Dodaj do ulubionych

SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ

IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 10:15
CZY KTÓRAŚ ZNA? Z PEWNOSCIA UWARUNKOWANIA GENETYCZNE TEŻ MAJĄ OGROMNY WPŁYW,
ALE CO ROBICIE ZEBY MIEĆ SATYNOWE CIAŁKO?
Obserwuj wątek
    • Gość: E. Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.nowiny.net 04.09.05, 11:32
      nic, bo nikt takiej idealnej skóry nie ma
      • Gość: sara Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.05, 12:24
        nieprawda, J.Lopez ma satynową skórę, wszyscy kreatorzy mody na świecie mówią,
        ze jej ubiorem jest przepiękna skóra.
        • martynika80 Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 12:37
          jasne, na zdjęciach to ona może mieć satynową
        • Gość: ella Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:22
          A co mają mówić, że swoje kreacje za 50 tysięcy dolarów dają do noszenia
          kobiecie z popękanymi piętami i łuszczącą się skórą? Nie bądz taka łatwowierna,
          uwierz w moc PhotoShopa. ;-)
          • ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 16:06
            Musialy byscie taka portorykanke na zywo zobaczyc ! mieszkam w Nowym Jorku i
            jet ich pelno - latem exponuja swoje tluste dupy. Ich skura ( tak jaki i
            czarnych ) jest inna niz nasza glownie w tym ze nawet 15 letnie dziewczynki
            maja rozstepy na ramionach, dekoldach i wszedzie indziej. Jennifer Lopez jest
            wymalowana i wypudrowana - tak naprawde wyglada jak karzda inna portotykanka z
            getta na boronxie. Cieszcie sie ze jestescie bialymi poskimi kobietami - i
            wieku 50 lat bedziecie wygladac lepiej niz jakas latynoska ( one szybko tyja i
            sie szybko starzeja )
            A jesli chodzi o ladna skore to mysle ze japonki maja bardzo ladna skore na
            twarzy - te mlode i te starsze tez - dobrze sie trzymaja. Nie wiem ale wydaje
            mi sie ze ich jedzenie jest duzo zdrowsze, ( ryby ) no i PRZEDEWSZYSTKIM sie
            NIE OPALAJA bo to niszczyciel numer 1.
            • Gość: dwa_buciki Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:47
              No jak ktoś nie ma się czym pocieszać, to można i tak... Tylko po co takie
              uogólnienia? Twój komentarz jest conajmniej niesympatyczny i niestety świadczy
              głównie o Tobie. Poza tym proponowałabym zaopatrzyć się w słownik ortograficzny,
              bo Nowy Jork Nowym Jorkiem, a i błędy zdarzają się każdemu, ale nie umieć pisać,
              to już wstyd...
              • ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 22:24
                co do bledow to mozesz zobaczyc post ponizej....
                co do uogulniania gdzie mieszkasz w polsce??? pryzjedz do nowego jorku to sie
                odrazdu wyleczysz ze swojej tolerancji i zorozumiesz troche wiecej....bylas
                kiedys na bronx-ie czy dolnym booklyn-ie ( wrocilas zywa?? podobal ci sie
                ludzie ) - jesli tak lub pozytywnie myslisz o tych miejscach i o ludziach to
                prawdopodobnie nalezysz to ich rodzaju - zycze ci powodzenia w zyciu
                a co ty sadzis o kibolach i o cyganach czy rumunach w polsce ? jestes taka
                tolerancyjna ?
            • Gość: Ania Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:51
              skura i dekoldy? Pisz ty lepiej dziewczyno po angielsku, bo po polsku się
              ośmieszasz.
              • ninel_marx Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 22:19
                Wyjechalam z polski jak bylam malym dzieckiem - mieszkalam na zachodnim
                wybrzezu stanow i nie mialam kontaktu z zadnymi polakami bo jest tam ich malo a
                jak sa to sa rozproszeni - od paru lat mieszkam w nowym jorku i mam jako taki
                kontakt z gazetami i ksiegarniami.
                cala moja edukacjia jest ze stanow - w polsce zatrzymalam sie na "ala ma kota" -
                po angielsku moge pisac ale jest to polskie forum i gdybym tak zrobila to bym i
                tak i tak zostala zkrytykowana, ze albo chce pokazac ze potrafie albo ze nie
                umie - jak widac i tak i tak jest zle....nie mam zamiaru ciebie obrazac, i
                znizac sie do towjego poziomu. have a nice life
    • bitch.with.a.brain Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 16:59
      Nie ma cudów,sama na zjdęciahc wyretuszowanych jestem równie piekna jak J.Lo:)
      ale poniewaz dbam o siebie to i w naturze prezentuję się nieźle
      1)uważam na słońce.Nie korzystam z soarium,smaruję się kremami z filtrem 55 lub 65
      2)raz w tygodniu piling i kąpiel w ciepłej wodzie z solą morską i zwykłą oliwa z
      oliwek
      3)smarowanie balsamem 2 razy dziennie
      Jak widac nic specjanego,nie korzystam z zabiegow w gabinetach.Na pewno ma na to
      wpływ mój wiek i trochę tez geny,ale myślę,że systematyczna pielęgnacja kazdemu
      pomoże
      • larysa86 Re: SPOSÓB NA SATYNOWĄ SKÓRĘ 04.09.05, 17:31
        mój sposób to smarowanie skóry na noc oliwką dla dzieci, jest wtedy gładka i nawilżona jak po niczym innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka