Gość: mara IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 10:15 CZY KTÓRAŚ ZNA? Z PEWNOSCIA UWARUNKOWANIA GENETYCZNE TEŻ MAJĄ OGROMNY WPŁYW, ALE CO ROBICIE ZEBY MIEĆ SATYNOWE CIAŁKO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E. Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.nowiny.net 04.09.05, 11:32 nic, bo nikt takiej idealnej skóry nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 12:24 nieprawda, J.Lopez ma satynową skórę, wszyscy kreatorzy mody na świecie mówią, ze jej ubiorem jest przepiękna skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
martynika80 Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 12:37 jasne, na zdjęciach to ona może mieć satynową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:22 A co mają mówić, że swoje kreacje za 50 tysięcy dolarów dają do noszenia kobiecie z popękanymi piętami i łuszczącą się skórą? Nie bądz taka łatwowierna, uwierz w moc PhotoShopa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 16:06 Musialy byscie taka portorykanke na zywo zobaczyc ! mieszkam w Nowym Jorku i jet ich pelno - latem exponuja swoje tluste dupy. Ich skura ( tak jaki i czarnych ) jest inna niz nasza glownie w tym ze nawet 15 letnie dziewczynki maja rozstepy na ramionach, dekoldach i wszedzie indziej. Jennifer Lopez jest wymalowana i wypudrowana - tak naprawde wyglada jak karzda inna portotykanka z getta na boronxie. Cieszcie sie ze jestescie bialymi poskimi kobietami - i wieku 50 lat bedziecie wygladac lepiej niz jakas latynoska ( one szybko tyja i sie szybko starzeja ) A jesli chodzi o ladna skore to mysle ze japonki maja bardzo ladna skore na twarzy - te mlode i te starsze tez - dobrze sie trzymaja. Nie wiem ale wydaje mi sie ze ich jedzenie jest duzo zdrowsze, ( ryby ) no i PRZEDEWSZYSTKIM sie NIE OPALAJA bo to niszczyciel numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:47 No jak ktoś nie ma się czym pocieszać, to można i tak... Tylko po co takie uogólnienia? Twój komentarz jest conajmniej niesympatyczny i niestety świadczy głównie o Tobie. Poza tym proponowałabym zaopatrzyć się w słownik ortograficzny, bo Nowy Jork Nowym Jorkiem, a i błędy zdarzają się każdemu, ale nie umieć pisać, to już wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 22:24 co do bledow to mozesz zobaczyc post ponizej.... co do uogulniania gdzie mieszkasz w polsce??? pryzjedz do nowego jorku to sie odrazdu wyleczysz ze swojej tolerancji i zorozumiesz troche wiecej....bylas kiedys na bronx-ie czy dolnym booklyn-ie ( wrocilas zywa?? podobal ci sie ludzie ) - jesli tak lub pozytywnie myslisz o tych miejscach i o ludziach to prawdopodobnie nalezysz to ich rodzaju - zycze ci powodzenia w zyciu a co ty sadzis o kibolach i o cyganach czy rumunach w polsce ? jestes taka tolerancyjna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:51 skura i dekoldy? Pisz ty lepiej dziewczyno po angielsku, bo po polsku się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 22:19 Wyjechalam z polski jak bylam malym dzieckiem - mieszkalam na zachodnim wybrzezu stanow i nie mialam kontaktu z zadnymi polakami bo jest tam ich malo a jak sa to sa rozproszeni - od paru lat mieszkam w nowym jorku i mam jako taki kontakt z gazetami i ksiegarniami. cala moja edukacjia jest ze stanow - w polsce zatrzymalam sie na "ala ma kota" - po angielsku moge pisac ale jest to polskie forum i gdybym tak zrobila to bym i tak i tak zostala zkrytykowana, ze albo chce pokazac ze potrafie albo ze nie umie - jak widac i tak i tak jest zle....nie mam zamiaru ciebie obrazac, i znizac sie do towjego poziomu. have a nice life Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 16:59 Nie ma cudów,sama na zjdęciahc wyretuszowanych jestem równie piekna jak J.Lo:) ale poniewaz dbam o siebie to i w naturze prezentuję się nieźle 1)uważam na słońce.Nie korzystam z soarium,smaruję się kremami z filtrem 55 lub 65 2)raz w tygodniu piling i kąpiel w ciepłej wodzie z solą morską i zwykłą oliwa z oliwek 3)smarowanie balsamem 2 razy dziennie Jak widac nic specjanego,nie korzystam z zabiegow w gabinetach.Na pewno ma na to wpływ mój wiek i trochę tez geny,ale myślę,że systematyczna pielęgnacja kazdemu pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 17:31 mój sposób to smarowanie skóry na noc oliwką dla dzieci, jest wtedy gładka i nawilżona jak po niczym innym. Odpowiedz Link Zgłoś