Dodaj do ulubionych

czy nie jest aż nazbyt idealna??;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:39
heh trafiłam na jej fotki w ckm'ie i myslę,że ta kobieta jest naprawdę
PIEKNA......

perfectmodel.pl/modelki/isa/
Obserwuj wątek
    • kasiapil Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 18:50

marna kopia laetitii casty...
      www.laetitia-casta.fr.fm/
      poza tym piekne kobiety nie maja tak niskiego czola jak 'isa'.
      • Gość: T. Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.nowiny.net 05.09.05, 18:55
        wygląda jak tania dziwka
      • Gość: majka.xxx Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.server.ntli.net 05.09.05, 18:57
        niesety nie potrafie klejc linkow ale jak chcesz toprzesle ci na maila
        kilka "pieknych" kobiet
        ZDZIWISZ SIE :)
    • Gość: Kajtek bez majtek Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:59
      A ktora panienka w CKM-ie nie jest piekna, cudna, idealna... (no, moze Kaja
      Paschalska)
    • asiulka81 Nic specjalnego! 05.09.05, 19:00
      • kasiapil Re: Nic specjalnego! 05.09.05, 19:06
        Nie ma w sobie tego czegos. Ale z tego co pamietam to wystepowala w tivi w
        reklamie sokow tarczyn, jakiejs wody mineralnej i idei. Anna Palmowska - ta
        jest naprawde cudna. No i nasza nowa misska Malwina tez miodzio.
        • Gość: dziewczyny gora Re: Nic specjalnego! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 11:48
          paskudna, usta nadmuchane, nienaturalna

a a propos kaji paschalskiej to jest koszmarna
          a calista boskaaa:))))
    • Gość: _-stacey__ Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:11
      hmm wiadomo,kazdy ma swoj gust,ale pisanie,ze jest przecietna to przesada.....
    • justa_79 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 19:15
      idealna? :D raczej dobrze zrobiona. chcesz być tak samo idealna? oto przepis:
      dobry fryzjer, wizażysta, fotograf, oświetleniowiec i chyba najważniejszy -
      Photoshop :)
    • Gość: dwa_buciki Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:16
      Śmieszą mnie wypowiedzi w stylu "nic specjalnego"... Oczywiście, że nic
      specjalnego- człowiek. Ale jednak na tle innych ludzi wyróżnia się chociażby
      piękną figurą i delikatną, symetryczną twarzą, zadbaną skórą.

Ciekawe, jak wyglądają osoby, które uważają, że ładna, bardzo zgrabna, zadbana
      młoda kobieta to "nic specjalnego". Jakoś na ulicy takich często nie widuję...
      Wiem, że zaraz usłyszę o Photoshopach i innych szopach praczach, ale jak mówi
      stare przysłowie (przaśne dość): z gówna bata nie ukręcisz. Nikt nie
      fotografowałby tak chętnie przeciętnej, pryszczatej, przygarbionej kobitki z
      zaawansowanym cellulitem.
      • mikams75 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 20:31
        wlasnie z przecietnej dziewczyny przy uzyciu paru kosmetykow i photoshopa mozna
        zrobic super-modelke.
        A dziewczyna o ktorej dyskutujemy ma zupelnie przecietna twarz, wlasciwie bez
        wyrazu. To jest twarz, ktora sie natychmiast zapomina. Modelka musi miec to
        "cos" co nie pozwala o niej zapomniec. Owszem, figura na pewno moze sie
        pochwalic, ale i na ulicy widzi sie czesto zgrabne dziewczyny. Mysle ze przy
        pracy tlumu stylistow i grafikow z kazdej przecietnej kobiety moznaby wykreowac
        cos ciekawszego.
      • bzzzk Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 21:28
        pryszcze i zaawansowany cellulit można przecież właśnie photoshopem
        zlikwidować, a przecież ładne rysy, figura i te niedoskonałości się nie
        wykluczają. można mieć bardzo ładną twarz i pryszcze, bądź zgrabną figurę, ale
        z cellulitem i wtedy przy pomocy photoshop uzyskać ów ideał:)
        • Gość: dwa_buciki Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:42
          Wydawało mi się, że na tym polega ładna figura, że między innymi jest
          proporcjonalna, a cellulit jest nieproporcjonalnym i miejscowym odkładaniem
          płynów i tkanki tłuszczowej...

Nadal uważam, że dziewczyna jest bardzo ładna. Modelka, której by się "nie dało
          zapomnieć" musiałby być na tyle oryginalna, żeby coś niepasującego mogło
          przyciągnąć wzrok do jej twarzy. A wtedy byście powiedziały: jaki wielki nochal!
          ale ona ma krzywe zęby! łojezusicku, ale ohydne, włochate brwi!

Moim zdaniem to, że stado babek siedzi na forum i zajmuje się krytykowaniem
          młodych, zgrabnych i ładnych dziewczyn jest conajmniej dziwne... Bardzo podoba
          mi sie też wątek z forum Moda, gdzie ktoś pisze o nowej reklamie Chanel z
          Vanessą Paradise- tam znowu ktoś zarzuca jej, że jest brzydka, ma krzywą twarz i
          w ogóle jest potworem. W takim razie gratuluję urody Wam, drogie forumowiczki.
          Tylko gdzie się ukrywacie, bo jakoś nigdy takich piękności nie widziałam...
          • justa_79 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 23:59
            proporcjonalna figura? to nie wiesz, że modelkom na zdjęciach wyszczupla się
            talię i powiększa pośladki? ;) o likwidacji cellulitu nie wspomnę... poza tym,
            cellulit przecież nie deformuje figury, można mieć proporcjonalną figurę i
            cellulit. to tylko nierównomierne rozłożenie tkanki tłuszczowej pod skórą, a
            nie po całym organizmie ;)
            • Gość: dwa_buciki Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:07
              No ale z cellulitem figura nie jest już idealna, a proporcje są raczej
              zachwiane- np. proporcje między tkanką tłuszczową a mięśniową... Nie mówię o
              figurze obciśniętej jakimś materiałem, ale generalnie o ciele.

Wiadomo, że nikt nie jest idealny, ale nie oszukujmy się- ta dziewczyna jest po
              prostu ładna.
              • Gość: Klara Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.4web.pl 06.09.05, 08:58
                Proporcjonalność, nieproporcjonalnośc nie ma nic do cellulitu. Masz nadmiar
                estrogenu, w 90% masz celulit i juz. Estrogen sprawia , że zachodzisz w ciążę
                i donaszasz ją:)
                Moja kolezanka waży chyba 45 kg, jest sliczna i chudziutka jak szczapa, a ma
                celulit, bo ma sporo estrogenu. I jakoś nie zauwazyłam, żeby miała jakąś
                zaburzoną proporcje. A kobiet idealnych po prostu nie ma, czy ty nigdy nie
                widziałaś jak zajebiste zreczy można zrobić tym programem? jak
                nieprawdpopodobne rzeczy odstawia fotograf oswietleniem? No to gwarantuję, że
                nie poznalabyś sie na zdjęciach, bo byłabyś tak seksi i tp...:
      • Gość: Klara Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.4web.pl 06.09.05, 08:54
        Wiesz dwa-Buciki , wląsnie aby ukręcić z gowna buty jest Photoshop. Kilka dni
        temu dodalam sobie tym programikiem na zdjeciu 20 cm wzrostu i wydluzyłam
        włosy o 10 cm. I mówisz , że z gówna bata nie ukręcisz? No to uręciłamm i
        całkiem dobrze działal:P
        • Gość: dwa_buciki Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:06
          Oj, wypraszam sobie! Z gówna butów się nie da ukręcić!;) A już na pewno nie
          dwóch bucików... :)

Sama robię zdjęcia. Więc wiem, że makijaż, światło itd. Nawet sobie potrafię
          zrobić takie zdjęcia, że znajomi i rodzina mnie nie poznaje;) Ale zawsze jakieś
          charakterystyczne rysy twarzy, sylwetki nas zdradzają, nie pozwalają "przemienić
          się w łabędzia". Więc modelka musi mieć taką możliwość. Musi mieć_przynajmniej_
          proporcjonalną i symetryczną twarz, dobrą figurę, itd. Oczywiście, że zdjęcia są
          podrasowane w Ps, co widać, ale żaden program nie zmini gremlinka w piękność.
    • greta.greta Tak a propos tematu... 05.09.05, 20:34
      są kobiety piękne i idealne (owszem zadarzaja się) i... są piekne i idealne
      ZDJĘCIA
      • greta.greta Re: Tak a propos tematu... 05.09.05, 20:35
        żeby nie było...niektóre zdjęcia są super, ale i dziewczyna jest ładna
    • Gość: muy_mojito Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 21:21
      ladna! taki klasyczny typ urody.
      tylko troche za duzo zelu sobie w usta wstawila. i chyba cera nie taka idealna -
      w okolicy brody/ust.
      • Gość: muy_mojito Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.acn.waw.pl 05.09.05, 21:26
        hahaha! zgadzam sie z dwoma-bucikami!
        nie przesadzajcie! takie klasyczne+szczuple+zadbane (nawet jak je
        okreslicie 'przecietne') dziewczyny zwracaja uwage na ulicy.
        (zreszta wlasnie dlatego, ze nie sa 'przecietne' - przecietana jest duzo
        ciezsza, gorzej ostrzyzona i np. biedniejsza.. przecietna dajmy na to polka.
        bez zlych intencji - ale co znaczy 'przecietna?)
    • niunka20 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 22:18
      Wywiad z Izabellą Łukomską, właścicielką Agencji Perfect Model
      www.aci.pl/mis/nr27/srodek.php?id=61
      ma glowe do interesow
    • Gość: kaja Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:07
      przeciez to są jakieś marne prowokacje, na ktore, przyznaje, sama na poczatku
      dalam sie nabrac. nie wierze, ze ktos po raz trzeci tego samego dnia
      przedstawia całkiem przypadkowo kolejną "piękność"
    • e_katt pytanie powinno brzmieć: 05.09.05, 23:16
      czy grafik komp. nie był zbyt nadgorliwy?
    • jpar Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 05.09.05, 23:52
      dziewczyna jest ladna, to fakt, ale nie wszystko na tych zdjeciach to natura.
      Wez poprawke na makijaz, swiatlo i obrobke komputerowa. Wlasnie takie zdjecia w
      magazynach doprowadzaja kobiety do kompleksow, a polecany makijaz nie wyglada
      jak na zdjeciu, i nawet naszym dlugim nogom brakuje znowu 10 cm!
      • citty Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 06.09.05, 06:48
        mi osobiście się nie podoba z twarzy figura nawet nawet ale ciut przy szczupła
        a po za tym ma sztuczne usta, biust i posladki wiem to z pewnych info, celulitu
        nie ma
        • Gość: kitty Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.09.05, 07:51
          Nic specjalnego. Twarz pospolita,malo intersujaca. Playboyowa panienka i tyle.
    • Gość: miki Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:47
      Piękna czy ładna czy też wcale nie... Kogo to obchodzi? Bardzo marny sposób na
      reklamę firmy. Nie stać ich na normalną reklamę? Do kogo niby ma to być
      adresowane? W internecie jest milion zdjęc takich i innych panien a wszystkie są
      ładne i nikt o nich jakos nie pisze.
    • cytrynka123 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 06.09.05, 11:18
      uważam, że jest bardzo ładna. Ale w kwestii urody może się znależć wiele
      argumentów przeciw. Wiekszośc takowych pochodzi od osób zakompleksionych lub
      zawistnych. Każda kobieta może być atrakcyjniejsza gdy sie postara, niektóre po
      prostu nie muszą sie bardzo starać, bo sa piekne z natury.
      Sama mam zblizone wymiary i choć inny typ urody, nie narzekam na brak
      zainteresowania. Z drugiej strony, nierozwaga kobiet jest fakt nadmiernego
      zainteresowania urodą innych kobiet, a nie poprawianiem swojej, przy zachowaniu
      wszelakiego rozsądku.

na koniec.... kunszt fotografa może sprawić cuda... więc nie wierzmy slepo
      zjęciom zamieszczanym w gazetach i nie frustrujmy się. Te piekne panie też maja
      zaskórniaki lub zmęzoną paleniem cerę.... Corel i photo shop plus znawca.... i
      oczywiscie modelka = piekne zdjęcie.
    • Gość: celtycka_syrena Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 06.09.05, 11:23
      No jest ładna, ale żeby była idealna? :/ Nie za bardzo chyba. W sumie nic
      specjalnego i tak jakos dziwnie te usta uklada wyglada jakby miala silikon w
      gornej wardze... Podsumowujac, ladna, ale nie idealna, jest wiele ladniejszych
      dziewczyn.
      • Gość: gosia1 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.crowley.pl 06.09.05, 11:33
        Jest bardzo ładna zgrabna może nie jest moim ideałem ale chciałabym z urodą byc
        na jej poziomie.
        Baby to zazdrosne istoty i nic dziwnego że takie posty sieją zamęt.
        I wątpie żeby była korygowana(napewno detale tak).
        Moje zdjęcie przerabiał grafik i modelka ze mnie nie wyszła.
        • hermina5 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 06.09.05, 11:39
          Bo to nie tylko grafik jest potrzebny...Najpierw jest potrzebny fotograf,
          doskonałe oświetlenie, sceneria i dobrany makijaż, fryzura oraz ciuchy.
          Logiczne, że sam grafik nic nie zrobi, no ludzie, myslcie...Widzieliście jak
          podkleja się modelkom piersi, żeby sterczały równiutko? A ktoś widzi to
          podklejenie? Nie, bo potem się to retuszuje.A zazdrosna baba to stereotyp, taki
          sam, jak marzenie każdej baby o ślubie w białej sukni:P
          • Gość: Gosia1 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.crowley.pl 06.09.05, 11:46
            Błąd - mojew zdjęcie było slubne- więćc piękna suknia, fryzura makijaż,
            sceneria oswietlenie, fotograf.A szpetna nie jestem ( żebyś nie dokleiła teorii)
            Co do stereotypów też błąd. Nic nie jest regułą ale zazdroś szczególnie o urodę
            jest przywarą kobie.
            pozdrawiam
            • hermina5 Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 06.09.05, 11:57
              Nie sadzę . To tak jakbym powiedziała, że glupota jest przywara blondynek:)))))
              widzisz, zdjęcie ślubne wali fotograf - zwykły forograf robiący zdjęcia do
              dowodów itp...Zobacz sobie jak wygląda profesjonalna sesja zdjęciowa. Sama
              zabawa ze swiatłomierzem, z odbijającą płachtą rozswietlająca, żeby uzyskać
              miękknie swiatło niekiedy trwa ze 3 godziny, a to dopiero wstęp. Dalej filtry
              itp... to są zdjecia robione o wiele dłużej niz do filmów, i z oświetleniem w
              tym stylu i ze sposobem pracy w tym stylu .To zupełnie inny typ robienia zdjęc,
              niż zdjęcia ślubne czy jakiekolwiek inne.Ja to widziałam tylko dwa razy w
              pełnej gali i zrobienie zdję bielizny trwało 2 dni...
    • kanya Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 06.09.05, 11:54
      typ ladnej Polki
      • Gość: szymon Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:34
        Izabella Lukomska tak tak jakaz ona idealna, ze musiala sobie wstrzyknąć
        galaretkę w gorna wargę. Przez co biedna sie oszpeniła. Na tej stronie jest w
        galerii jej zdjecie ze starego playboya, jest tam w koronie. Ma tam ladne
        zgrabne usta, a nie rozdymane wary jak teraz. Tak Tak jaka ona IDEALNA
        buhahahaha
      • Gość: szymon Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:35
        Po operacji ma usta jak by komuś dupe ssała!
    • Gość: T. wygląda jak tania dziwka!! IP: *.nowiny.net 06.09.05, 14:51
      • agusia_135 Re: wygląda jak tania dziwka!! 06.09.05, 15:04
        Słuchajcie!!! Ona ma się podobać facetom, a nie nam, a myśle ,ze większości sie
        podoba.
        Nasze opinie gó.. by ją obchodziły, podejrzewam.........

• endywia cytat 07.09.05, 14:42
      IDEAŁY SŁUŻĄ DO SZANTAŻU I DZIĘKI NIEMU ŻYJĄ
    • Gość: koneser Re: Idealna? Zupełnie nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:36
      Wcale a wcale nie jest idealna, nawet w tej samej agencji jest sporo o wiele
      ładniejszych, może nawet większość z nich jest ładniejsza. A jej usta są wręcz
      fatalne. Oczywiście to jest kwestia gustu, ale jeśli już mówimy o tej agencji to
      na przykład mnie najbardziej podoba sie Ola - dużo bliżej do ideału ...
      perfectmodel.pl/modelki/aleksandra_med
    • mrs.doubtfire Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 07.09.05, 19:25
      piekna, ksztaltna, gdyby zdjecia byly prawdziwe co do czego nie mam pewnosci to
      bylaby idealna w moich oczach.
      • tilly Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 07.09.05, 20:52
        Hmm a ja tu widze silikonowe usta i to marniutko zrobione.
        • kasiapil Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 07.09.05, 21:30
          Za dużo klajstru w ustach. Na tej pierwszej okładce playboya miała malutki
          dziubek, wcale niebrzydki. Teraz te wargi są tak obleśnie rozdymane. Nie podoba
          mi się ta pani. Ma tępy wyraz twarzy, sorry. Na ulicy spotykam ładniejsze od
          niej.
          www.lukomskaizabella.com
          Klasyczny przrerost tresci nad formą.
        • Gość: Lenka Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.chello.pl 07.09.05, 21:30
          Dziewczyna jest ładna,ale nie można też nie doceniać wkładu profesjonalistów
          (no i photoshopa) w jej wizerunek.Odpowiednia
          fryzura,makijaż,stylizacja,oświetlenie,retusz i już mamy idealną kobietę na
          widok której ślinotoku dostaje nie jeden facet.
    • sowa_hu_hu Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) 07.09.05, 21:30
      ładna ale nie piękna...

super figura

to wszystko

no i dobrze zrobione fotki - czynią cuda!!!
    • Gość: anula Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:07
      Jest PIEKNA. Nic dodac, nic ująć. Te zdjęcia na których wygląda jakby była
      zupełnie bez makijażu są prześliczne.
    • Gość: zyke Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:28
      Widzialem milion lepszych.
      • Gość: misia Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.icpnet.pl 07.09.05, 22:37
        Zbyt idealną to ja mam taką dziewczyne w szkole...
        idealna w kazdym calu
        • Gość: carmen Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.elpos.net / *.elpos.net 07.09.05, 22:56
          Dzieweczyna poraża kobiecością.Jest bezdyskusyjnie śliczna.
          • Gość: GUCIO Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.compower.pl 07.09.05, 23:09
            KKKUUUPPPAAA!!!
            • Gość: Kewah Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 07:58
              Wszystko niby jest ok - szkoda tylko, ze ma usta na silikonie (bo figure ma
              idealna). No i porownaj jej zdjecie w naturze i zdjecia robione w studio
              fotograficznym przez zawodowca. Ale jasne, ze jest super.
    • Gość: __stacey__ Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:58
      ta tez sliczna(moim zdaniem),swoja drogą ale z niektórych z was zazdrosnice!!

perfectmodel.pl/modelki/monika_woj/
      • Gość: s Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.09.05, 09:23
        ta jest akurat beznadziejna...ta pierwsza lepsza od niej
      • Gość: kewah Re: czy nie jest aż nazbyt idealna??;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 18:25
        Nie zazdrosnice, tylko Ty patrzysz na nie okiem faceta a my kobitek. Na mnie
        gole cycki nie robia wrazenia. Tak juz mam. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka