by bylo gdybym nie polykala pigulki a poprostu wsypywala
            proszek na jezyk i popijala?Czy na ten bol glowy nic nie mozna zaradzic?
            Prosze o odpowiedz bo mialam duze oczekiwania wobec thermala.
            dziekuje
            • Gość: kamiss11 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.05, 16:39
              no i wyczytałam na innym formu, na którym baaaaaaaardzo poważnie poruszono
              temat thermala, ze jak nie cwiczysz, to sobie mozesz brac, ale i tak nic ci to
              nie da. a ja właśnie jestem z tych nie ćwiczacych, zamówiłam próbke i nie
              jestem pewna, czy ja odebrać po tym , co przeczytałam... jasne, znowu chciałam
              wierzyć, że jest jakiś cudowny preparat, dzięki któremu zrzucę w końcu moje
              znienawidzone kiogramy, ale cudów nie ma.:-(
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:30
                no jak sie cos qpi w markecie i sie tego nie chce to chociaz transport jest na wlasny koszt a tak to sklep traci, no ale co tam....
                jak sie nie sproboje to nei wiadomo....
            • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:27
              Witam. Jest kilka powodw ktore moga to spowodowac: np nierglarne jedzenie lub zbyt mala ilosc spozywanych kalorii lub tez zamalo Pani dostarcza ckrow prostych typu owoce...
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:25
            Tak, na przesylke zawsze dolicza sie 6 zl jesli chodzi o przelew. Czas oczekiwania to max 14 dni ale zwykle to okolo 3 dni. www.efedryna.com - zapraszam i pozdrawiam :)
    • Gość: Misiowa do efedryna.com :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.05, 11:48
      Hej! W środę zamówiłam próbki. Jestem z Wawy - kiedy mogą dojść? Nie mogę się
      doczekać! :)
      • shojo4 chrom 09.09.05, 14:22
        nie czaje, o co chodzi z tym chromem? niby czemu ma na mnie nie dzialac????
        • Gość: efedryna.com Re: chrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:29
          Nie, ja nie mowilem ze nie zafdziala tylko ze poprostu on dziala inaczej niz sie wszystkim wydaje, to dodatki hamja laknienie a nie sam chrom...
      • Gość: Misiowa Re: do efedryna.com :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 14:19
        Hej! Dziś dostałam próbki Thermala. :) Wzięłam zgodnie z zaleceniem jedną
        tabletkę. Szybko poczułam przypływ energii i... drżenie rąk. Cholera,
        faktycznie trzeba ją brać po jedzeniu. :)))) Hehe, a w ogóle to śmiesznie, bo
        od rana latam jak fryga po całym domu, jak dziecko z ADHD, zdążyłam zrobić duże
        zakupy, upiec ciasto (którego nie tknę hihi :) ) i pojeździć na rowerku.
        Faktycznie, nie czuję się zmęczona, mam chęć na ruch, ale baaardzo się pocę. I
        strasznie chce się po tym pić. Ale jeść - nie, przynajmniej na razie (oby jak
        najdłużej...). :) Zobaczymy, jak będzie dalej. Dam znać! :)))))) Pozdro.
        • Gość: efedryna.com Re: do efedryna.com :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:34
          pocenie to standard- oznacza ze kalorie spadaja :) brak laknienia tez ale do jedzenia trzeba sie troche przymusic - niestety ;) a to ze chce sie pic to poprost "regeneracja" po poceniu :) PS: ten przyplyw energii w maire brania np po 3 tygodniach - opadnie :(
          • Gość: Misiowa Re: do efedryna.com :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 09:52
            hehe, "niestety", dobre! ;))))) ale ja się z tego cieszę!

a to, że zaczęłam pić wodę mineralną i do tego niegazowaną (!) uważam za
            cud. :) po prostu organizm się dopomina hihi.

> PS: ten przyplyw energii w maire brania np po 3
            > tygodniach - opadnie :(
            trudno się mówi, ale może będzie można przynajmniej normalnie spać? ;))))
            żartuję, wiem, że powinno się brać tabletkę przed 17 (czy nawet 16).

pozdro.
            • Gość: efedryna.com Re: do efedryna.com :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:11
              a czy sa juz jakies widoczne efekty? www.efedryna.com - zapraszam i pozdrawiam :)
              • Gość: Misiowa Re: do efedryna.com :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 11:03
                no, na razie 2 kilo :))))), ale znając moje szczęście teraz będę chudła wolniej
                (już tak kiedyś miałam jak zaczynałam dietę bez 'wspomagaczy' - na początku
                wielki boom, a później wolniutko). no i oczywiście nie siedzę bezczynnie tylko
                dużo się ruszam. osoby postronne mówią, że najbardziej widać po twarzy. :)
                hahaha, a po czym ma być widać skoro ubieram się dalej w swoje workowate
                spodnie i luźne bluzy? ;)))) btw, teraz jeszcze luźniejsze. :)

chciałabym, żeby tempo odchudzania się utrzymywało, nawet jeśli to niezbyt
                zdrowe. :S no i mam nadzieję, że będę dłużej spać!
                pozdrowionka od bachorka z ADHD ;)))))))
                • Gość: efedryna.com Re: do efedryna.com :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:19
                  zgadza sie, zawsze na poczatku widac po twarzy :) byle tak dalej....
      • Gość: efedryna.com Re: do efedryna.com :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:28
        Staramy sie jak najszybciej....
    • shojo4 Re: do efedryna.com :) 09.09.05, 17:06
      pewnie, ze nie ma;p buahaha ja chyba nie kupuje:D:D czuje sile w samodzielnej
      walce.
    • annika_vik Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 11.09.05, 20:54
      Efedryna w tej postaci (efedryna+kofeina) została zakazana min. w Szwecji.
      Firmy sprzedające tego typu preparaty (e+k) są ścigane prawem (istnieje pokątny
      obrót przez internet).
      Od 1.09.2005 WSZYSTKIE preparaty zawierajace efedrynę, które pozostały na
      liście leków są dostępne wyłącznie na receptę.
      www.mpa.se/observanda/obs05/050906_efedrin.shtml (oficjalna strona
      szwedzkiego urzędu rejestracji leków)

Obrót lekami bez pozwolenia jest przestępstwem. W Polsce również.

Połączenie efedryny z kofeiną wzmaga efekt efedryny: wzrost ciśnienia krwi,
      szybkość bicia serca, kołatanie. Efekty psychiczne: nadmierne pobudzenie,
      bezsenność, silny lęk, w dłuższym okresie uzależnienie i stany paranoidalne.

W USA dowiedziono 150 zgonów w wyniku używania preparatów efedryna+kofeina -
      wylewy krwi do mózgu, kobiety używające e+k jako środka obniżającego wagę. Do
      tego dowiedziono wywołanie przez e+k uszkodzeń wątroby, udarów powodujących
      inwalidztwo.

W Polsce preparaty efedryny też są lekami. Różnica polega na tym, że w Polsce
      (jeszcze) preparaty efedryny i pseudoefedryny w małych dawkach sprzedawane są
      bez recepty.

Dobrze by było mieć tego świadomość.
      Jeżeli jednak bierzecie ten środek (rozumiem desperację niektórych osób, ja też
      do takich należę...) musicie mieć świadomość, że wzrost ciśnienia krwi
      powodowany ZWĘŻENIEM (a nie jak tu napisano rozszerzeniem) naczyń krwionośnych
      może być bardzo niebezpieczny dla zdrowia.

W wypadku bólów głowy, podniesienia pulsu powyżej 120 / min, zdecydowanego
      podwyższenia ciśnienia, a co nie daj Boże podwójnego widzenia, NATYCHMIAST
      powtarzam NATYCHMIAST przestać stosować i skontaktować się z lekarzem. Przy
      podwójnym widzeniu wezwać lekarza lub karetkę (udar).

Przy kołataniu serca zmierzyć puls - tachykardia (pow 90 uderzeń na minutę)
      może być bardzo przykra, ale nie jest bezpośrednio niebezpieczna, jeżeli
      ciśnienie jest w normie. Jeżeli takie walenie serca bardzo dokucza, zastosować
      metodę samoleczenia - manewr Vasalvy:

Położyć się na twardym i płaskim - np na podłodze, bez żadnych poduszek.
      Przyciagnąć brodę do klatki piersiowej, odrywajac tylko głowę od podłogi,
      wstrzymać oddech i policzyć (w myślach) do 10. Pomaga prawie zawsze.
      Sprawdziłam na sobie.

Nie robić tego manewru przy normalnym pulsie, bo ciemno sie robi przed oczami
      (już sprawdzone, więc wykonuj manewr tylko jeżeli puls > 90!).

Krótko mówiąc - lepiej e+k nie używać. Jeżeli desperacja mówi co innego niż
      rozsądek, to przynajmniej nie brać przy nadczynności tarczycy, żylakach,
      nadciśnieniu i chorobie zakrzepowej w rodzinie. Pilnować ciśnienia krwi i
      pulsu. Proszę!

Annika

PS: Skonsultowałam się z lekarzem i farmaceutą. Manewru Vasalvy nauczono mnie
      gdy brałam Meridię i dostałam tachykardii.
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:36
        Powtrazam poraz kolejny ze THERMAL PRO NIE JEST LEKIEM TYLKO SUPLEMENTEM DIETY I OD MAJA ROK UBIEGLEGO MOZNA TAKIE PREPARATY SPRZEDAWAC NA TERENIE UNII !!! Co do listy preparatów zakazanych - EFEDRYNA NIE JEST WPISANA !!!!
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:40
        Tak na marginesie to thermal niedzo ma wspolnego z merida a napewno nie cene :) pozatym zasadnicze pytanie - ile osob zmarlo od alkholu? ile od narkotkow? ile od mrozu? ile od zaczadzenia? o tym sie nie mowi? wiadomo ze wszystko spozywane w ilosciach nieprawidlowych moze doprowadzic do kmplikacji.... PS: DOLACZAMY ULOTKE DO KAZDEGO PREPARATU
    • Gość: elle Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: 213.241.34.* 13.09.05, 09:56
      rany, czemu jeszcze żaden moderator nie skasował tego watku?!
      • Gość: sonia Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.eu.org 13.09.05, 11:36
        a ja czekam na próbki już 10dni :/
        • Gość: mola Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.range86-136.btcentralplus.com 13.09.05, 12:50
          wiec ja sobie daruje thermala.
          Wczoraj wzielam 3 kapsy wolalam troche odczekac bo po 2 nie najlepiej sie czulam,ale po wczorajszej
          ostatniej dawce myslalam ze umre.I WCALE NIE ZARTUJE.Thermal zweza naczynia krwionosne i czulam
          jakby mi do glowy krew nie dochodzila.Bolala mnie tak strasznie ze obiecalam sobie ze wiecej takiego
          bledu nie zrobie.Pomijajac fakt ze mi waga NIE SPADALA nic a nic.Zbyt duza jest cena mojego zdrowia a
          moze i zycia aby az tak ryzykowac.A zaznaczam ze bylam bardzo pozytywnie nastawiona i szkoda ze to
          okazalo sie totalnym niewypalem.Moze komus pomogla ale napewno i zaszkodzilo.Najchetniej bym
          sprzedala bo szkoda kasy wyrzuconej w bloto ale jeszcze lepszym pomyslem jest spuszczenie tego w
          toalecie.Aby nikomu krzywdy nie zrobilo...
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:15
            Waga po jednym dniu nie spadnie :) co do bol glowy to jest kilka przyczyn - trzeba sie pytac zawsze pomoge i powiem co i jak. Co to tego ze zaszkodzilo ludziom - blad - w malych ilosvciach efedryna a co za tym idzie thermal jest prozdrowotny :) co do tego co ludzie czytacie - thermal nie jest syntetykiem (choc efedryna jest juz w ten sposob wytwarzana ale nie w thermalu), thermal jest wyciagiem ziolowym :) prosze z tymi kaps poczekac i sie dopytac na gg co i jak - poradze cos i nie bedzie trzeba prepratu marnowac :)
        • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:12
          prosze napisac maila bo widocznie cos zostalo przeoczone - zdaza sie - niestety :(
      • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:11
        a moze dlatego ze to forum sponsorowane :>?
        • shojo4 Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! 14.09.05, 15:29
          dooorba nie podciagaj juz watku. zygac sie chce od tej uprzejmosci (oh, ah,
          uhhhh) bleeeee.

wszedzie tylko WWW.EFEDRYNA.COM

basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: mola Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.range86-136.btcentralplus.com 14.09.05, 19:05
            ok
            nie stosowalam thermala przez jeden dzien ale przez dwa tygodnie,nie dalam rady dluzej bo bol byl
            nie do wytrzymania.Ale prosze mi powiedziec co moglo byc jego przyczyna.Bo napewno nie zle
            odzywianie,zmienilam je juz nieco wczesniej.
            bede wdzieczna za odpowiedz.
            Apropo bol utrzymuje sie drugi dzien pomimo ze przestalam brac thermala.
            • Gość: UP EFEDRYNA Zamilkła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:40
              A ja (z tego co widze na ich stronie - nie jestem sama), czuje się oszukana!!!
              Wpłaciłam pieniążki ponad dwa tygodnie temu i do dzisiaj nie dostałam przesyłki.
              Sprostuje to, jesli sytuacja się zmieni, choc juz przestałam na to liczyć. Na
              stronie Efedryny jest komentarz od osoby która czeka jeszcze dłużej...
              Tak więc ostrzegam potencjalne klientki przed zakupami na tej stronie
              www.efedryna.com/index.php
              • Gość: efedryna.com Re: EFEDRYNA Zamilkła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:22
                Napewno sprawa została wyjasniona co i dlaczego sie spoznia. Co do reglaminu to jest napisane wyraznie ze 14 dni roboczych a soboty niedziele swita itakie tam nie sa roboczymi....
                PIENIEDZY U NAS NIKT NIE TRACI!!!
            • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:20
              jakiego typu jest to bol? gdzie dokladnie? ktorZ czesc ciala? iler Pani brala? co Pani je?
          • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:19
            nie WWW.EFEDRYNA.COM tylko efedryna.com :P
            • Gość: mola Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.range86-133.btcentralplus.com 20.09.05, 19:31
              dieta urozmaicona o musli,nabial ,chude mieso,duzo wazyw i owocow ,wody czasami slodki sok gdy nie
              czulam sie dobrze po kapsie.A bol?Zaczynal standardowo z lewej czesci glowy i z tylu(nigdy nie bolala
              mnie glowa z tylu!)POzniej z lewej przesuwal sie przez czolo na prawa.To byl ten intensywny,bo cala
              glowa bolala mnie caly czas.MAm niskie cisnienie,zadnych problemow ze zdrowiem.
              • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:50
                Jest to spowodowane prawdopodobnie malym dostarczaniem kalorii.
                Kaps nalezy brac po jedzenieu a nie na czczo.
                Pozdrawiam
    • Gość: efedryna.com Re: THERMAL PRO-MOZNA KUPIĆ PRÓBKI - 25 SZTUK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:33
      PS: wlasnie to opakowanie jesli chodzi o probki polecam :) ewentalnie to za 39 zl pozdrawiam i zapraszam na www.efedryna.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka